reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja niby uswiadomoiona ale nie do końca, bo nas szanowny bobas zasłonił się rączką.
Mam nadzieje że nikt nie bedzie się jutro zasłaniał i pokaże nam co tam ma :-)

Mi tylko zostało 4 tyg i kończe pracę z tego powodu że wracamy do Polski. Ale gdybym mogła wcześniej zakończyć to zrobiłabym to bo pierwsze trzy miesiące były ciężkie, ale teraz jest oki, nawet znalazłam energie na basen i siłownie. Nie zmienia to faktu że nie mogę się doczekać kiedy bede miała wolne :-)

reklama
A ja musze sie pochwalic ze znam juz plec dzidzi!!!! Bylismy wczoraj z mezem na usg i malenstwo pokazalo co ma miedzy nozkami:-) Bedziemy miec chlopca, wszystko jest ok. ma 275 g, rusza sie zwawo chociaz ja jeszcze tego nie czuje.
Maz byl od poczatku pewien ze bedzie chlopiec wiec zadowolony jest niezmiernie;-)
A jesli chodzi o prace to mam zamiar popracowac jeszcze z 3 miesiace no chyba ze nie bede sie czula na silach. Juz nawet zatrudniono dziewczyne na moje miejsce (tzn. na czas urlopu macierzynskiego, jak ja wroce to moze zostanie z nami w dziale) i powoli ją przyuczam.
Pozdrawiam

I oczywiście zazdroszcze tym brzuchatym :-) co wylegują się w domku latem :wściekła/y: też bym tak chciała:angry: nie pozostaje mi nic innego jak czekać na wyjazd :tak:

Witam Was kobitki :-)

Jestem mega zmeczona bo wlasnie wrócilam do domku. Bylam w sklepie z wozkami i sie zdecydowalismy na austina ale to wicej napisze na zakupach.
Bylismy jescze w chinskiej na obiadku i znowu wypilam caly kubek pepsi,nigdy nie lubilam a teraz dziennie musze wypic pepsi bo nie wytrzymam :zawstydzona/y:

A ja musze sie pochwalic ze znam juz plec dzidzi!!!! Bylismy wczoraj z mezem na usg i malenstwo pokazalo co ma miedzy nozkami:-) Bedziemy miec chlopca, wszystko jest ok. ma 275 g, rusza sie zwawo chociaz ja jeszcze tego nie czuje.
Maz byl od poczatku pewien ze bedzie chlopiec wiec zadowolony jest niezmiernie;-)
A jesli chodzi o prace to mam zamiar popracowac jeszcze z 3 miesiace no chyba ze nie bede sie czula na silach. Juz nawet zatrudniono dziewczyne na moje miejsce (tzn. na czas urlopu macierzynskiego, jak ja wroce to moze zostanie z nami w dziale) i powoli ją przyuczam.
Pozdrawiam

GRATULUJĘ syneczka!!:-)

Cyprysiowa ja tez kiedys Pepci to tak srednio...a teraz jakby mi postawili bez nadzoru butelke 2 l to nie wiem czy by cos z niej zostało...na szczęście missiek mnie pilnuje;}

Witajcie dziewczyny:) ja też nie potrafię odmówić sobie pepsi:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ,żeby chociaż zawierała jakieś witaminki a tu nic... a ciągnie mnie do niej strasznieee

reklama
Do góry