reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Jejku kochana cieze sie razem z Tobą....my też kombinujemy kombinujemy i moze w końcu cosik wyjdzie z tych kombinacji zcyze ,ze by było w koncu WSZYSTKO ok :-):-):-):-)To nie tajemnica:-)
Będziemy mieszkać w Czechach w Pradze:-)
M dostał pracę w firmie międzynarodowej.
Mam takos samo.....moze to faktycznie zębole.....cio?Moja tez ostatnie trzy noce sie budzzi co chwile,z placzem...
Ale czuwaczka czuje ze to trzeci zab bedzie,na gorze
a na cztery.....juz pewnie wszystkiwe wszamały...a jakieś okruszki ???Jeeeezuuuuu Lilac a dasz rade podzielić na trzy ?
no to mamy trojaczki....Mari dołączam do zestawu bobowrzeszczących....To moze jakis zagubiony blizniak Mariana??
U nas identyko
Pozdrówkaj ja ównież ode mnie Kokusiu:* i wybuziaczkuj:*Wiadomośc od Mamusi
"Pozdrowienia z Ukrainy, mu już 6 godzin w podróży, zostało jeszcze 500 km. Karolina jak narazie śpi całą drogę. Upał niesamowity. Pozdów mamuśki. Buziaki"
No więc Was pozdrawiam
My tez więc wszystkie stronki ze zdjatkami juz zapisałam.....w sensie numerki....Nie ma to jak wspolne skladanie krzeselkatez mam zamiar go kupic to mamuski opanujcie dokladnie zebyscie mi mogly wytlumaczyc jak mam to zrobic
Ide robic szyszki zajrze pozniej
Dobra przyszły niedoszły mój powraca..obiad czas zacząć.....
tygrysek82
Fanka BB :)
pierwszy posilek na sloniu Filip zaliczyl matka dobrze widocznie skrecila bo nic sie nie rozlecialo
teraz dziec usypia sobie w lozeczku a ja co?????????????????????????? bb i kawka !!!!!!!!!!!!!!!
jeny dziolszki jak mnie ten moj dzis podkurzyl!!!!!!!!normalnie slow brakuje!!!!
teraz dziec usypia sobie w lozeczku a ja co?????????????????????????? bb i kawka !!!!!!!!!!!!!!!
jeny dziolszki jak mnie ten moj dzis podkurzyl!!!!!!!!normalnie slow brakuje!!!!
Agacia82
Mami :)
Oj niedobry mążpierwszy posilek na sloniu Filip zaliczyl matka dobrze widocznie skrecila bo nic sie nie rozlecialo
Uciekamy na spacerek, do później
mm Nawet talerzyki już umyłam:-(a na cztery.....juz pewnie wszystkiwe wszamały...a jakieś okruszki ???
co ci zrobił? Niedobry!pierwszy posilek na sloniu Filip zaliczyl matka dobrze widocznie skrecila bo nic sie nie rozlecialo
kana161
Mama "terrorystek" :P
Lilac.... no wiesz
tygrysek82
ech duzo by gadacccc....... nie potrafi swojemu tacie powiedziec nieeeeeeee chyba go wysle na kurs asertywnoscimm Nawet talerzyki już umyłam:-(
co ci zrobił? Niedobry!
no przykro:-zawstydzona/y:, może następnym raszemLilac.... no wiesz
reklama
tygrysek82
Lodzianki a kiedy robimy powtorke z rozrywki????? czyt. spotkanie Kubus kontra Alus kontra Fifi