reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień doberek, my wstaliśmy koło 9, Wiki juz rozrabia, ale jeszcze nie głodny:no::-Dza to mamusia juz naleśniki oszamała:tak::-Dno małe zmywanko w zlewie juz czeka:-:)tak:...damy radę

A dziś mamy wizytę kontrolną z tym siusiaczkiem, mam nadzieję, że lekarz nic nie będzie kombinował, i ewentualnie da jakąś maść czy coś, bo rzeczywiście otworek malusienieńki, ale najważniejsze, że tamto już sie zagoiło...kurcze, ja o to dziewczyny tak się stresuję, że masakra...
no dobra, a teraz nadrabiamy:tak:

a i muszę sie pochwalic że moja mamusia przylatuje pod koniec wrzesnia, juz nie moge sie doczekac:-D:-D:-D

no bardzo się cieszę, ale nie do końca, bo wtedy to nas już nie będziesz odwiedzać:-:)-Dnie no żąrtuję, życzę Ci oczywiście cudownych chwil z mamusią spędzonych:tak:

:baffled: za godzine wyjezdzamy Paaaaaaa laski =****

trzymaj się kochana, szczęśliwej podróży i udanego urlopku, i zaglądaj do nas czasem:tak:

My już tez spro czasu na nóżkach..... mam taką chrype,, ze się smiejemy z msiem jakbym 100 jaboli chlapneła.....masakra....

no no no a Ty miałaś sie kurować, a tu co chrypka jakaś?no pracy domowej nie odrobiłaś:-Dzdrówka Kanusia:tak:

Lilac współczuję nocki. Ja ostatnio też przerabiam ciężki bo mała budzi się z krzykiem co pół godziny. No ale już pod dziąsełkiem jest kolejny ząbek więc znam przyczynę. Dzisiaj na szczęście było trochę lepiej i się w miarę wyspałam.
A no i powodzenia na "przeglądzie":tak:

:tak::tak::tak:my też trzymamy kciuki, powodzenia

Noc to koszmar....nie zmrużyłam oka z bólu do 5 rano....siedziałam na łóżku i bujałam się jakbym miała chorobę sierocą ze łzami w oczach....myślałam że nie wytrzymam....:-:)-:)-( o 5 ciut puściło i już wydawało mi się że zasnę chociaż na chwilkę a za 15 minut moje dziecię się obudziło i musiałam ją przewinąć....jak sie nachyliłam nad łóżeczkiem to wszystko wróciło:-:)-:)-:)-( do tego wszystkiego całą noc drętwiały mi ręce...nie mam pojęcia od czego i na wymioty mnie brało....:-:)-:)-(może to jakaś reakcja na antybiotyk:szok:?
Jestem dziś nie do życia....gęba spuchnięta....i cała w środku się trzęsę....
Jesssu dziewczyny dbajcie o zębiska.....bo nikomu nie życzę takich przejść....:szok::-(

bidulko, daj radę jeszcze troszkę, dzień, dwa, na pewno będzie lepiej, silna kobitka i tak jesteś, buziolki, i bierz przeciwbolowe regularnie, napewno ból taki silny nie będzie

reklama
Do góry