reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

:-D:-D
niech wybiera sobie sam...ale i tak ostatnie slowo bedzie nalezec do mnie:-D:-D

A on by slepo zakochany robil co ta mu karze i znosil jej humory:szok::szok::szok::szok:

A co do synowej, to ja tez wybiore mojemu synusiowi sama, nie znioslabym jakby jakas zolza mowila do mojej kluseczki "zrob to" "zrob tamto":-D:-D:-D:-D:-D
łooooooooo matko wspolczuje tym synowym
widzisz ollcia jaka ty masz synowa superasna, sama sobie wybrala Bartusia, a Bartuś ja:tak::tak::tak:

reklama
Mamusia, ale Karolinka to mi się tak strasznie podoba w tym sklepowym wózku i jak sama sobie wybiera słoiczki :-D

:tak::tak::tak:

dziewczyny poprawcie jakoś humor bo gdyby nie Wiki to ja juz bym pewnie zasłoniła zasłonki i wyła w poduchę....

chciałam wrócić do domu jak juz amo nie będzie ale Wiki śpiącu jęczał a spać nie chciał musiałam wrócić wcześniej-i do tej pory skubaniec nie śpi tylko za włosy mnie ciągnie:wściekła/y:
no i kochaniutki Tatuś dziecia pocałował przed wyjściem a na mnie nawet nie spojrzał jakbym nie wiem co najgorszego zrobiła:-:)-:)-(

tylko idę Wikusiowi mleczko zrobić...

:-D:-D
niech wybiera sobie sam...ale i tak ostatnie slowo bedzie nalezec do mnie:-D:-D
Ooo wlasnie:tak::tak::tak:, wolna wola swoja droga, ale musimy trzymac reke na pulscie, co by nam dziecieta w takim trudzie i znoju wychowane na zmarnowanie nie poszly:-D:-D:-D
mój dostał wczoraj taką zabawkę od moich rodziców, taki domek-pianinko, są różne zwierzątka jak się je nacisnie to wydają odgłosy i taki hipek jest co jak się go naciśnie to spiewa "old macdonald had a farm ija, ija, oooo" i Bartek ciągle tylko go naciska i od rana słucham old macdonalda i już mam dosyć, ale jak chcę wyłączyć to wielki prostest jest :sorry:
Hehehe ja mam to samo, a najgorsze jak ostatnio wracalismy z Polski to moj M zapakowal do torby jedna taka zabawke, co jak sie nacisnela mowila "czesc jestem mis" i pozniej jakas melodyjka no i zasunelismy torbe, zalepilismy na wszelki wypadek co by sie nie rozwalila i przy kazdym wstrzasie w samochodzi, pozniej w kolejce do odprawy co chwile gralo !!!!:wściekła/y::wściekła/y: Normalnie wtedy zachorowalam psychicznie:baffled::baffled:

łooooooooo matko wspolczuje tym synowym
widzisz ollcia jaka ty masz synowa superasna, sama sobie wybrala Bartusia, a Bartuś ja:tak::tak::tak:
Taaaaa to Wy wszystko uknulyscie, zaborcze, despotyczne :laugh2::laugh2:matki!!!
:tak::tak::tak:

dziewczyny poprawcie jakoś humor bo gdyby nie Wiki to ja juz bym pewnie zasłoniła zasłonki i wyła w poduchę....

chciałam wrócić do domu jak juz amo nie będzie ale Wiki śpiącu jęczał a spać nie chciał musiałam wrócić wcześniej-i do tej pory skubaniec nie śpi tylko za włosy mnie ciągnie:wściekła/y:
no i kochaniutki Tatuś dziecia pocałował przed wyjściem a na mnie nawet nie spojrzał jakbym nie wiem co najgorszego zrobiła:-:)-:)-(

tylko idę Wikusiowi mleczko zrobić...
Beciaku a zrobilas mu cos zlego, ze tak sie obraza?? Czy tylko takie humorki meskie ma? Bo jesli tak,, to mu przejdzie, nie przejmuj sie;-);-)

Ufff moj niegrzeczny dziec zasnal, nie wiem, czy to te zeby, skok rozwojowy, czy moze ja go tak rozpiescilam:confused::confused::confused: A najgorsze jest to, ze we wtorek lecimy, wszystkie ciuchy sobie ptrzepatrzylam i malemu i zrobilam chyba z 15 kupek prania mialam zamiar dzis caly dzien prac, coby do poniedzialku wyschlo, a tu przy pierwszym pralka sie zepsula:angry::angry::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ratunkuuuuu!!! Pojade z cala walizka brudnych ciuchow, ale bedzie siara jak mi na lotnisku torbe otworza:crazy::crazy:

Natalka, Kankiya - no to witam w klubie, u mnie też szantaż na porządku dziennym ;-) Podwójny zresztą, bo Hania wrzeszczy, że chce na ręce, a Jasiu wrzeszczy, że czemu Hania płacze. I tak w kółko :baffled:

beciaczek - nie przejmuj się, faceci tez miewają fochy ;-)Ja już takie zachowania olewam, bo szkoda nerwów.

Mamuśki, macie jakiś magiczny sposób na to, żeby dziecko w dzień spało przyzwoicie???? Ja już wymiękam, bo Hanka śpi po pół godzinki, dwa razy dziennie i ewidentnie jest niedospana i marudna potem. Nie mam pojęcia, dlaczego tak szybko się budzi :baffled:

jestem....kto tesknil za mna???:-):-)
dziec spi....zasnal u nas w lozku:-p:-p
tez mnie spanie lamalo ale stwierdzilam ze nie przepuszcze takiej okazjii i po cichutku wymknelam sie z lozka i przylecialam czem predzej na bb...NAŁÓG!!!!!!!!!!!!!!:eek::eek:

reklama
Do góry