reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

jak na mnie to wygladasz swietnie, wiec wcinaj spokojnie:tak::tak::tak:

Ty jestes szczupla:tak::tak: <zazdrosny:zawstydzona/y:>:-D

hahaha, myślcie sobie tak dalej :-p;-)
szkoda że tak nie wydaje się też np pani na kasie w Carrefourze, która sama mi pakowała zakupy żebym nie naciskała brzuszkiem i nie "zgniotła dzidzi" :szok::szok::szok::szok:

a Bartek już się wyspał :angry: i po co go godzinę usypiałam

reklama
no, ale skądś jej się to wzięło :sorry:

moje też :tak: nawet sobie zapisałam tą fotkę na kompie, mam nadzieję że nie jesteś zła :zawstydzona/y::sorry: i tak ślicznie wygląda w tym ubranku. Jak Bartek będzie grzeczny to pozwolę mu popatrzeć na zdjęcie narzeczonej :-D
no sluchaj to jest twoja synowa, mozesz ja ogladac:tak::tak::tak:

zaraz wyjde z siebie...moj dziec pieknie zasnal w lozeczku...po czym po 40 min zaczal wyc wstretny alarm na korytarzu i obudzil moje dziecko z krzykiem , wrzaskiem i w ogole...po 20 min raczyli go wylaczyc ale dziec juz spac nie chcial:no::no: i teraz marudzi za czterech:no::no:

Pyciolku pomyliłaś mnie z Kanusią bo to jej skrzypi łóżko a mi tylko podłoga;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Bo Agacia szykuje imprezkę na inwazję przyszłej teściowej:tak::tak::tak:

no ale widac podloge tez zescie juz zajechali:-D:-D

Pyciol Ty podgladaczu wstretny :-D:-D:-D:-D

hihihihi ty pierwsza zaczelas...:-D
\
no, ale skądś jej się to wzięło :sorry:

moje też :tak: nawet sobie zapisałam tą fotkę na kompie, mam nadzieję że nie jesteś zła :zawstydzona/y::sorry: i tak ślicznie wygląda w tym ubranku. Jak Bartek będzie grzeczny to pozwolę mu popatrzeć na zdjęcie narzeczonej :-D

hihihihi wstretna matka,sama synowi narzeczona wybiera:-):-D

reklama
Do góry