reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hejjjjjjjjjj
kurcze ja nie moge moje dziecie ma problemy ze spaniem w nocy:baffled: budzi sie co 3 godziny a czasem ( tzn bardzo czesto:-() jak sie obudzi zje mleczko to nie usnie w lozeczku wierci sie steka ryczy , jak go przeniesiemy do siebie to migiem zasypia:baffled::baffled::baffled: teraz skojarzylam ze te nasze problemy senne pojawily sie w momencie zmiany mieszkania???? czy to mozliwe ze on sie jeszcze nie potrafi przestawic na nowe miejsce?????:confused::confused::confused: dzis byl postep uparlam sie ze ok niech sie budzi co 3 godziny ale od naszego lozka wara!!!!!!!!!:-D:-D:-D i jakos dal rade do 4 pospac sam po 4 juz z nami:zawstydzona/y: fakt zje i zaraz usnie obudzi sie na jakies 30 minut przed 7 powyglupia sie na lozku i pada i tak spi do 8 :-(

tesknie za calymi przespanymi nockami:-:)-:)-(

a u nas tak ktoras miala wczoraj kupna szarlotke ?? ktora to bo nie wiem gdzie sie wpraszac:-D:-D:-D:-D

randka z mezem udana hihhh:-D:-D

Agatkas ekspres super!!!!!!!! teraz to juz napewno bede wpadac na ta kawe hihihi:-D:-D:-D

Marzycielko trzymamy z Filipkiem kcuki:tak::tak::tak:

Tygrysku u nas bylo tak samo po powrocie z dzialki:tak::tak::tak:ale jedna noc i Jula spi w miare spokojnie;-)wiec moze to byc zmiana miejsca albo ząbki nasza budzila sie bardzo czesto jak dziasla jej dokuczaly...podobno dzeci bardzo niespokojnie spia jak wyłażą trzonowe ząbki:szok::szok::szok::szok::szok:

Hey

W weekend opuszczamy Warszawę a koło listopada Polskę mój M już wcześniej bo za 3 tygodnie.
Teraz wszystko się zmieni i mamy nadzieję, że na lepsze!:-)

Kasia powodzenia!!!!!Trzymamy kciuki żeby wam sie powiodło...i pisz do nas koniecznie:tak::tak::tak:

Własnie o tym samym pomyślałam ... mój mały spi kiepsko w nocy nie chce zebym go odkładała do łózeczka (zresztą w dzien idetycznie ), jak mnie nie widzi to płacz, a jak nie daj Boże przejde obok niego i go nie wezmę, to krzyk taki ze sąsiedzi słyszą :dry:

U nas to samo...chyba bede nosiła Julę w MT bo inaczej to nawet do kuchni nie mam jak wyjśc bo jest taki pisk:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

no ja tez pisze ze nie mam tylko w instrukcji jest napisane ze jakkas gwiazdke wkladasz w ta rurke zeby zablokowac jej wulot. a ja mam tylko do zablokowania tej rurki takie czerwone kuleczko plastikowe masz te takie????
A jakie ty masz krzesełko?

Ja ma do zablokowania tylko takie czerwone kółka, wiec chyba jest ok :tak:

reklama
Do góry