reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dwoje zakochanych ludzi
jest wspaniałaym dowodem na to,
że całość może byc doskonalsza,
niż jego poszczególne części.

Sam człowiek czuje się zagubiony,
przy drugim człowieku czuje,
że jego zycie może byc wypelnione
pokojem, czułościa i radością.

Tygrysku wiele wspólnych szczęśliwych latek
życzy Magda, Paweł i Juleczka oczywiście

babelki.gif
babelki.gif
babelki.gif
babelki.gif
babelki.gif

gorzko gorzko!!!!:-D:-D
oj Madzienko dziekujemy ślicznie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p
ojjjjjjj Tygrysku zyczmy Wam duzo wspólnie spędzonych latek w ogromnej miłosci i szczesciu:*:*:*

ja kanusi kochanej dziekujemy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak:

a ja juz tez wrocilam z dworu i patrze a tu komputer wlaczony hihihihii gapa zapomnialam wylaczyc:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

na poczatek zamowilam lazanie , pozniej lody z bita smietanka i owocami ( bita smietana moze sie pozniej przydac hihihi w wiadomym celu:-p:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:) oczywiscie butelka winka a potem to juz na przegryche owocki i takie tam slodkosci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: oczywiscie swiece:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale to wszystko o 20 ja Fifi usnie:happy::happy::happy::happy:

witajcie dziewczynki,
kurcze ja nawet nie mam was kiedy nadrobić
chciałam się już z wami pożegnać, bo nie ma szans, żebym nawet na sekunde do was wpadła, prasowanko skończone, nawet już moje ciuszki gotowe, żeby wrzucić je do torby;-):tak:jeszcze idziemy po jedzonko na droge, i wymienić kasiorkę na euro, i pakowanie.....chyba dziś spać nie będę:baffled:
wyjazd ok 2....niestety...
do napisania:-Dza jakieś 2-3tygodnie, pewnie nie dam rady nawet zajrzeć, tylko mnie oszczędźcie w waszej produkcji;-):tak:
wszystkiego naj dla wszystkich solenizantów, BUŹKA dziewczyny

no dokladnie usnol mi na rekach w samochodzie jak wracalismy no i spal do wtedy co pisalam posta :-D:-D:-D skad wiedzialas :szok:
no ja nie wiem co to moje dziecko ma ze tak ciagle spi nawet teraz:szok:

to nie było trudne:sorry2:
:-D:-D

witajcie dziewczynki,
kurcze ja nawet nie mam was kiedy nadrobić
chciałam się już z wami pożegnać, bo nie ma szans, żebym nawet na sekunde do was wpadła, prasowanko skończone, nawet już moje ciuszki gotowe, żeby wrzucić je do torby;-):tak:jeszcze idziemy po jedzonko na droge, i wymienić kasiorkę na euro, i pakowanie.....chyba dziś spać nie będę:baffled:
wyjazd ok 2....niestety...
do napisania:-Dza jakieś 2-3tygodnie, pewnie nie dam rady nawet zajrzeć, tylko mnie oszczędźcie w waszej produkcji;-):tak:
wszystkiego naj dla wszystkich solenizantów, BUŹKA dziewczyny

szerokiej drogi kochani,uwazajcie na siebie...i to ze macie wersje sportowa:-D nie oznacza ze macie szalec:huh::huh:

Hejo laseczki.
wpadłam się przywitać:tak:
Byłysmy rano na ćwiczonkach i o dziwo pierwszy raz Bianka zniosła jej cierpliwie, oby tak dalej :tak:

Wszystkiego Najlepszego dla Bartusia
:-):-):-)

i Naszego Tygrysia;-)r~ównież :-):-)

reklama
Do góry