reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ja też się melduję, dzień dobry
Wszystkiego najlepszego dla śliczniutkiej Karolinki !!!

a dziś nasza Karolinka STO LAT NIUNIA!

oj wy niemądre;-). Nie wstyd wam przed własnymi dziećmi takie głópoty opowiadać. No, możecie powtórzyć te dyrdymały patrząc dziecku prosto w oczy. Toż ono zaraz się do was uśmiechnie albo przytuli albo zrobi kupala jak ta lala albo cokolwiek innego. Przecież te skarbki małe kochają was najbardziej na świecie. A że my wszystkie tylko matkami jesteśmy (bagatelka 24 na dobę) a nie robotami no to sorry bardzo! Każdemy człowiekowi, nawet matce czasem coś z rąk wyleci i nieraz jeszcze będziemy popełniać błędy. Najważniejsze zeby kochać miłością bezgraniczną. Nie raz jeszcze przyśniemy, nie złapiemy w porę, nie ustrzeżemy na czas ale każda z nas zawsze robi co tylko w jej mocy zeby było maluszkom jak najlepiej. Dlatego naprawdę czasem można sobie wybaczyć małe niedociągnięcia, pomyłki tp. Jeśli same sobie nie odpuścimy to kto to zrobi. Tylko ten się nie myli, co nic nie robi.

amen

mamy bilety...
20 wrzesnia,witaj ojczyzno:cool2:

super, jak dziś Pyciolku, wszystko dobrze?

no popatrz. wcześniej KAJA salon meblowy teraz LILAC jakieś kolorki. ciekawe gdzie znajdziemy pyciolka, beciaczka i całą resztę grudniówek. trzeba wyteżać wzrok:-D:-D:-D

no nie, nie pamiętacie, przecież Beciaczek to był w USA u Reni, na billboardzie samochodu(Betty Boo):tak::-D

a mój dzieć coraz wcześniej wstaje, co mnie wykańcza, wiem, nie powinnam narzekać, ale wcześniej wstawał o 9, czasem nawet po, potem była 8.oo, a dziś?7.3o wstał:szok::szok::szok:rozrabiał u nas na łózku zanim Tata jeszcze wstał do pracy,a ja dosypiałam

A wczoraj popołudniu pojechaliśmy na mega zakupy, aż się wstydzę przyznać, ile wydaliśmy:zawstydzona/y:masakra, ale i małe zapasy juz na wyjazd mamy, więc jesteśmy usprawiedliwieni:tak:

reklama
ja też się melduję, dzień dobry

a dziś nasza Karolinka STO LAT NIUNIA!

amen

super, jak dziś Pyciolku, wszystko dobrze?

no nie, nie pamiętacie, przecież Beciaczek to był w USA u Reni, na billboardzie samochodu(Betty Boo):tak::-D

a mój dzieć coraz wcześniej wstaje, co mnie wykańcza, wiem, nie powinnam narzekać, ale wcześniej wstawał o 9, czasem nawet po, potem była 8.oo, a dziś?7.3o wstał:szok::szok::szok:rozrabiał u nas na łózku zanim Tata jeszcze wstał do pracy,a ja dosypiałam

A wczoraj popołudniu pojechaliśmy na mega zakupy, aż się wstydzę przyznać, ile wydaliśmy:zawstydzona/y:masakra, ale i małe zapasy juz na wyjazd mamy, więc jesteśmy usprawiedliwieni:tak:

jakos leci Beciak jakos leci...
a coz takiego zescie kupowali na wyjazd?prezenty czy jak?

Wiecie,ze my znow po nocy pelnej koncertow...przychodzi godz 2 i w moje ziecko wstepuje diabel,wyrywa sie,wrzeszczy jak oszalala,prezy sie i przeciaga....i jest katastrofa...Rano dzwonilam do naszej doktorki i jej opowiadam,ze to juz kilka nocy pod rzad itd...A ona mi mowi ze objawy wskazuja na jakiegos robala:szok::szok::szok:Gliste czy cos:baffled:...I ze trzeba bedzie badania zrobic,krew,kupal...A jako ze wszystko pakuje do tego swojego pysiola,to latwo o jakies ustrojstwo:dry:......

Wiecie,ze my znow po nocy pelnej koncertow...przychodzi godz 2 i w moje ziecko wstepuje diabel,wyrywa sie,wrzeszczy jak oszalala,prezy sie i przeciaga....i jest katastrofa...Rano dzwonilam do naszej doktorki i jej opowiadam,ze to juz kilka nocy pod rzad itd...A ona mi mowi ze objawy wskazuja na jakiegos robala:szok::szok::szok:Gliste czy cos:baffled:...I ze trzeba bedzie badania zrobic,krew,kupal...A jako ze wszystko pakuje do tego swojego pysiola,to latwo o jakies ustrojstwo:dry:......

o rany u nas to samo...:szok::szok:

o rany u nas to samo...:szok::szok:
i u nas też:szok::-:)szok::-:)-:)-(

leckam narazie bo zaraz przyjdzie moja mami, może chwilę się pobawi z tym marudem moim kochanym a ja troszkę do pracy się przygotuję bo to już tuż tuż:szok::szok::-:)-:)-:)-:)no::no::no:

reklama
hej;

A jakie są dokładnie objawy?

A my miałyśmy wczoraj po południu i w nocy gorączkę:( Bez żadnych innych objawów... a dzisiaj dziecko żywe zdrowe wesołe bez gorączki... nie wiem o co chodzi:szok::confused:

Może ząbki wychodzą

Wyczaiłam siódmego zęba:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Gratuluję.
U nas na razie 6 ząbków, ale w buzi się ciągle kotłuje.

Właśnie młody zrobił mi niespodziankę i zasnął zupełnie niespodziewanie...

Do góry