kana161 ja nie wiem po co są matki? po to zeby jeszcze bardziej człowieka dołowac????Aj Misiówka w ogole wstyd o tym pisac....wiesz ,jeżeli własna matka określa ,że "wkopałaś sie z tą ciążą...teraz ani magisterki niezrobisz,ani pracy nie masz...." to wiesz strasznie miło sie robi na serduszku....to do tego wytyka każdy błąd jaki ma miejsce....jest nam cieżko z miśkiem....nie mówie,ze nie....ale ona na pewno nie polepsza sytuacji...dzieki Bogu,ze jest daleko stąd.....
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witajcie dziewczyny,
ja nie wyrabiam w takie upały i jestem coraz bardziej nastawiona na l4, tyle, że będę miała mniej kasy (a to mi się akurat nie podoba).
Misiówka gratuluje córeczki . Piękne imię, bardzo lubię takie niezwykłe imiona.
Agawar spróbuj sie trochę poprzepychać z allegro. Miałam kiedyś zablokowane konto,ale ci geniusze nie umieli mi nawet powiedzieć dlaczego. Po licznych e-mailach odblokowali.
Kana nie przejmuj się, niektóre mamy tak właśnie mają...
ja nie wyrabiam w takie upały i jestem coraz bardziej nastawiona na l4, tyle, że będę miała mniej kasy (a to mi się akurat nie podoba).
Misiówka gratuluje córeczki . Piękne imię, bardzo lubię takie niezwykłe imiona.
Agawar spróbuj sie trochę poprzepychać z allegro. Miałam kiedyś zablokowane konto,ale ci geniusze nie umieli mi nawet powiedzieć dlaczego. Po licznych e-mailach odblokowali.
Kana nie przejmuj się, niektóre mamy tak właśnie mają...
Misiówka gratuluję córci!!!!
Ja mam nadzieję że już za cztery dni dowiem się co noszę w brzuszku!!!
Kana trzymaj się, jesteśmy z Wami!!!!A z tymi mamuśkami to tak to juz jest!!!
Arlets a to jakis niespotykany wózek...???z tego co słyszę wśród moich znajomych to nie ma problemu z wózakmi i ich zamawianiem...ale lepiej sprawdź dokładnie bo 12 tygodni to bardzo długo
Ja mam nadzieję że już za cztery dni dowiem się co noszę w brzuszku!!!
Kana trzymaj się, jesteśmy z Wami!!!!A z tymi mamuśkami to tak to juz jest!!!
...a orientowałyście się może jak wygląda sytuacja z wózkami bo ostatnio przeczytałam że na wózek np. City Cross czeka się 12 tygodni a dodzwonić się do sklepu nie mogę...
Arlets a to jakis niespotykany wózek...???z tego co słyszę wśród moich znajomych to nie ma problemu z wózakmi i ich zamawianiem...ale lepiej sprawdź dokładnie bo 12 tygodni to bardzo długo
Misiówka
Fanka BB :)
Kana - strasznie miprzykro, że tak musiałąś się nasłuchać. Moja mama też tak ma, że wiecznie jej pod górkę, nigdy nie chwali, a zawsze wytyka. Kiedyś mój Robert jej powiedział w prost, że ona mi nigdy dobrego słowa nie powiedziałą, to usłyszał, "że rodzice są po to, żeby pokazywać dzieciom błędy", wkurzył się strasznie i jej powiedział, że jego mama go zawsze chwaliła i w ciężkich chwilach wspierała, dzięki temu wyrósł na pewnego siebie i odważnego człowieka, a ja jestem dzięki niej zakomleksiona tylko i to niesłusznie... zatkało ją!
Nie martw się, wcale się nie wpakowałaś, tylko uszczęśliwiłaś, mogę ci to dać na piśmie, a jak twoja mama ma inne zdanie to ja jej tylko współczuję!
Zapominajka - dzięki, ja tez jestem nim zauroczona.
Nie martw się, wcale się nie wpakowałaś, tylko uszczęśliwiłaś, mogę ci to dać na piśmie, a jak twoja mama ma inne zdanie to ja jej tylko współczuję!
Zapominajka - dzięki, ja tez jestem nim zauroczona.
kana161
Mama "terrorystek" :P
Dzieki dziewczyny i dziekuje Miskówka.....ja jestem szczęśliwa,ze jestem w ciązy...nawet cholernie szczesliwa....tylko przykro sie robi słyszac takie rzeczy....
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzieki dziewczyny i dziekuje Miskówka.....ja jestem szczęśliwa,ze jestem w ciązy...nawet cholernie szczesliwa....tylko przykro sie robi słyszac takie rzeczy....
Każdej z nas byłoby przykro.. Ja myślę, że będziesz bardzo szczęśliwa z maleństwem i nie powinnaś dołować się takimi tekstami.
reklama