Nadrabiam Was kochane i tez musze wtrącic swoje trzy grosze co do wesel
My pobieralismy sie prawie 4 lata temu...Matko to juz 4 lata

Ceny wiec juz nieaktualne ale pamietam kazdy grosz wydany na wesele bo wcale go nie chcialam
Wtedy za osobe w niewielkim hotelu placilam 85zł, orkiestra 1200, fotograf i kamerzysta 1800
Je3dynie na obraczki nie zalowalismy kasy wybralismy naprawde szerokie, wzór byl wymyslony przez nas. Z zoltego i bialego zlota ze slaczkiem przez srodek i grawerem od wewnatrz. Dalismy za nie 1200zł, ale nie pamietam gramatury. Wygladaja tak
Landryneczko świetna decyzja, ja tez bym tak zrobila, ale wyszlo jak tesciowa chciala. poprostu poszlismy na kompromis i bylo male wesele.
Blizniaki suknia piękna. a mezus uparciuch niezły. musze sie przyznac ze my oboje takich tancow weselnych nie umiemy, ale jakos przetrwalismy te nac

Pytałam się w dwóch salonach i powiedzieli, że za późno bo maja tyle zamówień :-(
Wyprawiamy wesele w restauracji , w zeszłym roku podpisaliśmy z nimi umowe i z poprawinami miało byc 98 zł teraz juz bez poprawin 130 zł. Napoje, alkohol, ciasto, tort osobno. Orkiestra 2000 zł, fotografa jeszcze nie mamy ale tez około 2000 zł. Obraczki - mieliśmy swoje złoto plus dopłata 700 zł.
My pobieralismy sie prawie 4 lata temu...Matko to juz 4 lata

Wtedy za osobe w niewielkim hotelu placilam 85zł, orkiestra 1200, fotograf i kamerzysta 1800

Tez mi sie wydaje ze drogo, tylko ze one są szerokie i grube, zeby się tak szybko nie ścierały i graberowane .
Je3dynie na obraczki nie zalowalismy kasy wybralismy naprawde szerokie, wzór byl wymyslony przez nas. Z zoltego i bialego zlota ze slaczkiem przez srodek i grawerem od wewnatrz. Dalismy za nie 1200zł, ale nie pamietam gramatury. Wygladaja tak
ja nie chcialam wielkiego weselicha wogole nie chcialam wesela bo tylko zalatwiania,wywalenia kasy a i tak sie gosciom nie dogodzi ...a pozatym moja mama nie mogla by i tak przyjechac wiec nie robilismy wogole nic tylko postanowilismy pojechac i wziasc slub cywilny w Tunezji i odrazu tam spedzilismy caluski miesiac niczego sobie nie zalujac...( czytaj hotel 5 gwiazdkowy przez 4 tygodnie ze wszytkimi wygodami )zwiedzilismy caluska tunezje tylko nie na pustyni bylismy bo ja juz w ciazy bylam wiec gorac byl tam ze szok nie chcialam ryzykowac...
nie zaluje ze nie mialam weselicha zrobilismy cos wreszcie tylko dla siebie wypoczelismy no i kaska zostala jeszcze...
Landryneczko świetna decyzja, ja tez bym tak zrobila, ale wyszlo jak tesciowa chciala. poprostu poszlismy na kompromis i bylo male wesele.
A suknie wypożycza taką:
Suknia ślubna Nelli z salonu Celise, 2009 r. (685474440) - Aukcje internetowe Allegro
tylko szok że tu można kupi za 1000 zł, a oni za wypożyczenie życzą sobie 1400 zl, ale dopasowuję, więc jak coś to zwęzą, skrócą czy co tam trzeba
My wesela nie mieliśmy, bo mój nie umie tańczy i nie chciał, moi rodzice załatwiali juz salę, zespół, a ten matoł powiedział ze nie przyjdzie i ja kazałam im odwołac,a trzeba się było uprzec, ciekawe czy co by było
![]()
Blizniaki suknia piękna. a mezus uparciuch niezły. musze sie przyznac ze my oboje takich tancow weselnych nie umiemy, ale jakos przetrwalismy te nac