reklama
hejjjjjjjjjj
kurcze ja nie moge moje dziecie ma problemy ze spaniem w nocybudzi sie co 3 godziny a czasem ( tzn bardzo czesto:-() jak sie obudzi zje mleczko to nie usnie w lozeczku wierci sie steka ryczy , jak go przeniesiemy do siebie to migiem zasypia
teraz skojarzylam ze te nasze problemy senne pojawily sie w momencie zmiany mieszkania???? czy to mozliwe ze on sie jeszcze nie potrafi przestawic na nowe miejsce?????
dzis byl postep uparlam sie ze ok niech sie budzi co 3 godziny ale od naszego lozka wara!!!!!!!!!
i jakos dal rade do 4 pospac sam po 4 juz z nami
fakt zje i zaraz usnie obudzi sie na jakies 30 minut przed 7 powyglupia sie na lozku i pada i tak spi do 8 :-(
tesknie za calymi przespanymi nockami:--
-(
a u nas tak ktoras miala wczoraj kupna szarlotke ?? ktora to bo nie wiem gdzie sie wpraszac
randka z mezem udana hihhh
Agatkas ekspres super!!!!!!!! teraz to juz napewno bede wpadac na ta kawe hihihi
Marzycielko trzymamy z Filipkiem kcuki![]()
Tygrysku u nas bylo tak samo po powrocie z dzialki

Hey
W weekend opuszczamy Warszawę a koło listopada Polskę mój M już wcześniej bo za 3 tygodnie.
Teraz wszystko się zmieni i mamy nadzieję, że na lepsze!:-)
Kasia powodzenia!!!!!Trzymamy kciuki żeby wam sie powiodło...i pisz do nas koniecznie

Własnie o tym samym pomyślałam ... mój mały spi kiepsko w nocy nie chce zebym go odkładała do łózeczka (zresztą w dzien idetycznie ), jak mnie nie widzi to płacz, a jak nie daj Boże przejde obok niego i go nie wezmę, to krzyk taki ze sąsiedzi słyszą![]()
U nas to samo...chyba bede nosiła Julę w MT bo inaczej to nawet do kuchni nie mam jak wyjśc bo jest taki pisk

tygrysek82
Fanka BB :)
no ja tez pisze ze nie mam tylko w instrukcji jest napisane ze jakkas gwiazdke wkladasz w ta rurke zeby zablokowac jej wulot. a ja mam tylko do zablokowania tej rurki takie czerwone kuleczko plastikowe masz te takie????tygrys chyba mamy ine krzesełko, bo ja nie mam zadnych gwiazdek![]()
Agacia82
Mami :)
A jakie ty masz krzesełko?no ja tez pisze ze nie mam tylko w instrukcji jest napisane ze jakkas gwiazdke wkladasz w ta rurke zeby zablokowac jej wulot. a ja mam tylko do zablokowania tej rurki takie czerwone kuleczko plastikowe masz te takie????
Ja ma do zablokowania tylko takie czerwone kółka, wiec chyba jest ok

Agacia82
Mami :)
Dobra tygrys juz wiem jakieA jakie ty masz krzesełko?
Ja ma do zablokowania tylko takie czerwone kółka, wiec chyba jest ok![]()

reklama