reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć :-)

Troszkę udało mi się Was nadrobić, ale chyba ta moja nie obecność sprawiła,, że jakoś brak mi ochoty by coś więcej naklikać, sorki ...:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:, będę czytać, i czytać, może pózniej cosik skrobne :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ede ty to takiej niesmialej nie udawaj tylko pisz natychmiast co tam porabiasz!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D

a tak w ogóle to nie wierzę, bo od pół godziny dosłownie leży juz na brzuchu(do tej pory był wrzask po 15min, bo juz niewygodnie:tak:)i się zaczyna pomału tak przemieszczać,:szok:..jakieś nowe postępy

o gartulacje !!! widac ze dorosnal do pozycji brzuszkowej:-D:-D:-D:tak::tak:

Hihi

A mój Mati nauczył się buzi dawac. A odkryłam to przez przypadek. jak byłam u fryzjera to nie było mnie całe 3 godz a małego podrzuciłam babci. Wracam biore go na ręce i całuje w nosek, a o się zaczyna do mnie przytulac, dotykac włosów, opiera swoje czółko o moje, i otwiera buźke, nie wiedziałam o co chodzi, a on znowu przybliza się i otwiera buźke. Po chwili sie skapnełam ze buzi mi daje. A wiecie jaki steskniony był , dał mi sam 5 buziaków, a teraz muszę go prosic :eek:.:-D
o ale to takie slodkie jak taki maluszek tak sie przytula i buzi daje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak:

reklama
ok wpadajcie wszystkie tylko poczekajcie jakis worek ziemniakow kupie na ryneczku i powinno wystarczyc prowiantu:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D

a umiesz robic placki z kaszki, to juz lece,:tak::tak::tak:, no i musisz zrobic na parze nie smazone i malo soli i bez jajka i bez maki i w ogole................

mamusia a takie w ogóle istnieją???:-D

no co poprostu kocha misia:-D:-D:-D:-Dnie to co moj fifi ktory z milosci Tygrysa z wozka wykopal!!!!!!!!!!!!!

:-D:-D:-D

Cześć :-)

Troszkę udało mi się Was nadrobić, ale chyba ta moja nie obecność sprawiła,, że jakoś brak mi ochoty by coś więcej naklikać, sorki ...:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:, będę czytać, i czytać, może pózniej cosik skrobne :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nie wymiguj się tylko klikaj:tak:

Hihi

A mój Mati nauczył się buzi dawac. A odkryłam to przez przypadek. jak byłam u fryzjera to nie było mnie całe 3 godz a małego podrzuciłam babci. Wracam biore go na ręce i całuje w nosek, a o się zaczyna do mnie przytulac, dotykac włosów, opiera swoje czółko o moje, i otwiera buźke, nie wiedziałam o co chodzi, a on znowu przybliza się i otwiera buźke. Po chwili sie skapnełam ze buzi mi daje. A wiecie jaki steskniony był , dał mi sam 5 buziaków, a teraz muszę go prosic :eek:.:-D

słodziak kochany

my się dziś uśmialiśmy z moim, bo jak Wiki sie obudził, to jak zwykle do łóżeczka sie prześcigaliśmy, żeby te naszą kruszynę przywitać, a Wiki normalnie okrzyki radości jak nas tak zobaczył oboje nad łóżeczkiem...i się mój śmieje potem...no to Cię wycałowali..bo to taki nasz słodziak...ach...k:tak:ochane moje

a wczoraj mu smoczka z łóżeczka wyjmowałam jak juz spał, a on sie zaśmiał przez sen:-D:-D:-Dno myślałam, że fikna koziołka ze śmiechu, takie to śmieszne i słodkie było:tak:

jeny a ja od piatku dzien w dzien musze zjesc placka ziemniaczanego:eek::eek: i dzis na sniadanko wlasnie sobie smarze placki:eek::eek::eek: na obiad dzis tez placki serwuje z sosikiem meksykanskim:-D:-D:-D ale ja juz taka jestem jak mam na cos ochote to jem az do pozy..a:-D:-D:-D:confused2::confused2::-p:-p

Fifi usnal , jak wstanie zje obiadek i pojdziemy na spacerek:tak::tak: pogoda sliczna slonko swieci:tak::tak::tak:

AAA i widze z e Agatkas nas czesciej odwiedza:tak::tak::tak:super!!!!!:tak::tak:aa wogule to Agatkas sie należy pozadny opr!!!!! dlaczego nie powiedzialas ze w lipcu jestes w lodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oj ty:eek::eek::-p:-p:-D:-D:-D

cosik mialam jeszcze napisac hmmmmmmmmmmmm

Kochana obiecuję poprawę! Jak tylko będę w Łodzi to się odezwę! Po prostu zapomniałam sobie spisać numer z forum do komórki:(

Dobra dziewczyny macie jeszcze jakies propozycje :-D:-D:-D, no ale zaproszenia Agatkas są sliczne :zawstydzona/y:

Coś jeszcze poszukam:)

nie no zaraz pęknę ze śmiechu, Wiki się z miśkiem całuje:-D:-D:-D:-D:-D
Jak nie ma Zuzi to musi sobie czymś zastąpić!:)

a tak w ogóle to nie wierzę, bo od pół godziny dosłownie leży juz na brzuchu(do tej pory był wrzask po 15min, bo juz niewygodnie:tak:)i się zaczyna pomału tak przemieszczać,:szok:..jakieś nowe postępy

U mnie od wczoraj identycznie:) Zuzia się kręci na brzuchu wokół własnej osi:)

nudzimy sie w pracy??????:-D:-D:-D:-D:-D

No może troszkę:):)

reklama
Do góry