reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Trzecia!
tygrysek82
Fanka BB :)
A gdzie reszta????????????? mamuski no co Wy????? zeby tak rano kawa bez bb??????

Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ja już w pracy
Kawkę zrobiłam i co???? Of course na bb
tygrysek82
nio i tak trzymac Agacia a reszta to normalnie nie wiem co sobie mysli zeby tak w ukryciu bez nas kawe pić:-Ja już w pracyKawkę zrobiłam i co???? Of course na bb
![]()
KANKIYA
czwarta:-):-):-):-)

, ale dopóki się nie zwięsza jest ok
patrzyłam wczoraj na foty mojego B jak był mały i mają prawie identyczne główki więc się pocieszam,że będzie ok
U nas szok Bianka przespała ciągiem od 19 do 1 w nocy

:-), no , ale póżniej nadrobiła wstawanie

jakąś bruzdę pośrodkową ma poszerzonąKankiya biedna Bianeczka:-( A co to za zmiany w glowce?
?

U nas szok Bianka przespała ciągiem od 19 do 1 w nocy

Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ehhh dziewczęta jak mi się nie chce chodzić do tej roboty...poza tym mam dalej wyrzuty sumienia że młodą z nianią zostawiam... chociaż niania oczywiście w porządku...ehhh głupie to życie.
jezdem.......... Witam! A mam megaśne wory pod oczami bo mi dzieć nie dał dziś pospać. Co godzinkę cycek a od rana jeczenie, teraz znów cycka i nie chce puścić. Zdążyłam google przejrzeć w poszukiwaniu masażu bo tak mnie plecy bolą, że poprostu nie ma słów. Niedługo sie nie rusze chyba.
tygrys - pierwszy raz słysze żeby ktoś za jesienią i swetrami tęsknił
tygrys - pierwszy raz słysze żeby ktoś za jesienią i swetrami tęsknił

kankiya - dużo, dużo zdrówka dla Bianeczki. Bidulka mała. uściski.Dzięki Agaciu i Tobie też Madzienko
Bianeczka ma duża anemię po szpitalu i jest taka bladziunia bidulka:-( najlepsze jest to,że dalej nie znależli przyczyny gorączkowania niby trzdniówka do tego ma infekcję w moczu - załapała od koleżanki z pokoju anginę no i kropili jej uszka chyba zapobiegawczo, a i ma powiększoną wątrobę od infekcji i mamy ją zbadać powtórnie po antybiotykach masakra tyle tegocały czas ryczałam w szpitalu,bo codziennie cos nowego wymyślali - jedna dobra wiadomość po usg głowki ,że nie ma nic grożnego jest drobna zmiana raczej dziedziczna dlatego głowka spora,ale mamy kontrolować usg co miesiąc:-
-(
tygrysek82
Ehhh dziewczęta jak mi się nie chce chodzić do tej roboty...poza tym mam dalej wyrzuty sumienia że młodą z nianią zostawiam... chociaż niania oczywiście w porządku...ehhh głupie to życie.
ano życie.................

tygrys - pierwszy raz słysze żeby ktoś za jesienią i swetrami tęsknił![]()
hiihi to jestem pierwsza

reklama
STO LAT DLA PATUSI![]()
Wszystkiego najlepszego dla śliczniutkiejPatusi![]()
Hejka Babolki czwata, ja tez juz po kawce ale zaraz sie wybieram do kuchni po kolejną;-)Wszystkiego naj naj naj dla Patusi kochaniutkiej naszej.....rośnie zdrowo iskiereczko:*
wczoraj wpadłam na chwilke i nawet podziekowan od Patusi nie przekazałam za zyczonka wiec spiesze bład naprawic DZIEKUJEMY :-)
Tygrysie ja posłusznie sie melduje na posterunku

a co do jesieni to ja nie przepadam od razu jakies doły mnie łapią i jest mi zle