reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madziu JA TEŻ cIEBIE BARDZO BARDZO LUBIĘ...TYLKO JA TERAZ też raczje z doskoku jestem....bo Mari zapodaje na czterech jak persing i trzeba jej pilonwac...bo tu kotka goni, tu spodobał jej sie kontakt,albo weszła gdzies i nie moze wyjsc i tak zaczęło się pilnowanie... :-D

Lilac współczuje nocki....jejku ja na sam dzwięk takich ijoijo to az mi ciary przechodza.....u nas wczoaj sie paliło auto niedaleko bloku....dymu pełno, straz i takie tam.....:sorry:

Yoka
współczuje Ci kochana tak mocko.....jejku...bidulka....:-(

Bliźniaczku ja do picia akurat to jestem ostatnia w kolejce....po dużym reddsie juz mnie kuka:p hahhaha:-D

Reniu
aj my tez się wybieramy do zoo jak mis dostanie urlop.....ciekawa jestem jak Mari zareacuje;p hahah

reklama
dzięki kochana, wprawdzie idziemy do neurologa ale kto wie, kto wie.....
Pseprasam, gapa ze mnie:zawstydzona/y:

Witam

Noc to koszmar....nie zmrużyłam oka z bólu do 5 rano....siedziałam na łóżku i bujałam się jakbym miała chorobę sierocą ze łzami w oczach....myślałam że nie wytrzymam....:-:)-:)-( o 5 ciut puściło i już wydawało mi się że zasnę chociaż na chwilkę a za 15 minut moje dziecię się obudziło i musiałam ją przewinąć....jak sie nachyliłam nad łóżeczkiem to wszystko wróciło:-:)-:)-:)-( do tego wszystkiego całą noc drętwiały mi ręce...nie mam pojęcia od czego i na wymioty mnie brało....:-:)-:)-(może to jakaś reakcja na antybiotyk:szok:?
Jestem dziś nie do życia....gęba spuchnięta....i cała w środku się trzęsę....
Jesssu dziewczyny dbajcie o zębiska.....bo nikomu nie życzę takich przejść....:szok::-(
Strasznie współczuję, gdybym mieszkała gdzieś bliżej to wzięłabym wolne i podjechałabym po Młodą, zajęłabym sie nią, żebyś mogła trochę odespac. Wydaje mi sie ze to trzęsienie w środku to ze zmęczenia

Hej

Tatus dziesiaj do pracy na 10:00, mały spi a ja jem sniadanko Jogobella musli.

A co do tych zaproszen to kazdej się podobały inne :sorry:, Mojemu K podobaja się te ostatnie (długie). Jeszcze zapytam się mamy i sióstr :-D, zobaczymy co powiedzą. kurde jaki to trudny wybór :-D, wyobraźcie sobie co ja robie jak mam suknie wybrac :-D:-D:-D.
Wczoraj zajazyłam, że musze suknie na poprawiny jeszcze kupic. Ale to chyba w DanHenie . Podobaja mi się ich ciuszki, a teraz mają przeceny.

Tja jem sniadanko Jogobella musli.

.
jeny a ja od piatku dzien w dzien musze zjesc placka ziemniaczanego:eek::eek: i dzis na sniadanko wlasnie sobie smarze placki:eek::eek::eek: na obiad dzis tez placki serwuje z sosikiem meksykanskim:-D:-D:-D ale ja juz taka jestem jak mam na cos ochote to jem az do pozy..a:-D:-D:-D:confused2::confused2::-p:-p

Fifi usnal , jak wstanie zje obiadek i pojdziemy na spacerek:tak::tak: pogoda sliczna slonko swieci:tak::tak::tak:

AAA i widze z e Agatkas nas czesciej odwiedza:tak::tak::tak:super!!!!!:tak::tak:aa wogule to Agatkas sie należy pozadny opr!!!!! dlaczego nie powiedzialas ze w lipcu jestes w lodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oj ty:eek::eek::-p:-p:-D:-D:-D

cosik mialam jeszcze napisac hmmmmmmmmmmmm

Witam

Noc to koszmar....nie zmrużyłam oka z bólu do 5 rano....siedziałam na łóżku i bujałam się jakbym miała chorobę sierocą ze łzami w oczach....myślałam że nie wytrzymam....:-:)-:)-( o 5 ciut puściło i już wydawało mi się że zasnę chociaż na chwilkę a za 15 minut moje dziecię się obudziło i musiałam ją przewinąć....jak sie nachyliłam nad łóżeczkiem to wszystko wróciło:-:)-:)-:)-( do tego wszystkiego całą noc drętwiały mi ręce...nie mam pojęcia od czego i na wymioty mnie brało....:-:)-:)-(może to jakaś reakcja na antybiotyk:szok:?
Jestem dziś nie do życia....gęba spuchnięta....i cała w środku się trzęsę....
Jesssu dziewczyny dbajcie o zębiska.....bo nikomu nie życzę takich przejść....:szok::-(

ło jej kochana trzymaj sie bidulko!!!!

reklama
jeny a ja od piatku dzien w dzien musze zjesc placka ziemniaczanego:eek::eek: i dzis na sniadanko wlasnie sobie smarze placki:eek::eek::eek: na obiad dzis tez placki serwuje z sosikiem meksykanskim:-D:-D:-D ale ja juz taka jestem jak mam na cos ochote to jem az do pozy..a:-D:-D:-D:confused2::confused2::-p:-p

Fifi usnal , jak wstanie zje obiadek i pojdziemy na spacerek:tak::tak: pogoda sliczna slonko swieci:tak::tak::tak:

AAA i widze z e Agatkas nas czesciej odwiedza:tak::tak::tak:super!!!!!:tak::tak:aa wogule to Agatkas sie należy pozadny opr!!!!! dlaczego nie powiedzialas ze w lipcu jestes w lodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oj ty:eek::eek::-p:-p:-D:-D:-D

cosik mialam jeszcze napisac hmmmmmmmmmmmm
A ja nie lubie placków ziemniaczanych :eek:

Do góry