reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
To nie tajemnica:-)

Będziemy mieszkać w Czechach w Pradze:-)
M dostał pracę w firmie międzynarodowej.
Jejku kochana cieze sie razem z Tobą....my też kombinujemy kombinujemy i moze w końcu cosik wyjdzie z tych kombinacji :) zcyze ,ze by było w koncu WSZYSTKO ok :-):-):-):-)
Moja tez ostatnie trzy noce sie budzzi co chwile,z placzem...
Ale czuwaczka czuje ze to trzeci zab bedzie,na gorze:tak:
Mam takos samo.....moze to faktycznie zębole.....cio?
Jeeeezuuuuu Lilac a dasz rade podzielić na trzy :sad:?
a na cztery.....juz pewnie wszystkiwe wszamały...a jakieś okruszki ???:sorry2::-p:-p:-p
To moze jakis zagubiony blizniak Mariana:szok::szok:??
U nas identyko:tak::tak:
no to mamy trojaczki....Mari dołączam do zestawu bobowrzeszczących....:baffled::dry:
Wiadomośc od Mamusi
"Pozdrowienia z Ukrainy, mu już 6 godzin w podróży, zostało jeszcze 500 km. Karolina jak narazie śpi całą drogę. Upał niesamowity. Pozdów mamuśki. Buziaki"
No więc Was pozdrawiam:tak::tak::tak:
Pozdrówkaj ja ównież ode mnie Kokusiu:* i wybuziaczkuj:*
Nie ma to jak wspolne skladanie krzeselka:-D:-D:-Dtez mam zamiar go kupic to mamuski opanujcie dokladnie zebyscie mi mogly wytlumaczyc jak mam to zrobic:-D:-D:-D

Ide robic szyszki zajrze pozniej
My tez więc wszystkie stronki ze zdjatkami juz zapisałam.....w sensie numerki....

Dobra przyszły niedoszły mój powraca..obiad czas zacząć.....:p:-p:sorry2:

pierwszy posilek na sloniu Filip zaliczyl:-D:-D:-D matka dobrze widocznie skrecila bo nic sie nie rozlecialo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

teraz dziec usypia sobie w lozeczku a ja co?????????????????????????? bb i kawka !!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

jeny dziolszki jak mnie ten moj dzis podkurzyl!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:normalnie slow brakuje!!!!:no::no::no:

pierwszy posilek na sloniu Filip zaliczyl:-D:-D:-D matka dobrze widocznie skrecila bo nic sie nie rozlecialo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

teraz dziec usypia sobie w lozeczku a ja co?????????????????????????? bb i kawka !!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

jeny dziolszki jak mnie ten moj dzis podkurzyl!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:normalnie slow brakuje!!!!:no::no::no:
Oj niedobry mąż :no:

Uciekamy na spacerek, do później :tak:

a na cztery.....juz pewnie wszystkiwe wszamały...a jakieś okruszki ???:sorry2::-p:-p:-p
mm:no: Nawet talerzyki już umyłam:-(

co ci zrobił? Niedobry!

reklama
Do góry