reklama
Agacia82
Mami :)
ja bym się akurat cieszyła...no to kicha![]()
i odemnie prosze pozdrowić kaszaną mamusię

tygrysek82
Fanka BB :)
agacia a mofglabys to zdjecie jeszcze raz zrobic tylko bardziej przod sfotografowac to miejsce gdzie na przedniej rurce zamocowane jest krzeselko

Dzień dobry,
my podobnie jak Pyciolek chłopa w domu mamy
ale damy radę, na szczęście pojechał na siłownie swoją wersja sportową

a potem do Tesco po zakupki, bo dzis pizzę robimy
więc mam chwilę bez marudzenia, a potem to ja się będę niemieckiego uczyć, bo wszystko z liceum zapomniałam, a okazało się, że w hotelu, w którym będziemy nie gadaja po angielsku, no to lipa jak brzoza
ale pamiętam trochę słówek...źle nie będzie
no ta to ma tupet
Mamusia swojemu mężulkowi zapasy w zamrażalce robiła, a Ty?też trzeba było poprać na zapas...
zajrzeć mogę, ale prania stanowczo odmawiam

STO LAT STO LAT!!!
ja mam dziś wakacje, co prawda na fizjo i do banku, ale zawsze coś;-)a Wiki z Tatusiem zostaje
super, to na pewno będzie lepiej, bo tez słyszałam, ż etakie fuchy to za niezłą kasiorkę, powodzenia
możliwe, albo jakiś wirus wirtualny między naszymi dzieciami panuje
bo mój zawsze taki grzeczny, a ostatnio któraś noc z rzędu budzi sie z jękiem
na szczęście zasypia bez problemów sam, ale w dzień też mama nie odchodź bo zaraz jęk jak u Cyprysiowej
Tygrys, a Ty sie przypadkiem w łepetyne gdzies nie walnęłaś???
jak juz gwiazdki i kółeczka widzisz
dziękuję, też Mamusię pozdrawiamy i życzymy udanego wypoczynku nad morzem....a ja jeszcze dodatkowo na relacje, bo my juz kminimy wakacje za rok
no i taki mały dylemat Włochy czy Krym????
my podobnie jak Pyciolek chłopa w domu mamy

47 Blenheim Garden, aaa i jak juz tam bedziesz to zrobilabys mu pranie, bo mowi, ze juz nie ma w czy,m chodzicP Dzieki hehehe
no ta to ma tupet

No i ogromne zyczonka dla dzisijszej solenizantki Zuzieńki naszej przecudownie- przeuroczej....Buziaczków 1000-ce :*:*
STO LAT STO LAT!!!
No moje dziecko tez się zepsuło a ja już chce wakacje od niego choć na jeden dzien![]()
ja mam dziś wakacje, co prawda na fizjo i do banku, ale zawsze coś;-)a Wiki z Tatusiem zostaje
To nie tajemnica:-)
Będziemy mieszkać w Czechach w Pradze:-)
M dostał pracę w firmie międzynarodowej.
super, to na pewno będzie lepiej, bo tez słyszałam, ż etakie fuchy to za niezłą kasiorkę, powodzenia
kurza stopa to moze faktycznie dzieci w 7 miesiacu przestaja sypiacpamietam jak jeszcze filipek byl malenki przyszedl do nas gazownik i tak przy okazji zaczelismy rozmawiac o dzieciach , on sie pyta jak ze spaniem w nocy ja ze super ze cale noce przesypia a on na to ze tez tak mial teraz jego corka ma 7 miechow i dupa budzi sie w nocy i u jego kolegi bylo identycznie
![]()
A co do tego spania naszych pociech to czy to przypadkiem nie jest ten etap o odczuwaniu separacji czy coś. Tak mi się kojarzy z tymi czarnymi tygodniami albo za mało kawy piję
możliwe, albo jakiś wirus wirtualny między naszymi dzieciami panuje

a i przyszlo nam krzeselko hhhihih jest super tylko jaK SKRECALAM I TA RURKE SIE WKLADA ZEBY ZAMOCOWAC SIEDZICKO TA NA ZAKONCZENIE TEJ RURKI JEST NAPISANE ZEBY NALOZYC JAKAS GWIAZDKE I POTEM JAKAS OSLONKE A JA MIALAM TYLKO W ZESTAWIE TAKIE KOLECZKO CZERWONE I TYLKO TO NALOZYLAM TEZ TAK MACIE?????????
Tygrys, a Ty sie przypadkiem w łepetyne gdzies nie walnęłaś???

Wiadomośc od Mamusi
"Pozdrowienia z Ukrainy, mu już 6 godzin w podróży, zostało jeszcze 500 km. Karolina jak narazie śpi całą drogę. Upał niesamowity. Pozdów mamuśki. Buziaki"
No więc Was pozdrawiam![]()
dziękuję, też Mamusię pozdrawiamy i życzymy udanego wypoczynku nad morzem....a ja jeszcze dodatkowo na relacje, bo my juz kminimy wakacje za rok

Agatkas
Mamusia Zuzolka
agatkas jak kawa???
ja poprostu uwielbiam kawe z ekspresu
Kawka jest pyszna!!! Kupiłam Lavazze ziarnistą i się delektowalam wczoraj cały wieczór
Przyczajony ninja
no ja tez pisze ze nie mam tylko w instrukcji jest napisane ze jakkas gwiazdke wkladasz w ta rurke zeby zablokowac jej wulot. a ja mam tylko do zablokowania tej rurki takie czerwone kuleczko plastikowe masz te takie????
Zobaczyłabym ale nie jestem w domu jeszcze
prosze![]()
Agacia normalnie full wypas... masz cierpliwość do tego Tygrysa

reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
kurcze dogada csie nie mozemyprosze![]()