reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

zaraz wracam ciao bambino:-d

:-d:-d:-d

ok my narazie spadamy czeka mnie troszke robotki prasowanie zalegle no i na zakupki mojego Amo musze wyciagnac ide szukac kaszy gryczanej :))))))
jak wroce to bede
u nas teraz 39 stopni ciepla
szokkkkkkkkkkkkkk koszmarnie goraco

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ooo nie, tak latwo sie mnie nie pozbedziecie :-D:-D:-D

A Ty mamuska zrobiony????? Bo ja jescze nie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
pewnie juz dawno zrobiony jeszcze o 9.00, moje dzieciaki, czyt. tatus i karolinka spaly sobie dzis do 11.00:szok::szok::szok:ale nie dziwie sie bo to standard na weekend
też...dzisiaj mam ochote zrobic sie na bostwo...ide z malym na spacer bo pogoda jest lovely:-p:-p no chyba ze jak wyjde z lazienki to zcznie padac,wcale bym sie nie zdziwila:-D:-D

i jak mamusie nocka dobra byla?:-D:-D
nocka super:-D:-D:-D:zawstydzona/y::-p
Ach dziękuję Wam kochane:tak:Wiedziałam że na Was mogę liczyc;-):-D
A teraz bratek w ramach podziękowania za możliwośc korzystania z netu robi mi bitą śmietanę:-p
wow, to weekend zaczynasz od smietany:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry mamuski

JULEŃKO, MATEUSZKU, wszytskiego najlepszego z okazji Waszego jubileuszu.

Młoda cuduje w łóżeczku, a mnie już szlag trafia, mogła by się trochę przespac.
Zaraz zwijam sie z chłopakami na spacerek do miasta, bo dizisaj u nas eliminacje siłaczy, a jutro mistrzostwa Polski Strong Man.

Ach dziękuję Wam kochane:tak:Wiedziałam że na Was mogę liczyc;-):-D
A teraz bratek w ramach podziękowania za możliwośc korzystania z netu robi mi bitą śmietanę:-p

brata widze wyszkolilas:-D

pewnie juz dawno zrobiony jeszcze o 9.00, moje dzieciaki, czyt. tatus i karolinka spaly sobie dzis do 11.00:szok::szok::szok:ale nie dziwie sie bo to standard na weekend

nocka super:-D:-D:-D:zawstydzona/y::-p

wow, to weekend zaczynasz od smietany:-D:-D:-D:-D

to to jak nocka super to nie ma sie co dziwic kokusiu ze mamusia juz o 9.00 w sobote!!:szok::szok: gotowa do boju:-D:-D

Dzień dobry mamuski

JULEŃKO, MATEUSZKU, wszytskiego najlepszego z okazji Waszego jubileuszu.

Młoda cuduje w łóżeczku, a mnie już szlag trafia, mogła by się trochę przespac.
Zaraz zwijam sie z chłopakami na spacerek do miasta, bo dizisaj u nas eliminacje siłaczy, a jutro mistrzostwa Polski Strong Man.

ajajajjajaj az slinka cieknie:-p

no szkoda że tylko od brata ale może wieczorem uda mi się coś od męża wyciągnąc:-p:-D

A jutro to dopiero będzie wyżerka bo jadę do mamusi na imieniki:tak:
kokusiu!!!!:-D:-D:szok::szok: hihihiih i ty mowisz ze ja zbereznik jestem...przeciez to Wasze lozko strasznie skrzypi:-Dpisalas kiedys...:-D:-D

reklama
Hej dziewuszki

Nazbierało mi się zaległosci....ale po troszke nadrabiam.
Ja mialam ostatnio kupe spraw do załatwienia min.zapisalam sie na bezrobotne, bo macierzynskie mi sie skonczylo do pracy sie nie wybieram, a pare groszy sie wiecej sie przyda. tylko zy musze co dwa tygodnie sie do nich zgłaszac ze niby aktywnie szukam pracy:sorry:. musze jeszcze cv naskrobac bo gdzies posialam i nie moge sie zmobilizowac zeby usiasc:-p

Moja siostra za trzy dni odlatuje no i teraz szał zakupów, bo chcialam zeby sobie pokupowała jakies modne łaszki kosmetyki itd.itp. Dla mnie to wielka frajda jak patrze na jej radosc, gdy dostanie cos ,,wypasionego,,:-D
Oczywiscie brat mial ja zabrac do londynu i juz drugi rok z rzedu z planow nici...Ale za rok jak hania podrosnie ja ja zabiore napewno:tak:

A dzis sliczna pogoda wiec jak łobuz wstanie to zabieramy kocyk i spadamy do parku:tak:

Miłego weekendu:tak:

PS mam nadzieje ze ominela was wszystkie ostatnia wichura,bo az strach patrzec na skutki,a co dopiero doswiadczyc:szok:

Do góry