my pilota tez mamy juz za soba...My ostatnio daliśmy na straty pilota z cyfry został zaśliniony i roztrzaskany z premedytacją o podłogę i trza było kiupić nóweckę, teraz jest pilnie strzeżony
reklama
to już będzie czworokąt Cyprysiowa masz takie duże wyro abyśmy się wszystkie zmieściły, no i duże łóżeczko dla dzieciaczków:-):-)
przecież to u mnie miało być jakoś się pomieścimy, wbijajcie
My ostatnio daliśmy na straty pilota z cyfry został zaśliniony i roztrzaskany z premedytacją o podłogę i trza było kiupić nóweckę, teraz jest pilnie strzeżony
my pilota tez mamy juz za soba...
Bartek dostal pilot, który już dużo wcześniej nam się zepsuł, wyczyściłam go i uroczyście wręczyłam łobuziakowi i tym sposobem wszyscy są zadowoleni
Ale ostatnio zauwazyłam, że pilot powoli przestaje wystarczać, Bartek ma chrapkę na dvd
pyciolek87
Mama Alexa:*
to już będzie czworokąt Cyprysiowa masz takie duże wyro abyśmy się wszystkie zmieściły, no i duże łóżeczko dla dzieciaczków:-):-)
przecież to u mnie miało być jakoś się pomieścimy, wbijajcie
ok...ja juz sie pakuje...dotre za tydzien jak Wasze dzieci znudza sie wspolna nocna zabawa
M
marzycielka
Gość
Hey Słoneczka
Mamy bardzo burzliwy okres w Naszym Życiu a przez to mam i mniej czasu na Was ale teraz już nadrabiam:-)
Pozdrowienia:-)
Mamy bardzo burzliwy okres w Naszym Życiu a przez to mam i mniej czasu na Was ale teraz już nadrabiam:-)
renia200
mama Victorki :)
WitamBartek dostal pilot, który już dużo wcześniej nam się zepsuł, wyczyściłam go i uroczyście wręczyłam łobuziakowi i tym sposobem wszyscy są zadowoleni
Ale ostatnio zauwazyłam, że pilot powoli przestaje wystarczać, Bartek ma chrapkę na dvd
ollcia a nie boisz się że przyciski odpadną, bo ja też o tym myslałam tylko boje się że córcia może wyrwać przyciski i je połknąć
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Hmm co to za tajemniczy burzliwy okresHey Słoneczka
Co do zniszczen to ja nie mam ctrl na klawiaturze-zostal usuniety przez lutka
Ja wlasnie zrobilam rafaello- mniam zaraz bede sie objadac
A w ogole chcialam sie pozalic. Miesiac temu dostalam pierwsza @ po porodzie i powinnam dostac kolejna 20.08 a jej ani widu ani slychu i teraz bede łazic i czekac i niewiadomo kiedy mnie znow zaskoczy
Hmm co to za tajemniczy burzliwy okres
Co do zniszczen to ja nie mam ctrl na klawiaturze-zostal usuniety przez lutka
Ja wlasnie zrobilam rafaello- mniam zaraz bede sie objadac
A w ogole chcialam sie pozalic. Miesiac temu dostalam pierwsza @ po porodzie i powinnam dostac kolejna 20.08 a jej ani widu ani slychu i teraz bede łazic i czekac i niewiadomo kiedy mnie znow zaskoczy
Jakie rafaello? nie widzę, napisałaś w przepisach? daj trochę:-):-)
a ja się znowu lenię, nic mi się nie chcę, Tomek śpi już trzeci raz :-), a ja dalej nic nie robię, czy Wy też macie takiego lenia?
reklama
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Cześć dziewczynki:-)
Dziękujemy pięknie za życzonka:-)
My dziś cały dzionek spacerowaliśmy chociaż pogoda znowu byle jaka Jutro czeka mnie dzień u teściów...A w poniedziałek latanie do dewelopera i do banku i cholera wie gdzie jeszcze...
Dzięki Bogu moje dziecię coraz ładniej śpi i ja lepiej się czuję Ale cóż mu się dziwić jak on w dzień nie sypia...Musi w nocy nadrobić;-)
Dziękujemy pięknie za życzonka:-)
My dziś cały dzionek spacerowaliśmy chociaż pogoda znowu byle jaka Jutro czeka mnie dzień u teściów...A w poniedziałek latanie do dewelopera i do banku i cholera wie gdzie jeszcze...
Dzięki Bogu moje dziecię coraz ładniej śpi i ja lepiej się czuję Ale cóż mu się dziwić jak on w dzień nie sypia...Musi w nocy nadrobić;-)