reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana mój mężuś uparcie twierdzi, że dziewuszkę zrobił:-D. I jestem strasznie podekscytowana jutrzejszym USG, nie mogę się wręcz doczekać aż zobaczę babaska. Nie przyjmuję do wiadomości nawet, że mogę się nie dowiedzieć jaka płeć.

reklama
Dziewczyny, jesteście okropne, 3 dni czytałem zaległości..... i to w jednym wątku...

Wkońcu wyszło tak że byliśmy z żonką wczoraj a nie przedwczoraj na USG i wstępnie lekarz określił płeć na dziewczynkę więc najpewniej bedziemy mieli Zosię :-):-)

Na nstp USG idziemy 11 sieprnia, będzie to najważniejsze USG czyli połowinkowe...

Ide teraz poczytać reszte wątków

GRATULUJĘ ZOSIEŃKI:-)

A ja sie właśnie zaczęłam wahać nad usg 3d/4d
Miałam okazję wczoraj z siostrzycą być u jej gina, który ma odpowiedni sprzęt. No i dla zainteresowanych był segregator a w nim kilkadziesiąt fotek z takiego usg. Jak dla mnie tylko jedno było "inne" bo pokazywało nogę, a nie buźkę. Po dogłębnej analizie byłam prawie pewna, że albo połowa fotek to jeden i ten sam bobas, albo to usg wcale nie jest takie dobre.

teraz sama nie wiem:confused: Iść, czy nie iść.

Kluskawawa gratuluję dziewczynki:-D

Swoją dzidzię poznasz i każdy szczegół będzie dla Ciebie oczywisty zapewniam Cię:tak:

Dzień dobry wszystkim
Kluskawawa gratuluje córci.

Ja pracuję i mam zamiar pracować jak długo będe mogła, bo nie potrafie wysiedzieć w domku.

Madzienka ja nie pracuje długo tylko ja mam inną strefę czasową ( 6 godzin do tyłu).

Zbieram się do pracy, miłego dnia grudnioweczki:-).

Witam dziś wszystkie brzuchatki!!!
lalala "więcej nas, więcej nas .. do pieczenia chleba" lalalala
3 dni temu wróciliśmy z mężem z Jastarni. Super wypoczeliśmy. 18 lipca (przed samym wyjazdem) mialam 4D. Bomba!!! Jeśli zastanawiacie się nad 3d czy 4d - polecam to drugie!!! Jest bez porównania dokładniejsze; widać dzidziusia trójwymiarowo jak się rusza - uszka, nosek, kolanka, stópki... (3d widziałam na płycie - mojej kuzynki - tam są raczej zdjęcia trójwymiarowe - bez ruchów)
Tylko najważniejszego nie zobaczyliśmy... płci :no:. Nasze maleństwo cały czas było odwrócone tyłem. Ale nie szkodzi... Nam jest płeć jak najbardziej obojętna. (Chodzi o to, że ciekawość człeka zżera!!!! :wściekła/y:) I jakie zakupy (pod dziewuszkę, czy chłopczyka?) już jest chęć zrobić. Za miesiąc kolejna wizyta z 4D
Piszcie co u was?
Pozdrawiam wszystkich bywalców i nowych!!!

Witam Was serdecznie. Ja nie pracuje zawodowo, zaszłam w ciążę od razu po studiach. Dolegliwości nie mam żadnych od poczatku ciazy. teraz jestem bardziej zmęczona i rozdrażniona :-(.
Pozdrawiam

Kokusia, wyjazd napewno sie udał, bo w ostatnich dniach mamy na wybrzezu super pogodę.
A jak się podobała plaża w Kołobrzegu?
My wolimy jeździ tam gdzie jest mniej ludzi (Rogowo, Mrzeżyno, Dźwirzyno), w Kołobrzegu za duży tłok.

Wkońcu wyszło tak że byliśmy z żonką wczoraj a nie przedwczoraj na USG i wstępnie lekarz określił płeć na dziewczynkę więc najpewniej bedziemy mieli Zosię :-):-)

Gratulacje Córci...widze że dziewczynki dają wkońcu o sobie znać:-D

Kluskawawa to ja wstepnie gratuluje córeczki....ja mam we wtroek...juz nie moge sie doczekać...sniło mi si,eże dziewczynka,ale moj misiek zakłada,ze chłopiec i już...:}

Kana u mnie ta sama sytuacja, mój mężulek marzy o synku i wszystkim co związane z chłopcem - kolejka, lego, kłady itp.:-D ja chciałabym córcię:zawstydzona/y:ale biorę co się urodzi:-D, ważne żeby było zdrowe!!!
To jak Kana ten sam termin - będzie córcia czy syncio??? my na usg idziemy w sobotę na 9 rano!!!!:happy:

Dzień dobry wszystkim
Kluskawawa gratuluje córci.

Ja pracuję i mam zamiar pracować jak długo będe mogła, bo nie potrafie wysiedzieć w domku.

Madzienka ja nie pracuje długo tylko ja mam inną strefę czasową ( 6 godzin do tyłu).

Zbieram się do pracy, miłego dnia grudnioweczki:-).

Uffff...a juz myślałam że Wy tak bardzo kochacie swoją pracę:-D ze nawet do pólnocy nie możecie się z nią rozstać...sorki nie doczytałam że mieszkasz w USA:tak: pozdrawiam

A mój mąż chce i synusia i dziewczynkę tzn. co ma być to będzie a wiemy , że będzie córcia NIKOLCIA i jest tak zafascynowany jak mu opowiadam o swoich superowych relacjach z moim tatusiem bo ja to " córcia tatusia'-)" , że już się nie może małej doczekać:-)

Kiedyś na prakingu stała młoda mama z malutką dziewczynką i mama pyta na widok nadjeżdżającego samochu " zobacz kto to przyjechał" a dziewczynka "tatuuuuś, tatuuuś";-) Mąż jak to usłyszał wymiękłłłłłłłłłłłłłłłłłłł........

Michał jest fanem Formuły 1 i sam świetnie jeździ zna się na tym i córcię przygotuje do testów Fromuły 1 w wieku chyba 4 latek jest taki test na gokartach :-D
Aby sprawdzić czy byłaby dobrymn kierowcą a jak Małej się spodoba to będą działać bo ja też kocham jeźdźić ( tatuś mnie nauczył) i kocham samochody...

reklama
Kochane grudnioweczki!!!! czy możecie podać mi adresy i nazwy sklepów w Warszawie- godnych polecenia, w których znajdę jak najwięcej rzeczy dla maluszków - meble, wózki, wyprawki itp.

Z góry dziękuję za pomoc!!!!!:tak:

Do góry