kana161
Mama "terrorystek" :P
Madziu JA TEŻ cIEBIE BARDZO BARDZO LUBIĘ...TYLKO JA TERAZ też raczje z doskoku jestem....bo Mari zapodaje na czterech jak persing i trzeba jej pilonwac...bo tu kotka goni, tu spodobał jej sie kontakt,albo weszła gdzies i nie moze wyjsc i tak zaczęło się pilnowanie... 
Lilac współczuje nocki....jejku ja na sam dzwięk takich ijoijo to az mi ciary przechodza.....u nas wczoaj sie paliło auto niedaleko bloku....dymu pełno, straz i takie tam.....
Yoka współczuje Ci kochana tak mocko.....jejku...bidulka....:-(
Bliźniaczku ja do picia akurat to jestem ostatnia w kolejce....po dużym reddsie juz mnie kuka
hahhaha
Reniu aj my tez się wybieramy do zoo jak mis dostanie urlop.....ciekawa jestem jak Mari zareacuje;p hahah

Lilac współczuje nocki....jejku ja na sam dzwięk takich ijoijo to az mi ciary przechodza.....u nas wczoaj sie paliło auto niedaleko bloku....dymu pełno, straz i takie tam.....

Yoka współczuje Ci kochana tak mocko.....jejku...bidulka....:-(
Bliźniaczku ja do picia akurat to jestem ostatnia w kolejce....po dużym reddsie juz mnie kuka

Reniu aj my tez się wybieramy do zoo jak mis dostanie urlop.....ciekawa jestem jak Mari zareacuje;p hahah