reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pyciol zaprosil mnie do przyjaciol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok: ONA MNIE KOCHA!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes::evil: I JESZCZE ubiera swojego synka we mnie:-D:-D:-D:-D poprostu nie potrafi sie oprzec memu urokowi hihih:-D:-D:-D:-D:-D i musi mnie wszedzie widziec nawet naa torsie Aleksa:-D:-D:-D:-D

reklama
Pyciol zaprosil mnie do przyjaciol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok: ONA MNIE KOCHA!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes::evil: I JESZCZE ubiera swojego synka we mnie:-D:-D:-D:-D poprostu nie potrafi sie oprzec memu urokowi hihih:-D:-D:-D:-D:-D i musi mnie wszedzie widziec nawet naa torsie Aleksa:-D:-D:-D:-D

podyskutowalabym z Toba na ten temat ale niestety spiesza sie...

jak tam Twoje mieszkanie...??:-D:-D
przypomnialo Ci sie o nas??:-D:-D

Hej matki
Wpadłam tylko złozyc zyczonka,
Alessandro, wszystkiego najpiękniejszego, najcudowniejszego i najsłodszego.

Szkoda, ze nie zaprosiłam mamusi na ten weekend do mnie, bo u nas dzisiaj i jutro święto kaszy. Właśnie czekam aż Młoda sie obudzi i spadamy na imprezkę do miasta.

Mamusiu, szerokiej drogi.
Udanego wieczorku mamuśki

łoooo matko jakie przeciągi...wyłazić z krzaczorów i uszczelniać, ale to już...migusiem
ooo Tygrys się pojawił, bo my tu wszystkie myślałyśmy, że Cie na dobre z tej wanny uprowadzono:tak::-D

Witam kochaniutkie moje;*:*:*

Na początek bardzo dziekujemy z Mari za zyczonka zdrowia:* jestescie wspaniałe:*

Jestem ciekawa czy ktos za nami tęsnił juz??? hahha :-D:-D:-D bo tu jakies romanse widze....Pyciol-Tyrysek i takie tam:p hahaa

Nio ładnie 100 stron prawie do nadrobienia..nie macie litosci.....jak bede miała czas to poczytam....

A moje kochanie dzisiaj juz wrocilo do siebie....wczoraj wieczorkiem miała 40,1 stopni, w nocy sie budze a Marika 40,4....myslałamz,e oszaleje...jakby dzisiaj nie preszło to miałąm skierowanie do szpitala..ale na szczescie tak jak o 11 dostała Nurofen to do teraz jest ok.....tylko jeszcze plakała,bo brzuszek ja bolał.....
Kochanie nikomu nie zycze takich 3 dni naprawde....i niby wyglada na 3 dniowke,ale wysypki nie ma....

Buziaczki dla Was:*

a NO I NAJLPSIEJSZE ZYCZONA DLA DZISIEJSZYCH I ZALEGŁYCH SOLENIZANTÓW:*:*:* OGROMNE BUZIOLKI:*:-)

reklama
Witam kochaniutkie moje;*:*:*

Na początek bardzo dziekujemy z Mari za zyczonka zdrowia:* jestescie wspaniałe:*

Jestem ciekawa czy ktos za nami tęsnił juz??? hahha :-D:-D:-D bo tu jakies romanse widze....Pyciol-Tyrysek i takie tam:p hahaa

Nio ładnie 100 stron prawie do nadrobienia..nie macie litosci.....jak bede miała czas to poczytam....

A moje kochanie dzisiaj juz wrocilo do siebie....wczoraj wieczorkiem miała 40,1 stopni, w nocy sie budze a Marika 40,4....myslałamz,e oszaleje...jakby dzisiaj nie preszło to miałąm skierowanie do szpitala..ale na szczescie tak jak o 11 dostała Nurofen to do teraz jest ok.....tylko jeszcze plakała,bo brzuszek ja bolał.....
Kochanie nikomu nie zycze takich 3 dni naprawde....i niby wyglada na 3 dniowke,ale wysypki nie ma....

Buziaczki dla Was:*
a NO I NAJLPSIEJSZE ZYCZONA DLA DZISIEJSZYCH I ZALEGŁYCH SOLENIZANTÓW:*:*:* OGROMNE BUZIOLKI:*:-)

Witaj Kochana w końcu,

boziu ale bidulka sie umęczyłam, dobrze, że juz lepiej, a jak Ty sie czujesz???
a może ona od Ciebie się zaraziła czy jak?czy raczej to niemożliwe...
no dobra, najważnijesze, że ju zjej przeszlo...zdróweczka dla was kochane....
no ja tęskniłam....bo tu normlnaie ostatnio szał zbereźników, no mówię Ci odgonić się nie da:tak::-D:-D:-D

Do góry