reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana,ale fajnie,ale super,ale sie ciesze!!
Wszystkiego najlepszego dla Was wszystkich:tak:oczywiscie dla Karola na pierwszym miejscu:-D:-D:-D
My tez poki co tylko po cywilnym,od paru lat zreszta:szok::szok:sie zbieramy zeby do konca to zalatwic;-)Mam nadzieje ze nie bedzie najpierw rozwodu:-D:-D
Ale z drugiej strony,co ja nie moge tak jak gwiazdy z Hoolwood,rozwodzic sie a pozniej znow brac slub(z tym samym Gamo oczywiscie:-D)
Bo to Gamo co prawda na maksa,ale moj Gamo:rolleyes:

reklama
AJ NO MAM:)

Bierzemy slubik 18 września,ale cywilny......to była taka w sumie odwlekana,ale nagła decyzja,dlatego mieliśmy troszku załatwiania.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziekujemy:*

Doszliśmy do wniosku, że najwyższy czas troszkę poukładać pewne sprawy w naszym "wspólnym" życiu :-)

a kościelny zawsze możemy wziąć jak już będzie więcej funduszy na koncie;p hahha i może moja mamusia jak już będzie bliżej nas....

ok kochane uciekamy na spacerek....;-) do później:*

normalnie, ale jestem dumna z siebie, że taka spostrzegawcza:-D:-p
super, gratuluje wam decyzji Kanusia, a na kościelny przyjdzie jeszcze czas;-)

Kana ale mnie zaskoczyłaś :-D
My już po spacerku.
Nie wiem, czy wam się chwaliłam, ale moje dziecię już pięknie raczkuje i wstaje do klęczek bez problemu i próbuje chodzić.
Normalnie dumna jestem z niego jak nie wiem:-D

DZIEKUJĘ DZIEWCZYNKI KOCHANE MOJE;*

W rezultacie tatus poszedł na spacerek z Mari a mama wzięła sie za sprzatanie,bo mamy za jakieś 40 minut do godzinki goscia w postaci mojej kolezanki :)

Kaju ja nie wiedziałam,ze Wu jestescie po cywilnym? tak wiec moje gratulation:)

Kanuś przyjmij również moje najszczersze gratulki ;-), mój G. jeszcze nie zasłużył na taki "zaszczyt" i musi czeeekaććć :-D:-D:-D:-D:-D:-D, bardzo się cieszę, że Wy już to będziecie mieć " za sobą ":-p:-D:-D:-D:-D

Gratuluje Kanusia:-):-)

jak tak dalej pojdzie to ja zostane stara panna z dzieckiem:szok::-D
Kaja a ja myslalam ze macie koscielny,jeszcze dzisiaj myslalam zeby Ci napisac zebys wrzucila fotki:dry:

reklama
Do góry