reklama
M
marzycielka
Gość
Witam serdecznie wszystkie mamusie. Jestem tutaj nowa. Termin porodu mam wyznaczony na 11 grudnia. Jestem w 21 tygodniu ciąży. W 12 tygodniu ciązy na USG poznałam płeć - synek. Chociaż wszystko moze się zmienic. :-)
Witam Cię serdecznie :-)
Witam serdecznie wszystkie mamusie. Jestem tutaj nowa. Termin porodu mam wyznaczony na 11 grudnia. Jestem w 21 tygodniu ciąży. W 12 tygodniu ciązy na USG poznałam płeć - synek. Chociaż wszystko moze się zmienic. :-)
Witam Agacia w naszym gronie i gratuluję synka!!!:-)
Dołączam się do grudniowych mamusiek. Termin mamy na 27 grudnia, ale już wiemy, że cesarskie cięcie będzie na 1,5 tygodnia przed terminem. Gorąco pozdrawiam:-)
Witam wszystkie przyszłe i obecne mamusie....ja termin ma dopiero na 28 grudnia....ale pierwsza miłąm cesrakę ........czuję więc ze teraz będzie to samo..........Buziaki dla wszystkich
Witam w naszym gronie!!!:-)
kana161
Mama "terrorystek" :P
Jejku jejku jest nas coraz wiecej....fajowsko:} Ja właśnie jestem po obiadku i teraz jakas chwilka relaksu....buziaczki dla mamusiek starych i nowcyh:*
Agacia82
Mami :)
Ja idę na USG dopiero w przyszłym tygodniu i już sie nie mogę doczekać 
http://www.suwaczek.pl/cache/7153268a39.png?html

http://www.suwaczek.pl/cache/7153268a39.png?html
blizniaki2000
Fanka BB :)
Witam nowe Mamuśki
Ja zaraz jade do szpitala na ktg, trochę jestem na siebie wkurzona, twardniał mi brzuch i zamiast kupic sobie nospę, to zadzwoniłam do lekarza, a ten kazał mi jechać na ktg, a na później zgłosić się do niego na wizytę. Zobaczymy co z tego wyniknie, mam nadzieję, że da jakieś tabletki i do domu. Trzymajcie za mnie kciuki.
Ja zaraz jade do szpitala na ktg, trochę jestem na siebie wkurzona, twardniał mi brzuch i zamiast kupic sobie nospę, to zadzwoniłam do lekarza, a ten kazał mi jechać na ktg, a na później zgłosić się do niego na wizytę. Zobaczymy co z tego wyniknie, mam nadzieję, że da jakieś tabletki i do domu. Trzymajcie za mnie kciuki.
reklama
M
marzycielka
Gość
Witam nowe Mamuśki
Mam nadzieję, że bedzie wszystko ok.:-)
Czekam na wiadomości.