reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witajcie kochane
dopiero dotarlam do kompa, wczoraj wrocilismy wieczorkiem z nd morza,moja mamcia zrobila kochanemu zieciu mega kolacje etc....
dzis znowu goscie
\jutro gory:-D:-D:-D:-D:-D
zyc nie umierac:-D:-D:-D
pyciol gratulujemy kolejnego zabka, a my nadal czekamy i marudzimy\
a z tych nowosci to raczkujemy na maksa:-D:-D:-D:-D:-D i jemy kasze gryczana z lyzeczki:szok::szok::szok::szok:i mamusia ma juz minus 5 kilo
kanusia, tak sie ciesze ze bedziecie juz malzenstwem, moje gratulacje
karolinka dziekuje wszytskim za zyczonka
w imieniu mezulka dziekuje za zyczenia

nie dosc ze zapisalyscie mnie do KWMW(KLUB WYRODNYCH...)to zapiszcie mnie jeszcze do klubu Matek Upadlych...
mój dzieć spadł z łóżka podczas gdy Jego matka uciełą sobie komara:confused::szok:
wyrodna jak nic:-D:-D:-D:-D
mamy bilety...
20 wrzesnia,witaj ojczyzno:cool2:
suuuuuuuuuuuuper:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Wszystkiego najlepszego dla śliczniutkiejPatusi:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witam i ja:)

My dziekujemy za zyczonka i gratulacje;* jestescie wspaniałe;*

Wszystkiego naj naj naj dla Patusi kochaniutkiej naszej.....rośnie zdrowo iskiereczko:*

A wczoraj juz nie wchodziłam,bo nie widziałam sie z moja kumpelka ojojoj czasu i nie mogłysmy sie nagadac....

A nasza mała zafundowała nam dzisiaj pobudke o 4:30.....i juz połozyła soie jeszcze na godzinke o 6 i tyle..... a ja mega nie wyspana...

Mamusiu zazdroszcze wypoczynku.....odpoczywaj tez za nas:*

Dzien dobry.
Ja dzis od rana w zlym nastroju. Maly chyba od 5 nad ranem meczyl mi cycki, jak mu zabieralam to wył a tak juz mnie bolaly bo nie dosc ze mnie gryzł tymi swoimi szczerbatymi zebami to jeszcze on zawsze szczypie i wbija pazury-tragedia!! Myslalam ze mnie szlag trafi.

A ja dzis znowu caly dzien sama z dziecmi :baffled: Dzwonilam do kuzynki i chyba sie do niej przejde bo jak mam caly dzien sama sie denerwowac to az mi sie slabo robi :zawstydzona/y:

reklama
Zdrówka dla Bianusi. Napisz jak będziesz miała czas jak się maleńka czuje.
.
Dzięki Agaciu i Tobie też Madzienko

Bianeczka ma duża anemię po szpitalu i jest taka bladziunia bidulka:-( najlepsze jest to,że dalej nie znależli przyczyny gorączkowania niby trzdniówka do tego ma infekcję w moczu - załapała od koleżanki z pokoju anginę no i kropili jej uszka chyba zapobiegawczo, a i ma powiększoną wątrobę od infekcji i mamy ją zbadać powtórnie po antybiotykach masakra tyle tego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:cały czas ryczałam w szpitalu,bo codziennie cos nowego wymyślali - jedna dobra wiadomość po usg głowki ,że nie ma nic grożnego jest drobna zmiana raczej dziedziczna dlatego głowka spora,ale mamy kontrolować usg co miesiąc:-:)-(

Do góry