reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no ja 2 razy sie powtarzac nie bede....:-D:-D:-D tylko zebys kogos tam innego nie zechciala wtrynic na moja miejscowe w bagazniku....a TYGRYSIE gdzie siedzisz????mam nadzieje ze nie przy kierowcy bo on pic nie moze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok::confused::confused::cool2::cool2:
to ja tez moge w bagazniku :-D:-D:-D zaczniemy juz tam libacje a potem sie przeniesiemy na plaze :-D:-D:-D:-D mamusia tez wskakujesz do bagaznika z nami?????????????:-D:-D:-D:-D:-D

A ja Filipka zostawie na wekend z tatem a sama zaszaleje nad bałtykiem:-D:-D:-D uwaga morze Tygrys nadciąga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::growl::growl::growl::growl::growl::errr:

a ja tez ojcowemu zostawie....
ja czekam na mamuske....przynajmniej szafy ciuchow dla Alexa nie musze pakowac....wystarcza moje 3...:-D:-D:-D

oj Pyciolku zebys wiedziala ze zimne piwko z sokiem to najlepiej na plazy smakuje:-:)-:)-:)-:)-(

noooo....włacha....:-D

Chyba Mamuska nie ma wyjscia!!!!Po takich namowach....

Ja tez chce nad morze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
no to czekam madzienko na ciebie, szybko do warszawy, a nie na jakies jeziorko, bo na razie szukam noclegu, i w tym hotelu gdzie zawsze nocujemy to jest wesele no i babka mowie ze bedzie glosno:confused::confused::confused:
no ja 2 razy sie powtarzac nie bede....:-D:-D:-D tylko zebys kogos tam innego nie zechciala wtrynic na moja miejscowe w bagazniku....a TYGRYSIE gdzie siedzisz????mam nadzieje ze nie przy kierowcy bo on pic nie moze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok::confused::confused::cool2::cool2:
nie no nie moge:-D:-D:-D:-D:-D

o jakich ty ciuchach mowisz???????????????? jedziemy sie opalac bez zadnych paskow na tylkach przeciez :-D:-D:-D:-D:-D:-D

oooo ja ...w takim razie zajedziemy jeszcze do Opola po naleweczke od mojego niemezowego taty:-D:-D no...zabezpieczyc sie musimy...co by nie braklo....jak jeszcze Madzienka chce z nami zabalowac....

a po weekendzie bede uciekala przez niemezowym po katach:-D

no to czekam madzienko na ciebie, szybko do warszawy, a nie na jakies jeziorko, bo na razie szukam noclegu, i w tym hotelu gdzie zawsze nocujemy to jest wesele no i babka mowie ze bedzie glosno:confused::confused::confused:

nie no nie moge:-D:-D:-D:-D:-D

No dobra mówisz i masz...ja już prawie spakowana wiec o szafę dla Karolinki nie martw się w ciuszki Julci zmieści się na pewno...a gdzie jedziemy????:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry