reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Nadrabiam Was kochane i tez musze wtrącic swoje trzy grosze co do wesel:tak:

Pytałam się w dwóch salonach i powiedzieli, że za późno bo maja tyle zamówień :-(

Wyprawiamy wesele w restauracji , w zeszłym roku podpisaliśmy z nimi umowe i z poprawinami miało byc 98 zł teraz juz bez poprawin 130 zł :no:. Napoje, alkohol, ciasto, tort osobno. Orkiestra 2000 zł, fotografa jeszcze nie mamy ale tez około 2000 zł. Obraczki - mieliśmy swoje złoto plus dopłata 700 zł.

My pobieralismy sie prawie 4 lata temu...Matko to juz 4 lata:szok::szok::szok: Ceny wiec juz nieaktualne ale pamietam kazdy grosz wydany na wesele bo wcale go nie chcialam:no:
Wtedy za osobe w niewielkim hotelu placilam 85zł, orkiestra 1200, fotograf i kamerzysta 1800:tak:

Tez mi sie wydaje ze drogo, tylko ze one są szerokie i grube, zeby się tak szybko nie ścierały i graberowane .

Je3dynie na obraczki nie zalowalismy kasy wybralismy naprawde szerokie, wzór byl wymyslony przez nas. Z zoltego i bialego zlota ze slaczkiem przez srodek i grawerem od wewnatrz. Dalismy za nie 1200zł, ale nie pamietam gramatury. Wygladaja tak

ja nie chcialam wielkiego weselicha wogole nie chcialam wesela bo tylko zalatwiania,wywalenia kasy a i tak sie gosciom nie dogodzi ...a pozatym moja mama nie mogla by i tak przyjechac wiec nie robilismy wogole nic tylko postanowilismy pojechac i wziasc slub cywilny w Tunezji i odrazu tam spedzilismy caluski miesiac niczego sobie nie zalujac...( czytaj hotel 5 gwiazdkowy przez 4 tygodnie ze wszytkimi wygodami )zwiedzilismy caluska tunezje tylko nie na pustyni bylismy bo ja juz w ciazy bylam wiec gorac byl tam ze szok nie chcialam ryzykowac...
nie zaluje ze nie mialam weselicha zrobilismy cos wreszcie tylko dla siebie wypoczelismy no i kaska zostala jeszcze...

Landryneczko świetna decyzja, ja tez bym tak zrobila, ale wyszlo jak tesciowa chciala. poprostu poszlismy na kompromis i bylo male wesele.

A suknie wypożycza taką:
Suknia ślubna Nelli z salonu Celise, 2009 r. (685474440) - Aukcje internetowe Allegro

tylko szok że tu można kupi za 1000 zł, a oni za wypożyczenie życzą sobie 1400 zl, ale dopasowuję, więc jak coś to zwęzą, skrócą czy co tam trzeba

My wesela nie mieliśmy, bo mój nie umie tańczy i nie chciał:wściekła/y::no:, moi rodzice załatwiali juz salę, zespół, a ten matoł powiedział ze nie przyjdzie i ja kazałam im odwołac,a trzeba się było uprzec, ciekawe czy co by było:eek::baffled:

Blizniaki suknia piękna. a mezus uparciuch niezły. musze sie przyznac ze my oboje takich tancow weselnych nie umiemy, ale jakos przetrwalismy te nac:-D

Załączniki

• 0105.jpg
    0105.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Witam sie i ja,

u mnie burza w domu, a raczej...cisza przed burzą,
ja wczoraj focha zapodałam i o 21 poszłam spać:szok: a amo stwierdził, że gorszy nie będzie i poszedł spać na dół:szok:szok, bo co 7 lat razem jesteśmy to ile razy byśmy sie nie pokłócili to i tak zawsze razem spaliśmy, a teraz takie coś, no i rano bez słowa 15minut wcześniej do pracy wyszedł, sama już nie wiem czy jestem wściekła czy obojętna....niecierpie takich sytuacji

a ja troche was poczytałam, dużo tego było:tak:zdjęc jeszcze nie widziałam i inne wątki tez do tyłu, ale może jakoś dam rady,

teraz tylko make up(jeszcze nie zrobiony:zawstydzona/y:)obiadek tylko wstawić, bo juz wszystko gotowe i jak Wikus zje zupkę(dzis rybka po grecku:tak:)idziemy sie wypuścić, bo nawet mi się nie chce Tatuśka oglądać...a szkoda gadać,

wieczorkiem na pewno do was wpadne ale jak znam życie przy sobocie żadnej nie będzie

byłabym zapomniała...

Przytulaski i buziaki dla naszych kochanych dzis świętujących:*:*:*

Cześć Mamusie :) Przyczołgałam się na bb, bo to nałóg. Ale ledwiem żywa. Od wczoraj mam 38 stopni gorączki i łeb mi pęka...

dzięki, no to jak juz wspominasz to pełną parą i dawaj fotki:tak::tak::tak:

Ja to brałam ślub jeszcze w przedpotopowych czasach i nie mam cyfrowych zdjęć, tylko zwykłe. Ale może kiedyś zeskanuję i Wam wrzucę.

A dziewczyny PIĘKNE zdjęcia macie ze ślubów!!! Bliźniaki - jak to bałaś się, że nie przyjdzie, kto, mąż???

A jaką firmę zakładasz? bo chyba mnie coś ominęło:)

Zakładamy z koleżanką Centrum językowo-edukacyjne: kursy językowe, przygotowanie do matury, warsztaty, szkolenia dla firm, itp.

landryneczka, kaja - gratulujemy zębolków.

Idę dalej nadrabiać... ;)

Nie bylo mnie z 5 godzin a tu tylko 2 strony:szok::szok: Nie ociagac sie !!!!!!:angry::angry::-D

teraz maja upal okolo 30 stopni podobno sie snieg w alpach stopil :szok: no i zapowadaja sierpien cieply wiec zoabaczymy... juz wymyslili jak mnie odchodzuc :szok: na rowerze bedziemy smigac codziennie biedna ja :rofl2: no i wycieczki gorskie tez pewnie dadza mi w kosc...
musze znalesc MILKE krowe i zrobic sobie z nia fotke :)))
Ale fajnie:-):-) A jak bedziesz jezdzic na rowerze a co z Alusiem??

Dzień dobry mamuski

JULEŃKO, MATEUSZKU, wszytskiego najlepszego z okazji Waszego jubileuszu.

Młoda cuduje w łóżeczku, a mnie już szlag trafia, mogła by się trochę przespac.
Zaraz zwijam sie z chłopakami na spacerek do miasta, bo dizisaj u nas eliminacje siłaczy, a jutro mistrzostwa Polski Strong Man.
mmm ale Ci dobrze tez bym sobie popatrzyla:zawstydzona/y::-D

haloooo???????
jestem kto??????
wyłazić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy:
Ja jestem i nie krzycz tak !!!!!!!!!!! Bo mi dziecko obudzisz :wściekła/y::wściekła/y:!!!!
Nadrabiam Was kochane i tez musze wtrącic swoje trzy grosze co do wesel:tak:

My pobieralismy sie prawie 4 lata temu...Matko to juz 4 lata:szok::szok::szok: Ceny wiec juz nieaktualne ale pamietam kazdy grosz wydany na wesele bo wcale go nie chcialam:no:
Wtedy za osobe w niewielkim hotelu placilam 85zł, orkiestra 1200, fotograf i kamerzysta 1800:tak:

Je3dynie na obraczki nie zalowalismy kasy wybralismy naprawde szerokie, wzór byl wymyslony przez nas. Z zoltego i bialego zlota ze slaczkiem przez srodek i grawerem od wewnatrz. Dalismy za nie 1200zł, ale nie pamietam gramatury. Wygladaja tak

Landryneczko świetna decyzja, ja tez bym tak zrobila, ale wyszlo jak tesciowa chciala. poprostu poszlismy na kompromis i bylo male wesele.

Blizniaki suknia piękna. a mezus uparciuch niezły. musze sie przyznac ze my oboje takich tancow weselnych nie umiemy, ale jakos przetrwalismy te nac:-D
Bardzo ladne obroaczki, a jak chcecie do Londynu zapraszam do mnie,spanie, wikt i opieruneg gratis:-D:-D A Mezus cudownie gotuje,wiec radze sie skusic:tak::tak::-D
Witam sie i ja,

u mnie burza w domu, a raczej...cisza przed burzą,
ja wczoraj focha zapodałam i o 21 poszłam spać:szok: a amo stwierdził, że gorszy nie będzie i poszedł spać na dół:szok:szok, bo co 7 lat razem jesteśmy to ile razy byśmy sie nie pokłócili to i tak zawsze razem spaliśmy, a teraz takie coś, no i rano bez słowa 15minut wcześniej do pracy wyszedł, sama już nie wiem czy jestem wściekła czy obojętna....niecierpie takich sytuacji

a ja troche was poczytałam, dużo tego było:tak:zdjęc jeszcze nie widziałam i inne wątki tez do tyłu, ale może jakoś dam rady,

teraz tylko make up(jeszcze nie zrobiony:zawstydzona/y:)obiadek tylko wstawić, bo juz wszystko gotowe i jak Wikus zje zupkę(dzis rybka po grecku:tak:)idziemy sie wypuścić, bo nawet mi się nie chce Tatuśka oglądać...a szkoda gadać,

wieczorkiem na pewno do was wpadne ale jak znam życie przy sobocie żadnej nie będzie

byłabym zapomniała...

Przytulaski i buziaki dla naszych kochanych dzis świętujących:*:*:*
Ehhh beciak nieprzejmuj sie Tatkowym przejdzie mu, zateskni i bedzie ze zdwojona sila chcial sie przytulac w lozu malzenskim:-D:-D
Cześć Mamusie :) Przyczołgałam się na bb, bo to nałóg. Ale ledwiem żywa. Od wczoraj mam 38 stopni gorączki i łeb mi pęka...

Ja to brałam ślub jeszcze w przedpotopowych czasach i nie mam cyfrowych zdjęć, tylko zwykłe. Ale może kiedyś zeskanuję i Wam wrzucę.

A dziewczyny PIĘKNE zdjęcia macie ze ślubów!!! Bliźniaki - jak to bałaś się, że nie przyjdzie, kto, mąż???

Zakładamy z koleżanką Centrum językowo-edukacyjne: kursy językowe, przygotowanie do matury, warsztaty, szkolenia dla firm, itp.

landryneczka, kaja - gratulujemy zębolków.

Idę dalej nadrabiać... ;)
Biedna Pytia:-( Kuruj sie szybciutko =*:tak::tak:

HEJO MAMINKI:-):-)

moja małą szantażystka właśnie przed chwilą wyjątkowo usnęła w domu (czytaj w leżaczku) a nie na dworze i mogę w końcu Was poczytać i przy okazji sama się zameldować,że żyję:-):-)
u nas bez zmian, nocki z 2 godzinnymi przerwami na przytulenie do cyca a w dzień urwanie głowy, bo dziecko się nudzi i muszę być z nią ostatnio non stop i nie mam czasu na bb:-:)-(

100 lat dla Mateuszka i Juleczki:tak::tak::tak:

Kaja miała mnie odwiedzić i ciszaaaa:-:)-:)-(

ja jestem, ale zaraz chyba spróbuję położyć spać Bartka, kurcze zawsze śpi 2 razy, pierwszy raz między 10-11 zasypia, ale dziś było wielkie sprzątanie i w efekcie zasnął koło 12 i jakoś ominął drugie spanko między 13-14 i nie chce spać :baffled:

reklama
Do góry