reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Właśnie wróciłam do domku, straciłam trochę czasu, bo najpierw czekałam na ktg, a później jeszcze na lekarza,ale na szczęście wszystko okazało się ok, żadne skurcze sie nie zapisały na ktg, ale napinanie brzucha odczuwam od czasu do czasu, może to dziecko się wypina.
teraz lecę zrobić sobie pomidorki ze śmietanką, bo tak mi sie zachciało.
Życzę wszystkim miłego wieczorku i spokojnej nocki.

reklama
Dobry wieczór witam wszystkie nowe grudniówieczki no i oczywiście te zadomowione już też :-)
Ja właśnie wróciłam z pracy, pare dni nie miałam czasu tu zaglądnąć i proszę ile się narobiło ;-)
Ja usg mam w czwartek to już za 2 dni , nie mogę się doczekać bo zobaczę swoje maleństwo i oczywiście się dowiem któż tam mieszka w tym moim brzuszku :confused::-)
Jestem podekscytowana jak małe dziecko :shocked2:
Gratuluje wszystkim tym które już poznały płeć swoich maluszków ;-):-) niedługo też do was dołącze - do grona uświadomionych :-D:-)

Dzień dobry :-)

Rzuce pytanie - czy wszystkie jesteście aktywne zawodowo podaczas ciąży? Jak sobie radzicie z dolegliwościami ciążowymi w miejscu pracy?

Witam Was Serdecznie :-)

A My dzisiaj wcześniej z córcią wstałyśmy ( od rana mnie kopie :-D) bo przychodzą panowie podłączyć Nam upragnioną , ukochaną kablówkę z 64 programami:tak::tak::-D:-D:-D:-D

Witajcie:-D

agawar - rozwaliłaś mnie szanownym bobasem:-D, od samego rana się uśmiałam.

Morbital ja jestem aktywna, ale właśnie chcę pogadać z lekarzem o zwolnieniu. Tym bardziej, że szef ma mój odmienny stan tam gdzie słonko nie dosięga. A pracę mam dość stresującą:baffled: i w związku z tym...
Mam cichą nadzieję, że się uda.

reklama
ja się wypowiadać nie powinnam bo dolegliwości prawie zadnych nie miałam a i prace mam na miejscu ale czasem było mi przykro bo mam koleżankę, która chciała pracować jak tylko najdłużej by mogła a przez wymioty idt. poszła na zwolnienie już w 6/7tc i tak sobie myślałam, że to mnie mogło dopaść bo spokojnie bym sobie poradziła i z obowiązkami i dolegliwościami...

q...rcze zapomniałam co chciałam oprócz tego napisać :dry:

Do góry