reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
na poczatek zamowilam lazanie , pozniej lody z bita smietanka i owocami ( bita smietana moze sie pozniej przydac hihihi w wiadomym celu:-p:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:) oczywiscie butelka winka a potem to juz na przegryche owocki i takie tam slodkosci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: oczywiscie swiece:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale to wszystko o 20 ja Fifi usnie:happy::happy::happy::happy:
Udanego wieczorku kochana, widzę ze wszystko już obmyślane, zdaj jutro relację, jak już odeśpisz oczywiscie

chciałam się już z wami pożegnać, bo nie ma szans, żebym nawet na sekunde do was wpadła, prasowanko skończone, nawet już moje ciuszki gotowe, żeby wrzucić je do torby;-):tak:jeszcze idziemy po jedzonko na droge, i wymienić kasiorkę na euro, i pakowanie.....chyba dziś spać nie będę:baffled:
wyjazd ok 2....niestety...
do napisania:-Dza jakieś 2-3tygodnie, pewnie nie dam rady nawet zajrzeć, tylko mnie oszczędźcie w waszej produkcji;-):tak:
wszystkiego naj dla wszystkich solenizantów, BUŹKA dziewczyny
Spokojnej podrózy kochana, trzymam kciuki, zeby dalo się przeżyc towarzystwo teściówki. Udanego urlopu

Witam wieczorkiem
Agaciu super buciki ;-)
Mamuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusiu jaka sesyja:rofl2::-p:-p:-pno proszę jaka gwiazda :tak:
Kanusia suknia rewelka i mimo iż z rańca super wyglądasz:tak: a Ty co w ciąży??????:-D:-D:-D:-D no ładnie:-D
a ja dalej męczę się z ciotą:-( jeszcze nigdy czegoś takiego nie miałam:baffled: jestem nie do życia:zawstydzona/y: może dlatego,że to pierwsza po tak długiej przerwie

Ale puchy :szok::szok:
wyłazić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to że TYGRYCH ma dzisiaj gorącą noc nie oznacza że macie siedzieć w krzakach cichutko jak mysz po miotłą...nie bójcie się...nawet jeśli to i tak nic a nic nie usłyszą:-D:-D

Hej kochane
Kurde ja juz nie mam na nic czasu. Jutro tez wyjedzamy. Jedziemy do kolegi zawieź zaproszenie, i potem do przyjaciół na grilla.
Dzisiaj bylismy tez u tesciowej i taka wizyta skonczyła się kupnej nowych par butów. Ja juz na zadne zakupy nie jade :szok:.

Tygrysku owocnej nocki !!! :-D

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów.

Hej kochane
Kurde ja juz nie mam na nic czasu. Jutro tez wyjedzamy. Jedziemy do kolegi zawieź zaproszenie, i potem do przyjaciół na grilla.
Dzisiaj bylismy tez u tesciowej i taka wizyta skonczyła się kupnej nowych par butów. Ja juz na zadne zakupy nie jade :szok:.

Tygrysku owocnej nocki !!! :-D

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów.
no popatr a ja szukam, szukam i żadnych fajnych nie mogę znaleźć:-:)zawstydzona/y:

reklama
Do góry