mamusia2008
mamusia Karolinki
juz kiedys pisalam ze ucze sie sama wloskiego,na razie jestem na etapie slowekskad wiesz![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
juz kiedys pisalam ze ucze sie sama wloskiego,na razie jestem na etapie slowekskad wiesz![]()
spalacz tluszczu nie moge brac, bo kiedy bralam i te tabletki spowodowaly zanik miesiaczki:--
-(
A mi sie przytyło prze siedzenie w domu, a tak sie cieszyłam ze w ciązy przytyłam tylko 7 kilo i od razu po porodzie zrzuciłam, ale co z tego jak przez macierzyński sobie dogadzalam i przytyłamjajuz sie odchudzam a jezcze karmie malego znaczy sie jem mniej i ostatni posilek o 17 przytylo mi sie przez to karmienie malego:-(
To nie przez te sprawy niesttey, odmawiałam sobie jedzonka, chodziłam ciągle głodna i zła, a potem nadeszła wielkanoc, byliśmy na weselu, i tak jakoś wyszło, mimo że podobno miałam dni niepłodneooooo matko, ja słyszałam ze te sprawy pomagaja w odchudzaniu, to sobie zaszaleliscie![]()
właśnie nie wysłałąm 2 razy tego samego, wysłąłąm i wydawało mi sie ze nie ma, no to dawaj od nowa, wstawiłam te same cytaty, odpowiedzi i patrze: "ale to juz było"2 raz wyslalas tego samego posta![]()
32 kilo mniej, bo w ciazy przytylam az 43kilohmmm...to nie dobrze...no ale przeciez na kaszy tez Ci pieknie idzie...mamusiu?a ile mniej mialas 3 lata temu na weselu?przepraszam za wscipskosc...![]()
juz kiedys pisalam ze ucze sie sama wloskiego,na razie jestem na etapie slowek
juz kiedys pisalam ze ucze sie sama wloskiego,na razie jestem na etapie slowek
to super sie przyczail, brawoTo nie przez te sprawy niesttey, odmawiałam sobie jedzonka, chodziłam ciągle głodna i zła, a potem nadeszła wielkanoc, byliśmy na weselu, i tak jakoś wyszło, mimo że podobno miałam dni niepłodne, mąż sie przyczaił no i jest moje cudo i cały czas mówi ze on sobie tak zaplanował
![]()
nie wiemmamusiu/??a po chinsku??
oj Ty nasz mozgu kochany![]()
A mi sie przytyło prze siedzenie w domu, a tak sie cieszyłam ze w ciązy przytyłam tylko 7 kilo i od razu po porodzie zrzuciłam, ale co z tego jak przez macierzyński sobie dogadzalam i przytyłam
To nie przez te sprawy niesttey, odmawiałam sobie jedzonka, chodziłam ciągle głodna i zła, a potem nadeszła wielkanoc, byliśmy na weselu, i tak jakoś wyszło, mimo że podobno miałam dni niepłodne, mąż sie przyczaił no i jest moje cudo i cały czas mówi ze on sobie tak zaplanował
właśnie nie wysłałąm 2 razy tego samego, wysłąłąm i wydawało mi sie ze nie ma, no to dawaj od nowa, wstawiłam te same cytaty, odpowiedzi i patrze: "ale to juz było"![]()
32 kilo mniej, bo w ciazy przytylam az 43kilo![]()
trochę z netu, troche z ksiazek, kupilam sobie duzo ksiazek, ale teraz nie mam na to czasu, wiec to troche potrwa, ale zawsze chcialam sie nauczyc wloskiegoboshe a z czego sie uczysz bo widze ze niezle ci idziejestes lepsza odemnie
ja nie uzywam zanego slownika i nigdy nie uzywalam tylko z rozmowy sie uczylam i dlatego mam takie luki
![]()
to fajnie masznieszkodzi:* hihihi
ah Ci faceci...jak wjedziesz na ambicje to Ci powie,ze to tak wlasnie mialo byc
ja 18...10 spadlo odrazu...potem 6 i teraz jeszcze w sumie nieszczesne 4w sumie tak zebym byla zadowolona z siebie to 10