reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: jestem pierwsza czy druga?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie mozliwe:-):-) uciekam szykować nas po mału na spacer, bużki i miłego dnia dziołchy:tak::tak:;-)

O takiej poganskiej porze na spacer?????????
Ja to jeszcze dobrze oczu nie otworzylam i wstalam tylko dlatego ze dziecko koniecznie chcialo poprzebywac z tatusiem sekunde zanim pojechal do pracy...
Wczoraj wrocil o godz 23 i dzisiaj pewni bedzie to samo...
Wiec przypomnieli sobie jak wygladaja,a ja co,tez musialam wstac sila rzeczy:oo::oo::-D

reklama
A wlasnie doczytalam ze jakis madry pan postanowil stworzyc czarna liste trefnych linii lotniczych,ktorymi nie powinno sie latac:tak:
No i same pcimia wielkie z tego co widze,nikt tym nie lata....ufffff:szok:
Tzn nikt europejski i madrzejszy...
Czyli np my,nie latamy:-D:-D:-D
Ale sobie poslodzila od rana:-D:-D:-D

O takiej poganskiej porze na spacer?????????
Ja to jeszcze dobrze oczu nie otworzylam i wstalam tylko dlatego ze dziecko koniecznie chcialo poprzebywac z tatusiem sekunde zanim pojechal do pracy...
Wczoraj wrocil o godz 23 i dzisiaj pewni bedzie to samo...
Wiec przypomnieli sobie jak wygladaja,a ja co,tez musialam wstac sila rzeczy:oo::oo::-D
nie no na spacer o 9 ,ale jeszcze trzeba się zrobić "na ludzia":-D:-D:-D:-D tapeta,golenie nóg itp trochę czasu zajmuje a jak Bianka jest śpiąca to wolę już być gotowa niż wysłuchiwać znowu jej krzyków:-(

no to witam się i ja:tak:
bo takie już pogawędki macie od rana, jedna u unii:szok:, druga o spacerze:szok:, a ja jeszcze siedzę w piżamce i czytam jednym okiem, bo drugie jeszcze się nie obudziło, nie mma sily na nic, bo ciotka mnie dzis odwiedzila, dluuuuuuuuuuuuugo jje nie bylo:-D:-D:-Da dziecko zjada kabel od laptopa
milego dzionka kochane

nie no na spacer o 9 ,ale jeszcze trzeba się zrobić "na ludzia":-D:-D:-D:-D tapeta,golenie nóg itp trochę czasu zajmuje a jak Bianka jest śpiąca to wolę już być gotowa niż wysłuchiwać znowu jej krzyków:-(

Jak mi sie ostatnio straszliwie spodobalo imie Bianka!!!Jakbym byla teraz ciagle w ciazy to Marianka miala by na imie Bianka,albo Blanka....nie wiem do konca:-)
Ale jaka ja dziwna jestem,mieszkalam tyle lat we wloszech i oni maja tam Bianca,znaczy biala doslownie...I tak mi sie to imie podobalo:szok::tak:...
Ale przeprowadzilam sie na biegun,mozg mi zamrozilo i zapomnialam ze sobie tak postanawialam kiedys...
Tak jak codziennie sobie obiecuje ze nie bede zarla kociolady...
I zapominam w przeciagu godziny,maks kilku:-D:-D

no to witam się i ja:tak:
bo takie już pogawędki macie od rana, jedna u unii:szok:, druga o spacerze:szok:, a ja jeszcze siedzę w piżamce i czytam jednym okiem, bo drugie jeszcze się nie obudziło, nie mma sily na nic, bo ciotka mnie dzis odwiedzila, dluuuuuuuuuuuuugo jje nie bylo:-D:-D:-Da dziecko zjada kabel od laptopa
milego dzionka kochane

moja od odkurzacza sprobowala ale chyba jej nie podszedl bo zostawila i "poszla" dalej:-D:-D

dziewczyny pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie no kokusia, kana spicie????????i ja jestem szybsza od was?????????

nie no ja tu ledwo siedzę, ledwo widzę, a jakiś ahmed na skype pisze mi o seksie:szok::szok::-D:-D, chyba zgłupiał o takiej porze:-D:-D:-D,a tak na serio to ja już nie mam siły blokować tych ahmedow na skype, nie wiem ska ich tylu jest

dziewczyny pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie no kokusia, kana spicie????????i ja jestem szybsza od was?????????

nie no ja tu ledwo siedzę, ledwo widzę, a jakiś ahmed na skype pisze mi o seksie:szok::szok::-D:-D, chyba zgłupiał o takiej porze:-D:-D:-D,

o colipka co za ahmeda tam masz:szok::szok::szok::szok::-D

reklama
Do góry