reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madziu dziekujemy slicznie.....:) a no i Zoziekozie tez kochana buziaczki:*

a Juleczka to kurcze pływaczka zawodowa bedzie :-) wyglada uroczo:tak::tak::tak: tatuś tez nie powiem:p hahhah:-p

A własnie co do rozwoju dziciaczków to mam wam tyle do opowiedzenia o Mari....oj rosnie mi łobuz jak nic...mała Deniska...masakra.... na czterech zasuwa jak perszing...struś pedziwiatr i co kolwiek jeszcze podobnego....wyłazi na balkon, leje kota, wyrywa listwy przypodłogowe, wszystko zrzuca przestawia, zamyka dzwi i otwiera....masakra....a kabelki boze jak ona lubi kabeli elektryczka mała...

Poza tym super siada jak nauczyla sie siadac to taka miala frajde,ze dwa czwoaraczki i siad, i tak co chwilke...

A zaczeło sie od tego,ze usiadla bezwiednie raczje w nocy....i placze..ja przychodze mysle piciu chce,a ona siedzi i nie wie jak siep olozyc spowrotem....oszalalam...:szok::-p:-D

Tak samo sie podciaga na kolanka i zaraz na proste nóżki przyd fotelu, kanapie, drzwiach....ale w łożeczku jeszcze nie mzoe i dobrze....

No i WSZEDZIE JEJ PEŁNO....a ja oczka dookola powinnma miec....:rofl2::rofl2:

reklama

a Juleczka to kurcze pływaczka zawodowa bedzie :-) wyglada uroczo:tak::tak::tak: tatuś tez nie powiem:p hahhah:-p

A własnie co do rozwoju dziciaczków to mam wam tyle do opowiedzenia o Mari....oj rosnie mi łobuz jak nic...mała Deniska...masakra.... na czterech zasuwa jak perszing...struś pedziwiatr i co kolwiek jeszcze podobnego....wyłazi na balkon, leje kota, wyrywa listwy przypodłogowe, wszystko zrzuca przestawia, zamyka dzwi i otwiera....masakra....a kabelki boze jak ona lubi kabeli elektryczka mała...

Poza tym super siada jak nauczyla sie siadac to taka miala frajde,ze dwa czwoaraczki i siad, i tak co chwilke...

A zaczeło sie od tego,ze usiadla bezwiednie raczje w nocy....i placze..ja przychodze mysle piciu chce,a ona siedzi i nie wie jak siep olozyc spowrotem....oszalalam...:szok::-p:-D

Tak samo sie podciaga na kolanka i zaraz na proste nóżki przyd fotelu, kanapie, drzwiach....ale w łożeczku jeszcze nie mzoe i dobrze....

Super, że Mari taka zwinna, szybka rezolutna i co tam jeszcze ;-):tak::-p:-D:-D to, żywy dowód na to, że mamusi się nie nudzi w ciągu dnia :-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D
Ja też ostatnio "chowałam" wszystkie kable jak tylko się dało, oczywiście gniazdka już daaawno mam pozatykane :-D:-D:-D, co by mi się kiedyś Alanek nie "zaświecił":-p:-D:-D:-D:-D

Super, że Mari taka zwinna, szybka rezolutna i co tam jeszcze ;-):tak::-p:-D:-D to, żywy dowód na to, że mamusi się nie nudzi w ciągu dnia :-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D
Ja też ostatnio "chowałam" wszystkie kable jak tylko się dało, oczywiście gniazdka już daaawno mam pozatykane :-D:-D:-D, co by mi się kiedyś Alanek nie "zaświecił":-p:-D:-D:-D:-D
jEZUSIE Edee gniazdka to poszły na pierwszy odstrzał....mała jeszcze nie zasuwała a już się prawie zaswieciła....:sorry2::sorry2::sorry2: ale na szczecie prawie...
No nie nudze sie nie da sie ukryc...hahhaha
Tak wiec jestem wsciekła jak mam czasie posiedziec z Wami a tu puchya jakby tornado przeszło....:-(

jEZUSIE Edee gniazdka to poszły na pierwszy odstrzał....mała jeszcze nie zasuwała a już się prawie zaswieciła....:sorry2::sorry2::sorry2: ale na szczecie prawie...
No nie nudze sie nie da sie ukryc...hahhaha
Tak wiec jestem wsciekła jak mam czasie posiedziec z Wami a tu puchya jakby tornado przeszło....:-(

Ja się dziwię, że jeszcze nam nie zamknęli tego forum :zawstydzona/y::-p:-D:-D:-D:-D za bezczynność :-D:-D:-D

ale to pocieszne musi byći wyczerpujące:-D:-D:-D:-D:szok::-D:-D. G:-Dratuluje zwinnej córeczki. Ja jestem jedną ręką, drugą próbuje Kubula uśpić bez cyca i słabo miidzie.

Ojoj Kankiya ja dzisaj jestem nie do zycia troskzu od rana więc przepraszam za pomyłke..ale oczywiscie duzo zdrówka malutkiej zycze z całego serduszka....

Musze Was nadrobic do końca,bo zawieszon jestem.....w ogóle dzisiaj jakos nie teges funkcjonuje...Mari zreszta tez,bo poszła spac 2 godz szybciej niz zawsze....:sorry2::sorry2::sorry2: no cóz nie bede narzekała:p

Lecialam dzissiaj zaniesc sukienke do reklamacji ,bo zamek mi poszedł...myslałam,ze zwariuje,ale dobrze,ze dzis a nie w dniu ślubu bo bym oszalała ze wścieklości.....:wściekła/y: a tak zaniosłam do ich krawca i wszystko ok:)

Oki ide cosik zjesc i jestem z Wami....

kanuska to ty juz masz kiece?:szok::szok:
dawaj zdjecia...:-p:-p

Kochana Mariczka:tak::tak::tak::tak:zdolna z niej dziewczynka

reklama
Do góry