reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
A ty gdzie sie wybierasz, przeciez mialas tu siedziec jakoże samotna matkaZmykam dziewuszki,jakies filmidlo zapodac....
Do juterka;-):-)
pyciolek87
Mama Alexa:*
pogadalam o programach o 24.00 i pouciekaly...

aaaa bo one chyba teraz po 22.00 leca...dlatego Was ni mo

aaaa bo one chyba teraz po 22.00 leca...dlatego Was ni mo

Ale jak się ma krzywe nogi tak jak ja, to raczej tylko długie zostają
Tego to bym raczej nie załozyła, bo jakoś brzydko mi sie kojarzy![]()

Ale pustki, gdzie Wy wszystkie jestescie????
A wracając do mojego laptopa, to ściągnęłam brata, zeby przyszedł mi zobaczyc o co kaman i okazało sie ze wcisnęłam guzik Num lock i dlatego takie cuda wychodziły, odetchnęłam z ulgą ze to nie wirus, wszystko działa:-)
hehe, no to niezły wirus, bardzo groźny widze

hej. Chcialam sie pochwalic ;-) w sobote obok nas byl taki festyn, Cyprian robil sobie zdjecia w radiowozie i taka Pani z policji tez mu zobila. Zapytalam czy gdzies bedzie to zdjecie a ona ze "wie Pani moze byc na stronie komendy woj. ale jesli je wybiorą jako jedno z wielu" No i mamy skutek (ja to mam jednak piekne dzieci)
KWP w Bydgoszczy - KOMENDA WOJEWÓDZKA POLICJI - kujawsko-pomorskie. Praca w policji!!!
WOW, super, gwiazda filmowa Ci rośnie

no Kajka przyszła żywcem jak z Królowej śnieguide jakas tabletke na uspokojenie zarzucic,bo takie emocje mna targaja ze wstydu ze zeraz pieta dziure w podlodze wywierce
![]()

ju ar wery gud person.its de plerzer tu mit ju.tenkju.tenkju.ju ar lajk mated teresa,soł gud łomen...
jaka ja durna jestem
Kama,zrozum,samotna matka jestem,nadmiar obowiazkow i pada na glowke![]()
oł maj god...its anoder strencz par...lajk łomen łomen![]()
jesssuuu, Mamusia przyjdzie to wam tu reprymendę da za te angielskie mutanty

Bliźniaczku, ja te niebieska kieckę co Ci się podoba to widziałam, ale pomyślałam, że może za skromna...albo co, ale tez fajna jest
Agacia82
Mami :)
1 i 2, 4 są śliczneBliźniaki znalazłam takie cuś:
VILA NOWA CUDNA HAFTY ELEGANCKA**L** , M,__60euro (700239999) - Aukcje internetowe Allegro
VILA NOWA CUDNA HAFTY ELEGANCKA**M**XS,S,L__60euro (700316349) - Aukcje internetowe Allegro
VILA BAJECZNA SUKIENKA KWIATY ATŁAS CREM 40/L (702293313) - Aukcje internetowe Allegro
VILA - nowa satynowa suknia - KWIATY 38 - M (707253083) - Aukcje internetowe Allegro
~~VILA~~ SUKNIA CZARNA WIĄZANA 2W1~~40 (699487896) - Aukcje internetowe Allegro

A mi się K wtrynił w kompa

A teraz lece spać. Dobrej nocki

renia200
mama Victorki :)
Witam

Wszystkim naszym solenizantom duuuuzo szczęścia!!!!!!!!!!!
moja córcia tylko tata, baBa, papa a mama jej jeszcze nie wychodzi:-(
dzisiaj w nocy jak zasneła po 9 to obudziła się po 5 mam nadzieje że już tak zostanie
no taki to rewizje osobistą mógłby mi zrobićTy masz piekne dzieci,ale ten pan w okularach slonecznych tez niczego sobie;-)![]()

Wszystkim naszym solenizantom duuuuzo szczęścia!!!!!!!!!!!
moja córcia tylko tata, baBa, papa a mama jej jeszcze nie wychodzi:-(
dzisiaj w nocy jak zasneła po 9 to obudziła się po 5 mam nadzieje że już tak zostanie

kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Dzień dobry:-) Znowu pierwsza?
A tak serio to Cypi będzie miał fajną pamiątkę
;-)

U mnie na ślubie ja miałam sukienkę białą z czerwonym a druchna czerwoną z białym i całkiem fajnie to wyglądałoDziewczyny, czy jako świadkowa na weselu powinnam miec jakiś określony kolor sukienki?
no piękne dzieci to podstawa;-)hej. Chcialam sie pochwalic ;-) w sobote obok nas byl taki festyn, Cyprian robil sobie zdjecia w radiowozie i taka Pani z policji tez mu zobila. Zapytalam czy gdzies bedzie to zdjecie a ona ze "wie Pani moze byc na stronie komendy woj. ale jesli je wybiorą jako jedno z wielu" No i mamy skutek (ja to mam jednak piekne dzieci)
KWP w Bydgoszczy - KOMENDA WOJEWÓDZKA POLICJI - kujawsko-pomorskie. Praca w policji!!!

Agaciu a może tatuś Go czymś przekupiłDzisiaj mi mój syn zrobił arie w sklepie. K jechał z paracy , a ja byłam z małym na spacerze i postkalismy się w sklepie na zakupach. K wziął Matiego na ręce a ja koszyk i jak się coraz cięzszy ten koszyk robił to postanowiłam się zamienić, i wziąć małego, ja go biore a o mi w ryk i się wyrywa i ręce do taty, myslałam ze tak tylko na chwilkę ryk a on coraz głośniej
i patrzy na ojca i krzyczy, wiec K go wziął i cisza
, mały zadowolony, no wiec ja tastam koszyk
, ale mówie zrobie jeszcze jedną próbe , wzięłam go a on mi taki wrzask zaserwowaał ze ludze sie patrzyli na mnie jak na wariatkę. Rece do ojca i krzyk, musiałam go mu oddać
. Normalnie nie wiem co mu się stało, stęsknił się chyba za tatą.
![]()

reklama