reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

WOW,druga:tak:
dzień dobry, piszę szybko, co by sie któraś nie wcisnęła:-D:-D:-Di ide drzemać, bo Wiki juz drzemie po mleczku, a Tatuś dziś wolne, na jakis spacerek sie pewnie wybierzemy, a tak po za tym to raczej żadnych ambitnych planów, pewnie dzień lenia....:tak::-D

Witam poniedziałkowo:tak:

Tysiące buziaczków i jeszcze więcej przytulasków dla Jarusia, Nikodemka, Juleczki i Lenki i żebyście byli zawsze grzecznymi i najszczęśliwszymi dziecmi na świecie:tak::-)

Podpinamy się pod piękne życzonka. Sto Lat kochani!

no masz rację Beciaczku z Natalką już na szczęście dużo lepiej i od dzisiaj postaram się byc na bieżąco. A wczoraj to wogóle był zwariowany dzień bo miało byc tak fajnie a okazało się że szwagier wylądował w szpitalu z ostrym zapaleniem trzustki i całą niedzielę na zmianę pocieszaliśmy moją siostrę

super, że z Natusia juz dobrze, ale imprezy wczorajszej nie zazdroszczę, kurczę mam nadzieje, że zapalenie nic bardzo poważnego, zdrówka dla szwagra

oj Beciaczku Ty to już się chyba na odwyk kwalifikujesz z tą manią zakupów:-D

oj niestety chyba juz tak, tylko jak tak dalej pójdzie to my naprawde z torbami pójdziemy, ale cały czas sie tłumaczę, ż edo tej pory nic sobie nie kupowałam, to chyba można troche zaszaleć co?:zawstydzona/y::tak::-D

no to teraz ja sie pięknie do Kokusi przypięłam:-D
miłego poniedziałku, i do później po drzemeczce;-):tak:

reklama
Witam poniedziałkowo:tak:

Tysiące buziaczków i jeszcze więcej przytulasków dla Jarusia, Nikodemka, Juleczki i Lenki i żebyście byli zawsze grzecznymi i najszczęśliwszymi dziecmi na świecie i pozdrowienia dla Moni​

tak tak.podpinamy sie pod życzenia:-D:-D:-D skoro już kokusia tak sie napracowała.

A my mieliśmy tyle czasu zajetego wiec ze strachem tu zaglądam a tu nawet nie tak straszno.
No to teraz chwale dziecio.

Kuba ma 3 zeba a już i 4 sie przebija. teraz bedzie prawdziwym kasownikiem
Od soboty pełza na brzuchu tzn bardziej jak foczka sie przemieszcza ale wystarczy że zobaczy nasze kapcie i dostaje taaaakiego speeeeeeda że hej:-D:-D:-D
i SIEDZI!!! Wreszcie troszkę .jeszcze krótko i po chwili sie przewraca ale jednak wreszcie siedzi.. Mało tego - z pomocą przymierza sie do raczkowania i wczoraj 1 raz wypił 130 ml mleka z butli. No nauczył sie ssać w chwilę!:-D. I otwiera szuflade komody...
Wczoraj były tez chrzciny mojej chrzesnicy i Kubuń we ogóle nie boji sie nowych obcych osób. jest super dzielny. a Kinia wyglądała w sukience od cioci jak laleczka porcelanowa.
A dziś rano, co nierstety juz nie jest takie zabawne zrobił taaaaaakie mega mega kupsko, że musze prać fotelik samochodowy. poprosu posłóżył mu jako dodatkowy pampers. :szok::szok::szok::-D:-D:szok:
może później :ninja2:, bo tewraz szykujemy sie na basen.. bez tatki wprawdzie ale z familią brata. może być wesoło

Ostatnia edycja:
Witam! Niestety już poniedzialek i już jestem w pracy:-:)szok::no:

W sobote kupiliśmy młodej fotelik:) Jestem bardzo zadowolona:) Taki: p{margin-top: 0; margin-bottom: 0; line-height:120%;word-wrap:break-word;font-family:MS Sans Serif;font-size:10pt;} MAJA Maxi Cosi Tobi Formula Black Model 2009 (684307067) - Aukcje internetowe Allegro

ale ciut taniej;-)
Swietny fotelik Agatkas,b dobry jakosciowo:-)
RECARO YOUNG SPORT 9-36kg+WKŁ.AEROSLEEP W-wa (705250574) - Aukcje internetowe Allegro
my kupilismy ten:tak:!

Też super! Moja ma teraz w tym foteliku jak krolowa:)
Jest bardzo wysoko bo on jest z bazą i bardzoooo wygodnie:)
Ona jeszcze nie ma 9kg ale to 400g nie ma chyba dużego znaczenia skoro jest długa?
Tez tak mysle:tak::tak:
My tez wstawilismy do autka ten nowy,a u mojego meza jezdzi ten "stary",z baza do 15 kg...:-)

witajcie mamuski po weekendzie:-)
nastawiałam sie na wielkie nadrabianie a tu taka miła niespodzianka:tak::-D
Witam :-)
Wpadłam nadrobić zaległe strony i przy okazji pochwalić się, że ...mamy 2 maluśkie jedyneczki na górze :tak::tak::tak: co daje nam w sumie już 4 zębolki,:-p:-D:szok::szok: choć tak szczerze powiedziawszy to tylko jedna 1 wyszła a ta 2 jest już tuż tuż na wierzchu. .

A i mamy drugiego ząbka :-):-):-)
gratulujemy ząbków:-D:tak::tak::tak:
my jeszcze szczerbolki:-D:-D:-D

A my mamy dzisiaj wielki dzień: Hania zaczęła raczkować :-):-):-) Tzn. na razie to robi tylko parę kroczków i się kładzie, ale pierwsze koty za płoty. A wczoraj pierwszy raz sama siadła i dziś powtórzyła dwa razy ten wyczyn :tak:

ja tu przesyłam gratulacje dla Hani a tym czasem moja córcia dzisiaj pierwszy raz sama siadła:tak::-), strasznie się cieszę, robi duże postępy, dwa dni temu zaczeła robić papa, dzisiaj nauczyła się przybijać piątke i jeszcze sama zaczeła siadać:tak:
gratuluje zdolnych córeczek:tak::tak::tak:

w piątek przyjechał wkońcu mój M :tak:po półtoramiesiecznej nieobecności:-( na dwa tygodnie na urlop:tak: ciesze sie bardzo, mam w planach wykorzystac ten czas jak najlepiej:-) w sobote bylismy juz z Lenka nad morzem, moje dziecie boi sie piasku:-D mam nadzieje ze to tylko chwilowe:tak: wczoraj zaliczylismy imieniny mojego taty, a dzis zamierzamy jechac na zakupy bo w piatek ruszamy juz na Karpacz:tak: jestem taka podekscytowana:tak::-D:-D

reklama
Do góry