reklama
Agacia82
Mami :)
Miłego pobytu na działeczce, korzystajcie puki pogoda. My mielismy jechac tez ale chyba sobie odpuszcze zobaczymy jeszcze. Gdyby nie te zaproszenia to bym jechała, a tak to musze się męczyc z tym rozworzeniem.Dla pozostałych solenizantów również najserdeczniejsze życzonka uśmiechu i zdrówka
Moje dziecię kochane spało dzisiaj od 21 do 7 rano, jak zwykle zresztą i naprawdę odpłukać nie mam tego żeby się budził w nocy na piciu bądź cosik innegoKochany szkrabek:-)
Wczoraj byliśmy na działeczce i po prostu myslałam, że zawału dostanę:-( Szczęście w nieszczęściu - trzymalam Krystianka na kolanach i za chwilę jak skoczyłam, patrzę a tam piep...osa!!! Użądliła mnie wredotaPIERWSZY RAZ W ŻYCIU;-) Jeszcze akurat siedzieliśmy z wujasem i się chwaliłam, że nawet nie wiem co to ból po użądleniu a tu masz Ci los
Wyobraźcie sobie że ta pinda usiadła miedzy moją nogą a KrystiankaWidocznie musiał ją przydusić i się wessała we mnie
Szczęście, że nie na odwrót. Boziu nie wiedziałabym co robić, panika pewnie by była jak nic, no ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło bo użądlila mamę i mama nadal żyje także nie jest uczulona i jest git
Piecze ale minie;-)
Zaraz znowu jedziemy na działeczkę, coby pogodę wykorzystać. Podobno w południe ma być u nas 31stopni
Miłego dzionka mamuski:-)
A z ta osą to ale pech, szczęście ze malutkiego nie użądliła jędza, bo to tak boli i jeszcze tak jajk piszesz nigdy nie wiadomo czy nie ma sie uczulenia na jag

witajcie mamusie....mojemu małemu się cos przestawilo i od popnad tygodnia zasypia o 23 a wstaje ok 4-6 :/ no i kilka razy w nocy muszę do niego chodzi,,ć...ja zmęczona ledwo na oczy patrze,jeszcze się nerwowa robie przez te niedosypianie,aż sama jestem na siebie wściekła....kiedy wrócę dobre czasy kiedy to kładłam Dziubka spać ok 19:30 a budził się o 6-7 i całą noc spał...
A Dla Naszych Solenizantów Sto Lat i Duuu żo zdrówka
A Dla Naszych Solenizantów Sto Lat i Duuu żo zdrówka
No bardzoz sliczne

Agacia82
Mami :)
chyba piata, a wiesz kiedy bedzie nastepna? Juz ta nowa .dziewczynki,ktora wie jaka teraz seria gotowych na wszystko leci na polsacie???czwarta czy piata??
KANKIYA
Fanka BB :)
nie mam pojęcia ,nie oglądam tego:-)dziewczynki,ktora wie jaka teraz seria gotowych na wszystko leci na polsacie???czwarta czy piata??
reklama