reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

serio!!1 aj tez nie wiem o co kaman...nawte beciakowi nie umiem zaproszenia wyslac...:eek:

dostałam zaproszenie i od Ciebie i Landrynke tez mam:tak:

No a my musimy sie pochwalic, bo Mari na dobre sie rozszalała i zapodaje na czterech jak perszing po mieszkaniu....w piatek walczyła, próbowała,a wczoraj to juz latała jak nic.....Biedny tylko teraz nasz kotek, bo gdzie się nie schowa, to Mari zaraz tam jest..:-D

proszę jak Mari pięknie szaleje, kota troche szkoda:-Da ja juz sie nie moge doczekac kiedy Wiki tak będzie ale on leniwy strasznie:tak:

Najlepsze życzenia dla ośmiomiesięcznych juz Oliwki i Hanusi oraz siedmiomiesięcznych Bianeczki i Szymonka. Ogromne buziole od cioci i Natusi:tak:

dołączamy się do pięknych kolorowych życzonek:tak:
BECIAK a Ty co godzisz sie z mezem||?:-D:-p

:tak: później na:elvis:....i tak w ogóle to :szok::szok::szok:miłe zaskoczenie

No a u mnie chorupska ciąg dalszy....gardziołko popusciło i przeszlo,ale leci mi z nochala za to jak z kranu....masakra...Mezowemu niedoszłemu zrobiło sie mnie zal i sam poszedł z malutka na sapacerek,a ja zostałam w domku...

kuruj się kochana szybciutko

ja narazie uciekam, ale wpaden potem jak nie to jutro,trzymajcie sie kobitki

reklama
Nooo jestem !

Nadrabiam zostało mi juz tylko 60 stron :-D
Mój K pojechal tate zawież na pogotowie, a ja siedze jak na igłach. Temperatu mu nie spada cały czas ma 39,8 stopni . Tata przyjechał z pracy taki jakis i mówi ze go głowa boli i ze kości i chyba ma gorączkę. Pojechaliśmy na pogorowie tak powiedzieli ze ma prac paracetamol na obnizenie temperatu i ze to chyba jakaś grypa. A tata w ten najwiekszy upał siedział cały dzien na dachy i coś tam robił i potem wieczorem od razu dotał temperatury podobno. Ja podejzewałam udar ale lekarka powiedziała ze to grypa, tylko ze ta temperatura taka wysoka juz od czwartku wieczorem, wiec chyba coś nie tak.

Bliźniaki co masz taki kiepski humorek?

ale najpierw to walne sobie kawe:rolleyes2::rolleyes2:
Ja tez poprosze !!:tak::tak:

dostałam zaproszenie i od Ciebie i Landrynke tez mam:tak:
Niech do mnie ktos wysle bo ja tego wogole nie czaje, nie moge Was znalezc po nazwiskach:eek::eek:

Nooo jestem !

Mój K pojechal tate zawież na pogotowie, a ja siedze jak na igłach. Temperatu mu nie spada cały czas ma 39,8 stopni . Tata przyjechał z pracy taki jakis i mówi ze go głowa boli i ze kości i chyba ma gorączkę. Pojechaliśmy na pogorowie tak powiedzieli ze ma prac paracetamol na obnizenie temperatu i ze to chyba jakaś grypa. A tata w ten najwiekszy upał siedział cały dzien na dachy i coś tam robił i potem wieczorem od razu dotał temperatury podobno. Ja podejzewałam udar ale lekarka powiedziała ze to grypa, tylko ze ta temperatura taka wysoka juz od czwartku wieczorem, wiec chyba coś nie tak.

Oj kurcze, zeby tylko nie swinska jak podejrzewaja grype:baffled::baffled: I wogole trzymamy kciuki za szybki powrot do zdrowia dla tatusia

Ja tez poprosze !!:tak::tak:

Niech do mnie ktos wysle bo ja tego wogole nie czaje, nie moge Was znalezc po nazwiskach:eek::eek:

Oj kurcze, zeby tylko nie swinska jak podejrzewaja grype:baffled::baffled: I wogole trzymamy kciuki za szybki powrot do zdrowia dla tatusia

Nooo jestem !

napewno wszytsko bedzie dobrze...:tak::tak:
trzymamy kciuki:tak::tak:

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: 54 strony mam do nadrobienia od piątku wieczór, nic litości nie macie:no::no::no::no::no::no:

A tak w ogole witajcie, co u Was nie wiem..może uda mi sie doczytać:sorry::sorry:chyba że mi strascicie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

U nas pogoda taka sobie...dalej odpoczywamy, jeszcze tydzien i wracam do codziennego odwiedzania BB:laugh2::laugh2:

Mega buziaczki dla świetujących wczoraj i dzisiaj!!!!

NATALKA DZIEKUJEMY, DOSZLO!!!!!!

Do góry