reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam i ja poniedziałkowo.....

Misiowi konczy się dzisiaj urlopik i idzie na 2 zmianę do pracy.....lipton jak nic :-:)-:)-( a ja tak lubie jak on jest z nami w domku..... a teraz bede całymi dniami sama....

Ale "+" tego to to,ze bede miala wiecej czasu na bb :-)

Moja ksiezniczka zrobiłam dziisja w nocy mamusi suprise i spała od 21 do 6:15 rano, bez pobudki....ale po butli juz nie psozła spac...cos za cos....:-p

Wczoraj cay dzien łazikowalismy z misiem spacerek od 15 do po 19....jezcze kumpela do nas wpadła wieczorkiem na piweczko...ach...

A teraz biegam jeszcze i załatwiam pierdolki,poki mis w odmu i jest z kim Mari złosnice zostawic....

Wszystkiego naj naj naj dla naszej kochaniutkiej Bianeczki....BIG DZIEWCZYNKI JUZ;*:*:* uscisków tysiące;*

reklama
Kanusia my nie mamy dziś urodzinek,ale ślicznie dziękujemy:-D;-)i innym dziewczynom również -zdrówko nam się baaaardzo przyda:tak:

Ostatnia edycja:
A ten mój ma od jutra urlop i chciałam jechac w tym tygodniu do salonu suknie poprzymiezac i du ... bo ma wszystkie terminy zajete, dopiero na wtorek w przyszłym tygodniu. No ale dobra umówiłam juz się na wtorek na 14 :00, trudno.
Ale jutro idziemy do księdza na 11:00, boshee... ja juz mam takie nerwy :zawstydzona/y:. Potem pojadę buty kupic ale tylko do tej sukni na poprawiny, bo do slubu jeszce nie bo nie wiem jaką suknie bede miła, czy białą czy ecru. :baffled:

Nauczył sie sam siadac, i teraz jest nie do opanowania, nawet nie mogę go ubrac, bo zaraz na brzuszek i mysk juz siedzi. Robi to w 4 sekundy, normalnie szok, tak sobie wycwiczył to siadanie. Pierwszy raz usiadł sam w tamta niedziele a dzisiaj jest juz perfekcjonistą w tym. No i staje mi w łózeczku. Obnizylismy mu poziom łózeczka i okazało się, że na tej wysokości lepeij mu się wstaje :baffled:.

Agaciu gratulacje dla Mateuszka :tak:ja czekam i czekam i z siadaniem dalej klapa nie mówiac o wstawaniu:-(

Agaciu ja również gratuluję Mateuszkowi siadania- a tak się martwiłaś, pocieszam się,że moja nie siada sama ,ale zrobi to w wieku twojego synusia:tak:a jak nie to wtedy będę się martwić
Mopku my też dzielnie czekamy razem z Wami nie jestes sama;-)

Agaciu gratulacje dla Mateuszka :tak:ja czekam i czekam i z siadaniem dalej klapa nie mówiac o wstawaniu:-(

Agaciu ja również gratuluję Mateuszkowi siadania- a tak się martwiłaś, pocieszam się,że moja nie siada sama ,ale zrobi to w wieku twojego synusia:tak:a jak nie to wtedy będę się martwić
Mopku my też dzielnie czekamy razem z Wami nie jestes sama;-)
Dziękujemy :tak:. Bardzo się ciesze, bo juz miałam czarne mysli. To wszystko sie stało w ciągu jednego tygodnia ... taki szybki rozwój :-D. Rzeczywiscie to prawda, ze w ciagu jednego dnia dziecko moze nabrac mega umiejętnosci.

Witam poniedziałkowo
Zaległosci ponadrabiałam, ale już nie wiem co której miałam naskrobać, wieć nic nie napiszę:zawstydzona/y:

Wczoraj cały dzionek poza domkiem, pojechaliśmy na zakupy i kupiłam sukienkę na wesele, ale nie wiem czy jestem zadowolona czy nie, nigdy nic mi się nie podoba i zawsze mam problem z kupowaniem sobie ubrań. Wogóle to znów łapia mnie jakies doły, mimo, że problemy o których ostatnio pisałam poszły w zapomnienie. Chyba taki już charakterek głupi mam. A jak pomyślę o jesieni, to już wogóle masakros, chyba będzie deprecha:zawstydzona/y::no:

Moje dziecię mnie zaskakuje. Wczoraj nic nie chciał jeśc oprócz cyca i mleczka a dziś nie przebiera. Wciągnął właśniesłoiczek zupki szpinakowej i 180 ml mleczka. Jestem w szoku lekkim ale zadowolona. Oby tak dalej.
I niestety chyba idą nowe zęby i tak się razem dzisiaj męczymy, buuuuuu!

Witajcie mamuśki, my już po spacerku, zakupach, Jula teraz smacznie spi a ja Was nadrabiam...

U nas mega upal nie ma czym oddychać, myslalam ze popalam sie troszeczke na balkonie a tu lipa...nie da sie wytrzymac:no::no::no:

Wyczaiłam siódmego zęba:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Gratulacje!!!

hey :-)

Ale fajna pogoda dzisiaj . Teściowie wzieli Młodą do babci i dali Nam ponad godzinkę na odpoczynek.

Tak czytam o tych ząbkach Waszych pociech i zaczynam się martwić bo Młoda nie ma ani jednego:cool:
Kurde jak będę teraz z nią na kontroli u pediatry to zapytam o to.

Mój M. za 2 tygodnie już jedzie .
Ciekawe jak to będzie?:-)

Marzycielka bedzie dobrze!!!!!Nie martw sie an zapas...
My tez bezzębni:-:)-:)-(

AJ NO MAM:)

Bierzemy slubik 18 września,ale cywilny......to była taka w sumie odwlekana,ale nagła decyzja,dlatego mieliśmy troszku załatwiania.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziekujemy:*

Suuuuuuuuuuuper!!!!!GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
Czyli za miesiąc będziemy śpiewac gorzko-gorzko!!!!:-D:-D

Nie wiem, czy wam się chwaliłam, ale moje dziecię już pięknie raczkuje i wstaje do klęczek bez problemu i próbuje chodzić.
Normalnie dumna jestem z niego jak nie wiem:-D

Gratulujemy postepów!!!!

To i ja się pochwalę - Kubuń siedzi! Wreszcie opanował tę kosmicznie trudną sztukę i siedzi sam na podłodze jak go posadzę i nawet tak bajkę oglądał.:tak: I już myślałam, że się nie przewróci....... a jednak po kilku minutach usłyszałam wielkie bach:crazy:. Ale wreszcie moze usiąść w wózku i oglądać sobie swiat:-)
Mami już poszła niedawno zresztą, Kubun śpi, niemążw pracy jeszcze a ja tu przyszłam stęskniona to wszystkie na tv poszły, niedobrzyce jedne:no:

Gratulacje!!!!

Witam się mamuśki.
Zalatana jestem ostatnio. W końcu trochę słoneczka, więc wykorzystujemy ostatnie dni urlopu mężusia i trochę się szwędamy tu i ówdzie z dzieciakami.
A z nowości u nas: od wczoraj robimy "pa pa" :-)

A, no i wreszcie mogę Was zaprosić na naszą firmową stronkę:
www.format.edu.pl

Stronka super, powodzenia!!!!

Zbieram sily zeby cos pokazac :ninja2::ninja2::ninja2:

reklama
Ojoj Kankiya ja dzisaj jestem nie do zycia troskzu od rana więc przepraszam za pomyłke..ale oczywiscie duzo zdrówka malutkiej zycze z całego serduszka....

Musze Was nadrobic do końca,bo zawieszon jestem.....w ogóle dzisiaj jakos nie teges funkcjonuje...Mari zreszta tez,bo poszła spac 2 godz szybciej niz zawsze....:sorry2::sorry2::sorry2: no cóz nie bede narzekała:p

Lecialam dzissiaj zaniesc sukienke do reklamacji ,bo zamek mi poszedł...myslałam,ze zwariuje,ale dobrze,ze dzis a nie w dniu ślubu bo bym oszalała ze wścieklości.....:wściekła/y: a tak zaniosłam do ich krawca i wszystko ok:)

Oki ide cosik zjesc i jestem z Wami....

Do góry