KANKIYA
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
odezwała się ta najgrzeczniejszaKINKIYA wykonczysz mnie zbereznico
olcia - chłopaksobie czyta po nocach a ty się stresujesz.to widzę że u wszystkich nocka fajna tylko nie u nas o 1 słyszę głosy z łóżeczka, idę a Bartek sobie już siedzi i mnie woła, wzięłam go do siebie a o 4 budzę się a Barek siedzi na łóżku, koło łóżka mamy taki regał i on sobie wziął gazetlki z tego regału i się nimi bawił po ciemku i do 5 nie mógł zasnąć, oczywiście były jeszcze krótkie przebudzenia na piciu, a po 6 koniec spania
My też życzymy wszystkiego najcudniejszego dl aFabianka choć pewnie już śpi.Wszystkiego Najsłodszego dla Fabianka, dużo zdrówka i pociechy dla mamuni;-)
Cyprysiowa - u nas ciągle nie ma "S" na klawiaturze i nie mozemy jej wsadzić na miejsce a w ogóle to uwielbiam rafaello i narobiłaś mi wielkiego smaka. Ja to zawze robiłam na jakąś okazję a teraz zadnej nie mam:-(Hmm co to za tajemniczy burzliwy okres
Co do zniszczen to ja nie mam ctrl na klawiaturze-zostal usuniety przez lutka
Ja wlasnie zrobilam rafaello- mniam zaraz bede sie objadac
A w ogole chcialam sie pozalic. Miesiac temu dostalam pierwsza @ po porodzie i powinnam dostac kolejna 20.08 a jej ani widu ani slychu i teraz bede łazic i czekac i niewiadomo kiedy mnie znow zaskoczy
Witam
ollcia a nie boisz się że przyciski odpadną, bo ja też o tym myslałam tylko boje się że córcia może wyrwać przyciski i je połknąć
Ja sie nie stresuje ja sie wkurzam ze nie wiem kiedy znowu mnie dopadnieHej! Czy ktoś może jeszcze nie śpi.
Ja własnie skończyłam wielkie sprzątanie w domku i przestawianie mebli i obnizaniem łóżeczka. Kuba w międzyczasie wylał na siebie bludną wodę i w końcu uwięziłam go w baseniku dmuchanym zeby mi się pod nogami nie plątał.
olcia - chłopaksobie czyta po nocach a ty się stresujesz.
My też życzymy wszystkiego najcudniejszego dl aFabianka choć pewnie już śpi.
Cyprysiowa - u nas ciągle nie ma "S" na klawiaturze i nie mozemy jej wsadzić na miejsce a w ogóle to uwielbiam rafaello i narobiłaś mi wielkiego smaka. Ja to zawze robiłam na jakąś okazję a teraz zadnej nie mam:-(
A @ się nie stresuj przecież jeszcze karmisz. Ja zauważyłam, ze mam co dwa miesiące chyba, że znów coś się zmieni
Idem się wyciągnąć koło niemężowego, właśnie wrócił i też pada na ryłko.