reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Jejku jak ten czas leci......
Moja księżniczka kończy dzisiaj 8 miesiecy.... jejku juz jest taka duzia i tyle umie...oszaleje.... a niedługo przedskzole, szkodął ,studia i wyfrunie z jakims kawalerem a ja zostane sama..... :-:)-:)-(
Zartuje,ale naprawde nie cche,zeby to tak szybko leciało..... jak ogladam pierwsze ciuszki to nie wierze,ze ona taka little była....szok :sorry2::rofl2:

A u nas nocka git.....malutka padła przed 21 i obudziła sie o 5 na herbatke potem o 6:40 na mleczko i teraz buszuje w zabawkach.....która ciekawią je tylko z rana....

Agacia zazdroszcze kupna bucikow...ja tez musze,a jeszcze nie zaczełam się rozgladdac....
Pyciolek mam nadzieje,ze malutki dizisaj juz lepiej co????
Bliźniaki kochana ja sie za Toba tak stęskniłam...... :elvis: niech mi elvis powie jak bedziesz maiła czasik jak tam z mężowym.....:tak:

No i wszystkiego naj naj naj
dla słodziuchnego Tomcia i naszej przeuroczej, przecudownej Emilci :*:*

Buziaczki szkrabusie:*:*:*

My również podłączamy się do życzonek i oczywiście dla
Kochanej Mariczki dużo dużo zdrówka, samych szczęśliwych chwil, super postepów w poznawaniu tego świata i czego tam sobie jeszcze chcesz....
Sto lat sto lat!!!!!!
114kfy.gif
114kfy.gif
114kfy.gif
114kfy.gif
114kfy.gif

Witajcie, ja o dziwo tak rano do was zajrzalam:-D:-D:-Dmoje dziecie spi, mam nadzieje...dzisiaj pospala do 7.20 wiec mamusce juz spac nie chcialo sie i dorwala sie do kompa

U nas dzisiaj slonecznie wiec zaraz zmykamy na spacerek i zakupki....bo dzisiaj jak juz wam pisalam tesciówka przyjeżdża zobaczyc to "cudo":-):-):-)ktore kupila Juleczce:-D:-D:-D:-D

no sie juz rozbrykały z rańca:tak::-DDzień doberek,
ja już na nogach, bo na masażyk za godzinkę idę:tak::-pi do solarium...och...jak mi błogo będzie, ale widzę na pierwszą to tu dziś zero szans...
jak dam radę to jeszcze was nadrobię, bo mnie od wczoraj tu nie było.
Miłego dzionka kobitki

A wiecie ze tu juz zaczeli grzac w kaloryferach:szok:
Ziiiima sie zaczyna:szok::szok::-D:-D
Ale tak serio,to serio,juz tylko 11-15 stopni jest na dworze...:baffled:
Gdzie ja mieszkam:rofl2::-D:confused:
Kaja przyjezdzaj do Tczewa u nas od rana słoneczko i prawie zero wiaterku w końcu.....ale ogólnie to wieczorkiem i rano czuc juz troskzu jezsieni tez takim chłodzikiem zajeżdza....
My również podłączamy się do życzonek i oczywiście dla
Kochanej Mariczki dużo dużo zdrówka, samych szczęśliwych chwil, super postepów w poznawaniu tego świata i czego tam sobie jeszcze chcesz....
Sto lat sto lat!!!!!!
114kfy.gif
114kfy.gif
114kfy.gif
114kfy.gif
114kfy.gif

Witajcie, ja o dziwo tak rano do was zajrzalam:-D:-D:-Dmoje dziecie spi, mam nadzieje...dzisiaj pospala do 7.20 wiec mamusce juz spac nie chcialo sie i dorwala sie do kompa

U nas dzisiaj slonecznie wiec zaraz zmykamy na spacerek i zakupki....bo dzisiaj jak juz wam pisalam tesciówka przyjeżdża zobaczyc to "cudo":-):-):-)ktore kupila Juleczce:-D:-D:-D:-D
Madziu dziekujemy slicznie;*:*:* całusiska od Mari:*

a zdjąteczka tego cuda już sa???

witamy czwartkowo:):)
U nas nocka taka sobie, Bianka dalej jakaś marudna, ale da się przeżyć, zajrzę póżniej jak uśnie:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Mariczki,Tomaszka i Emilk
i
:tak::-):-):-):-)

Kaja przyjezdzaj do Tczewa u nas od rana słoneczko i prawie zero wiaterku w końcu.....ale ogólnie to wieczorkiem i rano czuc juz troskzu jezsieni tez takim chłodzikiem zajeżdza....

Madziu dziekujemy slicznie;*:*:* całusiska od Mari:*

a zdjąteczka tego cuda już sa???

U nas z pogodą to samo...ale rano i wieczorm brrrrrrrrrr

Jeszcze nie ma...dopiero księżniczka przebudzila sie....pojdziemy na spacerek i jakies fotki popstrykamy, jak tylko je wkleje napisze:tak::tak:

Jestem i ja :-)
Dzień dobry :-D:-D

Sto lat sto lat,:-):-) dużo miłości iii mocnych kościii życzy ciocia Edytka z Alankiem dzisiejszym solenizantom :-):-) (na zdrowie) :-p:-D:-D:-D:-D:-D

U nas pogoda dziś superaśna, więc troszku poczytam, i mykamy na spacerek :tak::tak:

hej hej hej

U nas upał, jest dopiero 9:30 a juz oddychac nie ma czym :zawstydzona/y:.
Mały mi wariuje, juz nie mogę go nigdzie zostawic samego nawet a 30 sekund. Czy u was tez jest problem z ubieraniem? U nas załozenie pieluchy graniczy z cudem, wygina sie przekręca na brzuszek i siada, nie mogę mu nawet pieluszki zmienic :baffled:.

Jaki ja mam bałagan w domu zaraz musze się wziąć za sprzątanie, ale najpierw kawke wupije i zjem pralinki karmelowe :sorry2:. Mały taki bałagan robi, wszędzie rzuca zabawki i puzzle juz wszystkie porozbierał. teraz spi wiec musze je poskładac , tylko czy to jest sens, bo jak wstanie to zrobi to samo :eek:.

Kaja zrobie zdjęcie tylko baterie w aparacie musza mi się naładować bo juz mi się rozładowały.

No i :

Sto latek dla Mari , Tomaszka i Emilki !!!!

reklama
witamy czwartkowo:):)
U nas nocka taka sobie, Bianka dalej jakaś marudna, ale da się przeżyć, zajrzę póżniej jak uśnie:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Mariczki,Tomaszka i Emilk
i
:tak::-):-):-):-)

Jestem i ja :-)
Dzień dobry :-D:-D

Sto lat sto lat,:-):-) dużo miłości iii mocnych kościii życzy ciocia Edytka z Alankiem dzisiejszym solenizantom :-):-) (na zdrowie) :-p:-D:-D:-D:-D:-D

U nas pogoda dziś superaśna, więc troszku poczytam, i mykamy na spacerek :tak::tak:
Dziekujemy slicznie;*:*:*
Hej Laseczki :-)

Mariczko synowo moja kochaniutka! Życzymy Tobie zdróweczka, uśmiechu na codzień, gwiazdki z nieba, codziennie nowych odkryć i radosnego dzieciństwa :tak::tak::tak: Przyjmij ten skromny koszyk kwiatków od przyszłego mężusia ;-):-D;-):-)
Aj ogromne podziękowania za te piękne zyczonka od mojego przyszłego ZIĘCIUNIA:*:*:*:* jejku jejku bardzo mocko dziekujemy i buziaczujemy namiętnie;*:*:*
hej hej hej

U nas upał, jest dopiero 9:30 a juz oddychac nie ma czym :zawstydzona/y:.
Mały mi wariuje, juz nie mogę go nigdzie zostawic samego nawet a 30 sekund. Czy u was tez jest problem z ubieraniem? U nas załozenie pieluchy graniczy z cudem, wygina sie przekręca na brzuszek i siada, nie mogę mu nawet pieluszki zmienic :baffled:.

Jaki ja mam bałagan w domu zaraz musze się wziąć za sprzątanie, ale najpierw kawke wupije i zjem pralinki karmelowe :sorry2:. Mały taki bałagan robi, wszędzie rzuca zabawki i puzzle juz wszystkie porozbierał. teraz spi wiec musze je poskładac , tylko czy to jest sens, bo jak wstanie to zrobi to samo :eek:.

Kaja zrobie zdjęcie tylko baterie w aparacie musza mi się naładować bo juz mi się rozładowały.

No i :

Sto latek dla Mari , Tomaszka i Emilki !!!!
Dziekujemy:*

Do góry