pyciolek87
Mama Alexa:*
szesc mamutki:-)
wstalismy o 7 ale sobie siedzialam z tatusiem i jedlismy sniadanko.Alex polerowal nam podloge w kuchni
a potem tatus sobie poszedl wiec odkurzylam chate i gadalam z mamusia przez telefon...Alex zamiast spac to buszuje w lozeczku

hahaha a nie? starszny z Ciebie zbok

i jeszcze bezczebelnie mnie wkrecic chciala ze niby jakis adorator z nij...ale sie przejechala Cukrzyca jedna bo jej numerek juz mialam na gg...
i z tekstem mi zapodala...
"sexiii"
no to ja na to jej
"flexii'
i sie dziewuszka rozczarowala
i my przylaczamy sie do zyczonek dla malego Alusia....

mamusia szerokiej i bezpiecznej drogi kochana...
wstalismy o 7 ale sobie siedzialam z tatusiem i jedlismy sniadanko.Alex polerowal nam podloge w kuchni

nie ma jej poszla seeeenapisala mi na gg " ja spadam buziaki zboku" ciekawe z ktorego boku
![]()
hahaha a nie? starszny z Ciebie zbok

i jeszcze bezczebelnie mnie wkrecic chciala ze niby jakis adorator z nij...ale sie przejechala Cukrzyca jedna bo jej numerek juz mialam na gg...

i z tekstem mi zapodala...
"sexiii"
no to ja na to jej
"flexii'
i sie dziewuszka rozczarowala

witajcie kochane
my jeszcze nie wyjechalismy, bo nasza krolewna spijak nie trzeba to juz o 7 wstaje, wiec spakowani jestesmy, musze zrobic zdjecie jak wyglada ten nasz samochod, bo wszytsko sie zmiescilo---5 toreb, lozeczko, ten stojaczek, wozek, no i z 5 reklamowek
i nawet dla mnie miejsce zostalo
a nie mamy kombi to zwykla toyote:-)
wiec teraz pijemy sobie kawke i czekamy az nasza krolewna
zycze wam udanego weekendu
bede sia odzywac w miare mozliwosci
net mam u rodzicow tylko nie taki szybki jak w wawie, no i nie mam klawiatury polskiej:--
-(ale dam rade
buziaki kochane
100 latek dla naszego Alusia
i my przylaczamy sie do zyczonek dla malego Alusia....

mamusia szerokiej i bezpiecznej drogi kochana...