reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
jestes , myslalam ze sie juz pakujesz...no ale potem skumalam ze zadnych ciuchow nie bierzemy....no to zas potem pomyslalam zes polazla do monopolowego...:-D:dry:
hehehehe no a co ty myslalas to oczywiste ze poszlam szukac jakiejs hurtowni z wiadomym asortymentem :-D:-D:-D:-Dhehhehe tak mysle czy moze jakas przyczepka by sie nie przydala jednak na te plynne prowianty:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

hehehehe no a co ty myslalas to oczywiste ze poszlam szukac jakiejs hurtowni z wiadomym asortymentem :-D:-D:-D:-Dhehhehe tak mysle czy moze jakas przyczepka by sie nie przydala jednak na te plynne prowianty:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ojjj ale ze mnie gapa...a o tym nie pomyslalam...i co teraz??:confused:nie wiadmo w ogole czy mamusia ma haka w swoim aucie...:-Djak nie to ja juz zaczne pic teraz...co by mniej tego bylo...:-D:-D:szok:

do sopotu, bo moj mezowy chce sopockich gofrow:-D:-D:-D:-D

jezu do sopotu!!!!!!!!!!!!!!!! madzia slyszalas do sopotu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D oooooooo to jeszcze yoke zaprosimy na dzampreze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tak rozumiem, sopot wam pasuje i gofry tez?

Jade...Sopot moje tegoroczne marzenie!!!!!!!!!!!

Mamuska a gdzie zawsze zatrzymujecie się, jesli mozna spytac???tzn gdzie mielismy nocowac ale jest weselicho???

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-(

hhihih my ostatnio kupowalismy w Black red White i jesli chodzi o samo lozko to kierowalismy sie tym aby w nogach nie bylo zakonczenia gdyz moje kochanie ma 192 i aby wygodnie mogl sobie kulochy wylozyc i zadne dechy mu w tym nie przeszkadzaly hihhi wizualnoscia sie tez kierowalam hehhhe a materac to juz sprawdzilsmy w sklepie heheh na ktorym wygodnie sie lezy:-D:-D:-D

nio loda:-:)-:)-:)-:)-(

a i kupilismy takie tradycyjne pod materac 200 na 160

No właśnie się zastanawiam, czy kupić 160 czy 180. Duze jest to Wasze? Mieścicie się we trójeczkę? A co do materaca, to gdzie w Łodzi można kupić? I tak orientacyjnie ile Was to kosztowało? O matko!!! Ale Ci pytań zadałam :-D

madzienko, zawsze zatrzymujemy sie tutaj to jest 14 km od gdanska
Hotel Pod Lipami

ale znalazlam juz nocleg 100zl doba wiec jutro o 6.00 wyjazd, ale sie ciesz:-D:-D:-De

To udanego wypoczynku życzę. Będziemy tęsknić :tak:

reklama
Do góry