reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kana ja myslalam ze Marika na zdjeciu na nk wcina czekoladke...a to tylko listwa przypodlogowa:rofl2::-D:-D
Nio własnie ja się tak zastanawiałam czy Tobie sie cosik nie pomyliło:p hahhahaha :-D:-D:-D:-D daj spokóJ Mari wyglada dośc odbrze i bez śłodkiego:p hahhaha:-D:-D:-D:-D:-p
Kanusia suknia rewelka i mimo iż z rańca super wyglądasz:tak: a Ty co w ciąży??????:-D:-D:-D:-D no ładnie:-D
e
tak oczywiście.....piatej z kolei:p hahhah
bardzo dziekuje za miłe słowka:*:zawstydzona/y::-)
.
Dzisiaj bylismy tez u tesciowej i taka wizyta skonczyła się kupnej nowych par butów. Ja juz na zadne zakupy nie jade :szok:.
Kochana Agaciu to ja Ci tylko pozazdroszze...widzisz ja zadnych znaleść nie moge......jak chcesz sie którys pozbyc to moge podac adress:p hahaha:-D:-D:-D:-p
Myszqo jak popatrzyłam na Twój avatarek w pierwszej chwili pomyślałam,że to plemnik:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:, ale ze mnie głupol:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D
No no .....a komu innemu jak nie Kankiya mogłoby cos takiego przyjśc do głowy......głodnemu chleb na mysli:p hahha:-p:-p:-p
muaaaa z wzajemnością:-):-):-):-p:-p:-p:-p i proszę nam się poprawić;-) (odezwała się ta co najwięcej siedzi na BB:-D:-D)
miałam to na koncu jezyka......to co w nawiasie oczywiście.....

nowoczesna mysz siedzi przed kompem;-):-D:-D:-D

ja do dzisiaj mysle ze to plemnik:szok::szok::-D
a co to nie jest plemnik:szok::szok:?
no komu jeszcze mogło przyjsc jak nie Kajaczkowi.....dwie zbereźnice:p :rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2:

No i oczywsice gratulacje dla Bartusia naszego :tak::tak::tak::tak:

Mariczka spi ,a mamusia tez zaraz idzie.....kurcze tak mnie jajniki bola strasznie.....nie dobrze.....
A poza tym byłam u ksiedza0 proboszcza u nas i kurcze on chce mnie koniecznie zaślubic koscielnie.....aj biedna Mari bez tych chrzcin ciągle...juz glupio to wszystko wygladac zaczyna..... :-:)-:)-:)-(

gratulki dla Bartusia:tak::tak::tak: Olcia napisz mi na priva namiary to Cię odnajdę;-)

prywatna wiadomość wysłana :tak::tak:

No i oczywsice gratulacje dla Bartusia naszego :tak::tak::tak::tak:

Mariczka spi ,a mamusia tez zaraz idzie.....kurcze tak mnie jajniki bola strasznie.....nie dobrze.....
A poza tym byłam u ksiedza0 proboszcza u nas i kurcze on chce mnie koniecznie zaślubic koscielnie.....aj biedna Mari bez tych chrzcin ciągle...juz glupio to wszystko wygladac zaczyna..... :-:)-:)-:)-(

a dlaczego nie chcecie jej teraz ochrzcić?

no chcemy oczywsice chcemy juz od 2-3 miesięcy...ale mamy straszny problem,zeby sie z proboszcze umówic..najpierw był ochory w szpitalu teraz przez miesiac nie moglam sie tam dodzwonic,a co szłam to go nie było.....dzisiaj dotarłam i zoabczymy co w koncu bedzie.....

no chcemy oczywsice chcemy juz od 2-3 miesięcy...ale mamy straszny problem,zeby sie z proboszcze umówic..najpierw był ochory w szpitalu teraz przez miesiac nie moglam sie tam dodzwonic,a co szłam to go nie było.....dzisiaj dotarłam i zoabczymy co w koncu bedzie.....
no w szoku jestem. U nas tak łatwo poszło. Ale parafia dużai wszystkie formalności w kancelarii się załatwia, proboszcz to nawet nie wiem jak wygląda (od kilku miesięcy nowy)

reklama
Witam

ohhh widze ze to nie tylko ja taka wyrodna matka...:-D
Alex wczesniej nie dostanie jak po 8 godzinnym nie jedzeniu:-p:-D

moje dziecko nauczylo sie mowic NIE:szok:
wczoraj jak Go ubieralam to krzyczal nie...:szok:
myslalam ze to przypadek,a dzisiaj jak rano mu zwiałam do laznienki to krzyczal do mezowego NIE NIE NIE:szok::-D
a tak pozatym to jestem dla niego BABA:szok:
a moja na cycka woła do mnie DAJ, DAJ hahaha:-D:-D

u nas katarek i co za tym idzie w nocy cora budziła sie co godzine:-(, ledwo chodze:angry:

Do góry