tygrysek82
Fanka BB :)
hihi ciebie Agatkas bede meczyc wieczorem z krzeselkiem hihihZobaczyłabym ale nie jestem w domu jeszcze
Agacia normalnie full wypas... masz cierpliwość do tego Tygrysa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihi ciebie Agatkas bede meczyc wieczorem z krzeselkiem hihihZobaczyłabym ale nie jestem w domu jeszcze
Agacia normalnie full wypas... masz cierpliwość do tego Tygrysa
no masz! tak jej źle i tak niedobrze.kurcze dogada csie nie mozemy agaciu jak jest krzeselko montowane w stelarz to jest ono montowane na przednich nogach tak???i chodzi mi o sfotografowanie tej zatyczki od rurki ktora umocowala krzeselko w stelazutego kuleczka takiego czerwonego wiekszego ona jest zaraz przy tym podnozku do trzymania nozek chyba na lewym boku krzeselka
hihihihih ok bedziemy razem Madzienko skladac hihiNie ma to jak wspolne skladanie krzeselkatez mam zamiar go kupic to mamuski opanujcie dokladnie zebyscie mi mogly wytlumaczyc jak mam to zrobic
Ide robic szyszki zajrze pozniej
no masz! tak jej źle i tak niedobrze.
tak tak o to!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurde ja mam troszke inaczej zakonczone to mocowanie rurki ty masz taki metal i na niego nalozony taki jakby kwiatuszek a ja mam takie duze kolkoNie wiem czy o to chodzi
Nie ma za co , przynajmniej pozamiatałam za krzesełkiem, bo mały dzisiaj bułkę jadł no i kurczaczek najadłby sie razem z nimtak tak o to!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurde ja mam troszke inaczej zakonczone to mocowanie rurki ty masz taki metal i na niego nalozony taki jakby kwiatuszek a ja mam takie duze kolko
agaciu dziejuje za cierpliwosc
No właśnie .... no takie pod kolor nie ?Agacia a tak wogule to fajne mamy krzesel;ka i wozki hhihihihih
o widzisz nie mosisz dziekowac mi za toNie ma za co , przynajmniej pozamiatałam za krzesełkiem, bo mały dzisiaj bułkę jadł no i kurczaczek najadłby sie razem z nim
No właśnie .... no takie pod kolor nie ?