reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witaj Kochana w końcu,

boziu ale bidulka sie umęczyłam, dobrze, że juz lepiej, a jak Ty sie czujesz???
a może ona od Ciebie się zaraziła czy jak?czy raczej to niemożliwe...
no dobra, najważnijesze, że ju zjej przeszlo...zdróweczka dla was kochane....
no ja tęskniłam....bo tu normlnaie ostatnio szał zbereźników, no mówię Ci odgonić się nie da:tak::-D:-D:-D
nono to dobrze trafiłam:p hahaha jakies niewyżyte czy jak??? ja tez ostatnio cosik nadrbaiam zalegósci w dziedzinie tej:p hahaah

Nio ja dobrze,ale mam jeszcze katar cały czas....a Mari nic nie było oprócz goraczki przez te trzy dni ,co lek przestał działc to znowu.....wczoraj wieczorkiem ryczałam z mała na ramieniu,tak jej juz było ciezko,ze takie oczka przymkniete, patrzyła tak smutno...aj nie da sie tego opisac .....cps strasznego...na szczęscie mam nadzieje,ze to juz za nami.....

reklama
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=MgCmtY_82WU"]YouTube - pierwszy taniec Weroniki i Pawła, crazy dance[/ame]

ja chce sie hajtac:-):-)

obejrzcie do konca

jak dobrze ze z Mariczka juz jest lepiej...moj tez mial 3dniowke tylko ze nawet doktorka tego nie wiedziala ..mial wtedy 4 miesiace...biedny byl...wiem mco przezywalas...buziam dzielne dziewczynki:tak:

a to mistrzoswto swiata....ale sie usmialam:-D:-D

[nomedia]http://www.youtube.com/watch?v=21F7FP3_54M]YouTube - Najlepszy pierwszy taniec [ wesele [/nomedia]

sory to juz osttani...:-)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=QujA8YYgTWU&feature=related"]YouTube - Brian & Katie's Evolution of Wedding Dance[/ame]

nono to dobrze trafiłam:p hahaha jakies niewyżyte czy jak??? ja tez ostatnio cosik nadrbaiam zalegósci w dziedzinie tej:p hahaah

Nio ja dobrze,ale mam jeszcze katar cały czas....a Mari nic nie było oprócz goraczki przez te trzy dni ,co lek przestał działc to znowu.....wczoraj wieczorkiem ryczałam z mała na ramieniu,tak jej juz było ciezko,ze takie oczka przymkniete, patrzyła tak smutno...aj nie da sie tego opisac .....cps strasznego...na szczęscie mam nadzieje,ze to juz za nami.....

no wierzę, przy takiej temperaturze, rany, dobrze, że juz dobrze, juz dość przeżyłyście obie...

Witajcie...nam sie troszke urlopik przedłuzyl...w krynicy sie troszke ponudziliśmy bo nic ciekawego nie bylo, o wiele bardziej polecam Łebe :-) odwiedzilismy zwierzaczki w zoo, najbardziej Maksiowi przypadły do gustu słonie....ogólnie pieknie jak w bajce,oby jak najdłuzej no i kto wie...może już niedługo okaże się że dołączę do Majówek 2010:-p to tak w skrócie..oczywiście nie nadążę was doczytać bo tyle tego tu jest :-(

Pyciolku, ja wszystkie te filmy widziałam, jak się do własnego pierwszego tańca przygotowywaliśmy:tak::tak::tak:
tego mistrzostwa nie mogłam otworzyć, ale chyba wiem, który to jest

a mnie najbardziej się podobało jak pary Dirty Dancing tańczyły...ale u nas juz za późno na takie przygotowania było, więc sobie sami układ wymyśliliśmy....ale prawda taka, że my mieliśmy balon...i goście tak wyczekiwali tego wystrzału, że chyba gdzieś mieli jak my tańczymy:-D
a jak się potem okazało, to nawet nikt nie zauważył kiedy go przebiliśmy:tak::-D:-D:-Dtacy sprytni byliśmy:tak::-D

reklama
Witajcie...nam sie troszke urlopik przedłuzyl...w krynicy sie troszke ponudziliśmy bo nic ciekawego nie bylo, o wiele bardziej polecam Łebe :-) odwiedzilismy zwierzaczki w zoo, najbardziej Maksiowi przypadły do gustu słonie....ogólnie pieknie jak w bajce,oby jak najdłuzej no i kto wie...może już niedługo okaże się że dołączę do Majówek 2010:-p to tak w skrócie..oczywiście nie nadążę was doczytać bo tyle tego tu jest :-(

WOW!!!Ola no poprostu super czytać takie wieści, bardzo się cieszę, że wszystko się tak poukładało, i życzę wszystkiego najnajnajnaj:-D:tak:
a gdzie szczegółowe relacje??hihi;-)

Do góry