reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
100lat dla Fabianka i pozostałych solenizantów!!!

Moje dziecię już śpi, bidulek ciężki dzień miał dzisiaj:-:)-(, cały dzień miał senny , trzy razy spał :szok: , a godzinę po spaniu marudził:tak: , druga dwójeczka górna się przecina:szok: , to będziemy mieli osiem:szok:.
Ale Wy śpicie to ja też spadam;-);-)

Hej! Czy ktoś może jeszcze nie śpi.
Ja własnie skończyłam wielkie sprzątanie w domku i przestawianie mebli i obnizaniem łóżeczka. Kuba w międzyczasie wylał na siebie bludną wodę i w końcu uwięziłam go w baseniku dmuchanym zeby mi się pod nogami nie plątał.

to widzę że u wszystkich nocka fajna tylko nie u nas :no: o 1 słyszę głosy z łóżeczka, idę a Bartek sobie już siedzi i mnie woła, wzięłam go do siebie a o 4 budzę się a Barek siedzi na łóżku, koło łóżka mamy taki regał i on sobie wziął gazetlki z tego regału i się nimi bawił :szok: po ciemku :szok: i do 5 nie mógł zasnąć, oczywiście były jeszcze krótkie przebudzenia na piciu, a po 6 koniec spania :baffled:
olcia - chłopaksobie czyta po nocach a ty się stresujesz.
Wszystkiego Najsłodszego dla Fabianka, dużo zdrówka i pociechy dla mamuni;-)
My też życzymy wszystkiego najcudniejszego dl aFabianka choć pewnie już śpi.
Hmm co to za tajemniczy burzliwy okres :confused:

Co do zniszczen to ja nie mam ctrl na klawiaturze-zostal usuniety przez lutka:-D

Ja wlasnie zrobilam rafaello- mniam zaraz bede sie objadac :tak:

A w ogole chcialam sie pozalic. Miesiac temu dostalam pierwsza @ po porodzie i powinnam dostac kolejna 20.08 a jej ani widu ani slychu :baffled: i teraz bede łazic i czekac i niewiadomo kiedy mnie znow zaskoczy:angry:
Cyprysiowa - u nas ciągle nie ma "S" na klawiaturze i nie mozemy jej wsadzić na miejsce a w ogóle to uwielbiam rafaello i narobiłaś mi wielkiego smaka. Ja to zawze robiłam na jakąś okazję a teraz zadnej nie mam:-(
A @ się nie stresuj przecież jeszcze karmisz. Ja zauważyłam, ze mam co dwa miesiące chyba, że znów coś się zmieni:-D

Idem się wyciągnąć koło niemężowego, właśnie wrócił i też pada na ryłko.

Witam
ollcia a nie boisz się że przyciski odpadną, bo ja też o tym myslałam tylko boje się że córcia może wyrwać przyciski i je połknąć:szok:

nieee, przecież one pod ta obudową są w jednym kawałku, a nie pojedynczo :tak:

My jutro już jedziemy, postaram się z rana jeszcze wpaść, ale nie wiem czy mi się uda. Wyjeżdżamy około 12.
Edee, Pytia, jeśli uda nam się wyskoczyć do Cieszyna to wcześniej do Was zadzwonię i jeśli będziecie miały czas to umówimy się na jakąś kawusię :tak:

Ahhh, no i zapomniałam, nie bierzemy lapka, bo te kilka dni chcemy poświęcić tylko sobie a nie tracić czas na kompa, więc jeśli jutro nie uda mi się tu zajrzeć to do zobaczenia za kilka dni, nie produkujcie za dużo, co bym nie padła jak zobaczę po powrocie ile mam do nadrobienia :-p:-p:-p
Buziolki :-)

AaAAAAA, najważniejsze, Bartek odczuwał dziś tak silne pragnienie posiadania mojej komórki, że wstał sobie przy łóżku i trzymając się krawędzi posunął się kilka małych trzęsących kroków :tak: A po osiągnięciu celu niedobra mama zabrała przedmiot pożądania :sorry2::sorry2::sorry2:

hej hej
ja tylko na chwileczke wpadlam powiedziec ze jeszcze zyje jakby ktos pytal:zawstydzona/y: dzis juz ostatni dzien wakacji :-( jutro z rana jedziemy na lotnisko do Venezji o 11.45 mamy lot do Bari:zawstydzona/y: dzis bylismy na pozegnalnej kolacji na Slowacji bosheeeee czulam sie jak w Polsce takie dobre jadloooooo :szok: i panie ktore nas obslugiwaly w strojach ludowych :tak:normalnie najlodsza kelnerka to moze miala z 50 lat:-D ale zajefane babeczki normalnie jak mamy podawaly wszytko co najlepsze no i wszytkie sie zbiegly ogladac Alka a on biedny sie rozplakal bo chcialy go brac na rece :rofl2: a jedzonko pysznosci objadlam sie kapusty kiszonej 2 dokladki tak mi sie chcialo juz dawno za mna chodzila ...mam nadzieje ze Alkowi nic nie bedzie w nocy :-D:-D:-D
szkoda mi wracac tym bardziej ze tu taki super klimacik normalnie boski ni goraco ni zimno tak w sam raz a w Bari ponad 45 stopni chyba sie rozpuszcze:rofl2:
buziakiiiii odmelduje sie jak sie troche ogarne juz w domku a latwo nie bedzie z Alkiem bo rozbrykany i rozpieszczony na maxa :szok: no i z Amo trzeba sie pozadnie przywitac :rofl2::rofl2::-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :zawstydzona/y:

reklama
Hej! Czy ktoś może jeszcze nie śpi.
Ja własnie skończyłam wielkie sprzątanie w domku i przestawianie mebli i obnizaniem łóżeczka. Kuba w międzyczasie wylał na siebie bludną wodę i w końcu uwięziłam go w baseniku dmuchanym zeby mi się pod nogami nie plątał.

olcia - chłopaksobie czyta po nocach a ty się stresujesz.

My też życzymy wszystkiego najcudniejszego dl aFabianka choć pewnie już śpi.

Cyprysiowa - u nas ciągle nie ma "S" na klawiaturze i nie mozemy jej wsadzić na miejsce a w ogóle to uwielbiam rafaello i narobiłaś mi wielkiego smaka. Ja to zawze robiłam na jakąś okazję a teraz zadnej nie mam:-(
A @ się nie stresuj przecież jeszcze karmisz. Ja zauważyłam, ze mam co dwa miesiące chyba, że znów coś się zmieni:-D

Idem się wyciągnąć koło niemężowego, właśnie wrócił i też pada na ryłko.
Ja sie nie stresuje ja sie wkurzam ze nie wiem kiedy znowu mnie dopadnie:angry:

:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

Do góry