reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
witajcie kochane
dopiero dotarlam do kompa, wczoraj wrocilismy wieczorkiem z nd morza,moja mamcia zrobila kochanemu zieciu mega kolacje etc....
dzis znowu goscie
\jutro gory
zyc nie umierac
pyciol gratulujemy kolejnego zabka, a my nadal czekamy i marudzimy\
a z tych nowosci to raczkujemy na maksa i jemy kasze gryczana z lyzeczkii mamusia ma juz minus 5 kilo
kanusia, tak sie ciesze ze bedziecie juz malzenstwem, moje gratulacje
karolinka dziekuje wszytskim za zyczonka
w imieniu mezulka dziekuje za zyczenia
Wszystkiego najlepszego dla śliczniutkiejPatusi
dopiero dotarlam do kompa, wczoraj wrocilismy wieczorkiem z nd morza,moja mamcia zrobila kochanemu zieciu mega kolacje etc....
dzis znowu goscie
\jutro gory
zyc nie umierac
pyciol gratulujemy kolejnego zabka, a my nadal czekamy i marudzimy\
a z tych nowosci to raczkujemy na maksa i jemy kasze gryczana z lyzeczkii mamusia ma juz minus 5 kilo
kanusia, tak sie ciesze ze bedziecie juz malzenstwem, moje gratulacje
karolinka dziekuje wszytskim za zyczonka
w imieniu mezulka dziekuje za zyczenia
wyrodna jak nicnie dosc ze zapisalyscie mnie do KWMW(KLUB WYRODNYCH...)to zapiszcie mnie jeszcze do klubu Matek Upadlych...
mój dzieć spadł z łóżka podczas gdy Jego matka uciełą sobie komara
suuuuuuuuuuuupermamy bilety...
20 wrzesnia,witaj ojczyzno
Wszystkiego najlepszego dla śliczniutkiejPatusi
Ostatnia edycja:
kana161
Mama "terrorystek" :P
Witam i ja
My dziekujemy za zyczonka i gratulacje;* jestescie wspaniałe;*
My dziekujemy za zyczonka i gratulacje;* jestescie wspaniałe;*
Wszystkiego naj naj naj dla Patusi kochaniutkiej naszej.....rośnie zdrowo iskiereczko:*
A wczoraj juz nie wchodziłam,bo nie widziałam sie z moja kumpelka ojojoj czasu i nie mogłysmy sie nagadac....
A nasza mała zafundowała nam dzisiaj pobudke o 4:30.....i juz połozyła soie jeszcze na godzinke o 6 i tyle..... a ja mega nie wyspana...
Mamusiu zazdroszcze wypoczynku.....odpoczywaj tez za nas:*
A nasza mała zafundowała nam dzisiaj pobudke o 4:30.....i juz połozyła soie jeszcze na godzinke o 6 i tyle..... a ja mega nie wyspana...
Mamusiu zazdroszcze wypoczynku.....odpoczywaj tez za nas:*
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Dzien dobry.
Ja dzis od rana w zlym nastroju. Maly chyba od 5 nad ranem meczyl mi cycki, jak mu zabieralam to wył a tak juz mnie bolaly bo nie dosc ze mnie gryzł tymi swoimi szczerbatymi zebami to jeszcze on zawsze szczypie i wbija pazury-tragedia!! Myslalam ze mnie szlag trafi.
A ja dzis znowu caly dzien sama z dziecmi Dzwonilam do kuzynki i chyba sie do niej przejde bo jak mam caly dzien sama sie denerwowac to az mi sie slabo robi
Ja dzis od rana w zlym nastroju. Maly chyba od 5 nad ranem meczyl mi cycki, jak mu zabieralam to wył a tak juz mnie bolaly bo nie dosc ze mnie gryzł tymi swoimi szczerbatymi zebami to jeszcze on zawsze szczypie i wbija pazury-tragedia!! Myslalam ze mnie szlag trafi.
A ja dzis znowu caly dzien sama z dziecmi Dzwonilam do kuzynki i chyba sie do niej przejde bo jak mam caly dzien sama sie denerwowac to az mi sie slabo robi
pytia
Fanka BB :)
Rany, ale tu puchyyyyyy Nic, siadam na rower i jadę ulotki roznosić ;-):-)
Dziękuję, cieszę się, że Ci się podoba :-)
Pytia - super! Stronka bardzo mi się podoba. miła dla oka, przejrzysta i czytelna. pozostaje tylko życzyćwam tysiąca klientów:-)
Dziękuję, cieszę się, że Ci się podoba :-)
o Alojzyco tu od 11.20 nikogo nie bylo??
masakra, wszyscy się gdzieś pochowali
reklama
KANKIYA
Fanka BB :)
Dzięki Agaciu i Tobie też MadzienkoZdrówka dla Bianusi. Napisz jak będziesz miała czas jak się maleńka czuje.
.
Bianeczka ma duża anemię po szpitalu i jest taka bladziunia bidulka:-( najlepsze jest to,że dalej nie znależli przyczyny gorączkowania niby trzdniówka do tego ma infekcję w moczu - załapała od koleżanki z pokoju anginę no i kropili jej uszka chyba zapobiegawczo, a i ma powiększoną wątrobę od infekcji i mamy ją zbadać powtórnie po antybiotykach masakra tyle tegocały czas ryczałam w szpitalu,bo codziennie cos nowego wymyślali - jedna dobra wiadomość po usg głowki ,że nie ma nic grożnego jest drobna zmiana raczej dziedziczna dlatego głowka spora,ale mamy kontrolować usg co miesiąc:--(