reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

oj Ty...dobra mina do zlej gry:-p:-D

i kto tu jest lizusem mamuska???heee?:laugh2:

nooooo...ja nie wiem...z jakim ty swiecie zyjesz??:-D
ty nie wchodzisz pod stol....??:-p:zawstydzona/y::-D
no co....jak myjesz podlogi nie wchodzisz pod stol...??:-D:-D

nastepna...blizniak,olcia...kto jeszcze dzisiaj ma dobra noc??:-p:-p

i tak je masz!!!!:-D

wcale nieeeeeeeeee :-p

reklama
moze ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo wczoraj byla dobra:-p:-p:-p
MAMUSIA a jaka ta kasza gryczana??? biala drobna czy ta gruba ciemna ? jak ty spadlas 3 kilo to i ja sie lape na takie cos :szok:
wlasnie luknelam na tabele kalorycznosci kaszy gryczanej no i 100 gram ma 359kcal
Tabele kaloryczne, kalorie, wartości odżywcze
ty nie patrz na kalorycznosc, bo wtej diecie nie chodzi o kalorycznosc
a pozatym jesli nawet patrzysz na kalorycznosc, to 300 gram to jest 1077, wiec jest oki, bo przeciez mozesz zjesc tylko 300gr, apozatym gotowana ma mniej kalorii

a no tescie przybywaja na 2 dni wiec ja bede udawac jutro przykladna pania domu hehehehe wiecie sniadanka obiadki kolacyjki sratu tatu:-D:-D:-D:-D ale moze w toalecie lapka gdzies ukryje i bede niby problemy z pecherzem miała:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D

aaaaa to teraz rozumiem po co chodzisz pod stol, ale ze mnie gapa:-D:-D:-D:-D
Ja też ciezko kapująca:-D:-D:-D, dopiero załapałam o co chodzi

Ja tam jeszcze nie mówię jaka będzie noc, bo póki co to jeszcze nie wrócił, wykąpałam Młodą, nakarmiłam, położyłam spać i chyba sama pójdę się ochlapać, co by być przygotowaną:-D:zawstydzona/y:, ale pojec:zawstydzona/y:hał z nim Krzysiek więc pewnie jak wrócą to najpierw Młody bedzie musiał zadać relację jak było, a to trochę potrwa, więc musze trzymać żądze na wodzy:zawstydzona/y:

tu masz landrynko, ze gotowana ma mniej tylko 140 kcal
Kasze - Onet.pl Zdrowie
Chyba też się zacznę odchudzać od poniedziałku, tylko trochę mam pietra bo jak ostatnio sie odchudzałam, to potem pojawiła sie Madzia:-D

Natalkaa a Wy ze swoim poznaliscie sie w UK? bo pisalas ze jestescie z drugiego konca Polski?jak zescie sie poznali?hahaha teraz padlo na Ciebie:-D

reklama
Do góry