reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Poooobuuudka :-D:-D:-D:-D:-D:-D

U nas nocka spokojna, młody zasnął zaraz po kaszce o 22.30. i spał aż do 6 :tak::tak:

Tylko pogoda już nie taka fajna jak wczoraj :-(. a szkoda :-(,
Wpadne pózniej jak zaliczymy jeszcze mała drzemkę z Alankiem ;-)

reklama
to widzę że u wszystkich nocka fajna tylko nie u nas :no: o 1 słyszę głosy z łóżeczka, idę a Bartek sobie już siedzi i mnie woła, wzięłam go do siebie a o 4 budzę się a Barek siedzi na łóżku, koło łóżka mamy taki regał i on sobie wziął gazetlki z tego regału i się nimi bawił :szok: po ciemku :szok: i do 5 nie mógł zasnąć, oczywiście były jeszcze krótkie przebudzenia na piciu, a po 6 koniec spania :baffled:

Witam sobotnio
U nas nocka jak zwykle, czyli ok.

Mamusia, smacznego.

Olcia, współczuję pobudek, ale z drugiej strony ma Młody pęd do wiedzy, żeby po nocy gazetki czytać, zajął sie sobą zeby Ci w spaniu nie przeszkadzac:-D

Fabianku, sto lat, sto lat, buziaczki, całuski z okazji Twojego święta

Hejo dziewoje:-D:-D:-D
to widzę że u wszystkich nocka fajna tylko nie u nas :no: o 1 słyszę głosy z łóżeczka, idę a Bartek sobie już siedzi i mnie woła, wzięłam go do siebie a o 4 budzę się a Barek siedzi na łóżku, koło łóżka mamy taki regał i on sobie wziął gazetlki z tego regału i się nimi bawił :szok: po ciemku :szok: i do 5 nie mógł zasnąć, oczywiście były jeszcze krótkie przebudzenia na piciu, a po 6 koniec spania :baffled:
:-D:-D:-D:-D świerszczyki po nocach przegląda, aby nikt nie widział:-D:-D

a moja śpiewa po nocach zamiast spać:angry::-D:-D przed chwilą padła więc pójdę jej potowarzyszyć a pózniej biorę się za porządki:tak:
pogoda u nas paskudna, szaro, pochmurno i chłodno nic tylko spać:zawstydzona/y::-)
miłej sobotki

U nas to samo. Co sie budzilam to on siedzial i sie bawil :baffled: To ja go usypialam i znowu za chwile sie budze a on siedzi....

U nas dzis pochmurno ale jak dla mnie fajnie-mam dosyc tych upalow juz..
Cypi wczoraj pojechal do dziaska wiec mam troche wolnego. Ma siedziec ile bedzie chcial ale juz wczoraj wieczorem musial zadzwonic na skypie bo tesknil :zawstydzona/y:

reklama
Do góry