reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziendobry lasencje!
Ja tylko przelotem, bo musze sie zbierac, mam dzis kuupe zalatwien:baffled::baffled:.
Nocka ok, mamusia nawet wyspana, dziecie znow zasnelo:tak::tak:
Anoli kochanie wszystkiego najlepszego, szczescia, zdrowka, pomyslnosci oraz spelnienia najskrytszych marzen :tak::tak:

Załączniki

• wodka-sobieski-1l_36.jpg
    wodka-sobieski-1l_36.jpg
    4,9 KB · Wyświetleń: 18
  • 454cp35bg5.jpg
    454cp35bg5.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 18
Witam Was wszystkie ;-);-);-)

ILONKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ !!!!!!!!

U nas dziś pogoda dosyć fajna ale dzionek zapowiada się trochę mniej przyjemny bo muszę dziś dygać do chirurga na usunięcie zęba....jestem wściekła bo nie mogłam go leczyć w ciąży a teraz już jest do wyrwania i pewnie będę cierpieć :-:)-:)-(

Anoli wszytkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :-D:-D lepszego

my uciekamy odebrac krzeselko do karmienia :zawstydzona/y:
buziaki moze odezwe sie pozniej jak mi moji hrabiowie na to pozwola i ten duzy i ten maly bo dzis obydwa mam w domku:-D:-D:-D

U nas dziś pogoda dosyć fajna ale dzionek zapowiada się trochę mniej przyjemny bo muszę dziś dygać do chirurga na usunięcie zęba....jestem wściekła bo nie mogłam go leczyć w ciąży a teraz już jest do wyrwania i pewnie będę cierpieć :-:)-:)-(

a po co do chirurga :szok::szok::szok::szok:
jak dobrzre znieczuli to nic nie bedziesz czuc :zawstydzona/y:

Dziendobry lasencje!
Ja tylko przelotem, bo musze sie zbierac, mam dzis kuupe zalatwien:baffled::baffled:.
Nocka ok, mamusia nawet wyspana, dziecie znow zasnelo:tak::tak:
Anoli kochanie wszystkiego najlepszego, szczescia, zdrowka, pomyslnosci oraz spelnienia najskrytszych marzen :tak::tak:

nie nooooooooooooo kochana z prezentem to poszalalas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-Dprzebilas nas wszystkie!!!!;d:-D:-D

nie zazdroszcze wyrywania zeba brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ja sie boje panicznie dentysty:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-( powodzenia!!!!!!!!!!!i nie ucieknij z fotela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-);-);-);-);-)

a po co do chirurga :szok::szok::szok::szok:
jak dobrzre znieczuli to nic nie bedziesz czuc :zawstydzona/y:
Bo takie rwanie kwalifikuje sie jako chirurgiczny zabieg....mój dentych bał się go rwać.....a co do bólu to jak znieczuli to pewnie boleć nie będzie....ale znieczulenie w końcu minie a wtedy pewnie będę wyć z bólu....tym bardziej że chirurg już mi zapowiedział że trzeba będzie dłubac bo popękany jest aż do korzeni...:-:)-:)-(

Bo takie rwanie kwalifikuje sie jako chirurgiczny zabieg....mój dentych bał się go rwać.....a co do bólu to jak znieczuli to pewnie boleć nie będzie....ale znieczulenie w końcu minie a wtedy pewnie będę wyć z bólu....tym bardziej że chirurg już mi zapowiedział że trzeba będzie dłubac bo popękany jest aż do korzeni...:-:)-:)-(

jesli jest tak krytycznie z twoim zabkiem to pewnie ci przepisze jakis antybiotyk no i srodek znieczulajacy po zabiegu a i nie zapomnij przylozyc lodu bo pewnie spychniesz po zabiegu...
ja mialam 8 rwana i bylam cala opuchnieta myslalam ze wyjde z siebie i stane obok ale jak juz wyrwallllllllll to takaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ulga a opuchnieta chodzilam jeszcze z tydzien:-D

kochNA, NIE MARTW SIE AZ TAK BARDZO, JA JUZ SWOIM ZYCIU MIALAM TAKIE PRZYGODY Z ZEBAMI ZACZYNAJAC OD ZWYKLEGO USUNIECIA KONCZAC RESEKCJA, POD CZAS ZABIEGU NIC NIE BOLI APOTEM POWIEM CI MASAKRA, ALE TROSZKE PRZECIWBOLOWYMI SIE RATOWALAM, I CHCE ZAZNACZYC ZE DO DENTYSTY CHODZE CO POLROKU I ZAWSZE COS TAM MI ZNAJDZIE:-:)-:)-:)-(

reklama
ok my zmykamy tatus juz przyjechal po nas
buziakiiiii
milego dnia dla wszytkichhhhhhhhhhh

kajakkkkkkkkk jutro wracaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D juz nie moge sie doczekac:-D:-D:-D

Do góry