reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

kochana Ty juz nic nie gadaj tylko pakuj sie zakladaj stroj kapielowy pareo slomkowy kapelusz i w droge!!!!!!!!! i zabierzcie mnie ze soba:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
obiecuje bede grzecznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))

hihihihihihi....mnie mozecie upchac w bagazniku pomiedzy ciuchami Karolinki:-D:-D nie bede narzekac...i TYGRYSIE wyskoczymy na piwoszka z soczkiem....ahhhhh:blink::blink::blink::blink::blink::blink::cool2::cool2::cool2:

no właśnie po raz pierwszy, nie było jej aż 1,5 roku, wiec stęskniłyśmy się na wzajem:szok::-D:-D, no niby oki znosze

no widzisz...jednak nie jest taka zła...:tak:;-);-):-)
zadzieraj kiece i szukaj noclegu....dziolcha szkoda czasu....nie przejmuj sie poradzimy sobie bez Ciebie na weekend...:-D:-D:-Djesli o to Ci chodzi:-D:-D:-D

reklama
juz dostalam slinotokuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D rybke tez wszamiemy hehehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hihihihihihi....mnie mozecie upchac w bagazniku pomiedzy ciuchami Karolinki:-D:-D nie bede narzekac...i TYGRYSIE wyskoczymy na piwoszka z soczkiem....ahhhhh:blink::blink::blink::blink::blink::blink::cool2::cool2::cool2:

no widzisz...jednak nie jest taka zła...:tak:;-);-):-)
zadzieraj kiece i szukaj noclegu....dziolcha szkoda czasu....nie przejmuj sie poradzimy sobie bez Ciebie na weekend...:-D:-D:-Djesli o to Ci chodzi:-D:-D:-D
łooooo matko, dziewczyny już sie rozmarzyły :-D:-D:-D:-D
a gole cycki nie komentuje:-)

juz dostalam slinotokuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D rybke tez wszamiemy hehehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja zamowie sobie pange....albo....nie wazne wazne zeby byla rybka z nad morza....no i te piwska to bede pila jedno po drugim...kierowce mamy takze luzik:cool2::cool2:

dokladnie a nie potem jakies biale cycki wychodza:-D:-D:-D:-D:-Djak sie opalac to toples:-D:-D:-D:-D:-D

cycki i jakies krechy na posladach tak samo....czlowiek by chcial sie w lecie schowac przed mezowym a i tak Cie znajdzie,bo to dupsko takie blade az razi:-D:-D

łooooo matko, dziewczyny już sie rozmarzyły :-D:-D:-D:-D
a gole cycki nie komentuje:-)

oj slonce a co nam innego pozostalo jak tylko pomarzyc nasi mezowie nie sa tak pomyslowi jak twoj:-:)-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

blade czy nie....wazne ze sa:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
noooo ja kisze sie z Alexiorem na chacie....obskoczyłam spacer na godzinke....dziec spi ateraz tak wieje ze chyba by nam lby powyrywalo:szok:

ja zamowie sobie pange....albo....nie wazne wazne zeby byla rybka z nad morza....no i te piwska to bede pila jedno po drugim...kierowce mamy takze luzik:cool2::cool2:

cycki i jakies krechy na posladach tak samo....czlowiek by chcial sie w lecie schowac przed mezowym a i tak Cie znajdzie,bo to dupsko takie blade az razi:-D:-D
nie no im tylko temat rzuc:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry