reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Bok

Załączniki

• HPIM3145.jpg
    HPIM3145.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 21
Dzień dobry,
my podobnie jak Pyciolek chłopa w domu mamy:-Dale damy radę, na szczęście pojechał na siłownie swoją wersja sportową:-D:-D:-Da potem do Tesco po zakupki, bo dzis pizzę robimy:tak::-pwięc mam chwilę bez marudzenia, a potem to ja się będę niemieckiego uczyć, bo wszystko z liceum zapomniałam, a okazało się, że w hotelu, w którym będziemy nie gadaja po angielsku, no to lipa jak brzoza:-Dale pamiętam trochę słówek...źle nie będzie:tak:

47 Blenheim Garden, aaa i jak juz tam bedziesz to zrobilabys mu pranie, bo mowi, ze juz nie ma w czy,m chodzic :pP Dzieki hehehe

no ta to ma tupet:szok:Mamusia swojemu mężulkowi zapasy w zamrażalce robiła, a Ty?też trzeba było poprać na zapas...:-D:-Dzajrzeć mogę, ale prania stanowczo odmawiam:no::no::no:

No i ogromne zyczonka dla dzisijszej solenizantki Zuzieńki naszej przecudownie- przeuroczej....Buziaczków 1000-ce :*:*

STO LAT STO LAT!!!

No moje dziecko tez się zepsuło a ja już chce wakacje od niego choć na jeden dzien :sorry2:

ja mam dziś wakacje, co prawda na fizjo i do banku, ale zawsze coś;-)a Wiki z Tatusiem zostaje

To nie tajemnica:-)

Będziemy mieszkać w Czechach w Pradze:-)
M dostał pracę w firmie międzynarodowej.

super, to na pewno będzie lepiej, bo tez słyszałam, ż etakie fuchy to za niezłą kasiorkę, powodzenia

kurza stopa to moze faktycznie dzieci w 7 miesiacu przestaja sypiac:baffled::baffled: pamietam jak jeszcze filipek byl malenki przyszedl do nas gazownik i tak przy okazji zaczelismy rozmawiac o dzieciach , on sie pyta jak ze spaniem w nocy ja ze super ze cale noce przesypia a on na to ze tez tak mial teraz jego corka ma 7 miechow i dupa budzi sie w nocy i u jego kolegi bylo identycznie:confused::confused::confused:

A co do tego spania naszych pociech to czy to przypadkiem nie jest ten etap o odczuwaniu separacji czy coś. Tak mi się kojarzy z tymi czarnymi tygodniami albo za mało kawy piję

możliwe, albo jakiś wirus wirtualny między naszymi dzieciami panuje:-D:tak:bo mój zawsze taki grzeczny, a ostatnio któraś noc z rzędu budzi sie z jękiem:tak:na szczęście zasypia bez problemów sam, ale w dzień też mama nie odchodź bo zaraz jęk jak u Cyprysiowej:tak:

a i przyszlo nam krzeselko hhhihih jest super tylko jaK SKRECALAM I TA RURKE SIE WKLADA ZEBY ZAMOCOWAC SIEDZICKO TA NA ZAKONCZENIE TEJ RURKI JEST NAPISANE ZEBY NALOZYC JAKAS GWIAZDKE I POTEM JAKAS OSLONKE A JA MIALAM TYLKO W ZESTAWIE TAKIE KOLECZKO CZERWONE I TYLKO TO NALOZYLAM TEZ TAK MACIE?????????

Tygrys, a Ty sie przypadkiem w łepetyne gdzies nie walnęłaś???:-Djak juz gwiazdki i kółeczka widzisz:-D

Wiadomośc od Mamusi
"Pozdrowienia z Ukrainy, mu już 6 godzin w podróży, zostało jeszcze 500 km. Karolina jak narazie śpi całą drogę. Upał niesamowity. Pozdów mamuśki. Buziaki"
No więc Was pozdrawiam:tak::tak::tak:

dziękuję, też Mamusię pozdrawiamy i życzymy udanego wypoczynku nad morzem....a ja jeszcze dodatkowo na relacje, bo my juz kminimy wakacje za rok:-Dno i taki mały dylemat Włochy czy Krym????

Nie ma to jak wspolne skladanie krzeselka:-D:-D:-Dtez mam zamiar go kupic to mamuski opanujcie dokladnie zebyscie mi mogly wytlumaczyc jak mam to zrobic:-D:-D:-D

Ide robic szyszki zajrze pozniej

agatkas jak kawa???
ja poprostu uwielbiam kawe z ekspresu

Kawka jest pyszna!!! Kupiłam Lavazze ziarnistą i się delektowalam wczoraj cały wieczór:)

Przyczajony ninja:)

no ja tez pisze ze nie mam tylko w instrukcji jest napisane ze jakkas gwiazdke wkladasz w ta rurke zeby zablokowac jej wulot. a ja mam tylko do zablokowania tej rurki takie czerwone kuleczko plastikowe masz te takie????

Zobaczyłabym ale nie jestem w domu jeszcze

Agacia normalnie full wypas... masz cierpliwość do tego Tygrysa:):tak::-D

reklama
kurcze dogada csie nie mozemy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: agaciu jak jest krzeselko montowane w stelarz to jest ono montowane na przednich nogach tak???i chodzi mi o sfotografowanie tej zatyczki od rurki ktora umocowala krzeselko w stelazu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:tego kuleczka takiego czerwonego wiekszego ona jest zaraz przy tym podnozku do trzymania nozek chyba na lewym boku krzeselka

Do góry