reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ojj zazdroszczę Bianka do 5 miesiąca płakała podczas jazdy i dostawałam świra musieliśmy jeżdzić w godzinach jej spania to jakoś ją ululałam bujając fotelikiem:-( teraz już tak w miarę wytrzymuje trase 40 km, ale na dalsza drogę wolałabym się zabezpieczyć

moj to nawet 10 godzinna podroz zaliczyl w pociagu i cala noc przespal normalnie w pociagu jak zawsze w domu... tylko plakal jak piszczal jak podjezdzal pociag... sama sie wystraszylam nie mowiac jak maly plakal:szok:

Tajger,jaki straznik texasu:szok::szok::-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D

Mary gratulacje ząbeczka!!!!!

My po walce, ale udało się Jula zanęła...ale wieczorem w ogóle nie chce jeść:baffled::baffled::baffled:może przez ten upał..po niedzieli ma byc chłodniej uffff

A ja dzisiaj czekałam na mają koleżanke cały dzień i ..... zonk umowilam sie z nia na jutro a czekalam dzisiaj:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Chyba juz jestem zmeczona, musze iść na urlop:-p:-p:-p:-p

Poczytam Was i zmykam spać, dobranoc, do jutra

landryna nasz ma juz 6 takich duuuzzzyyychhh:-D:-D:-D ja pytam sie jak mu dorobic zabki w tej buzce pod moim suwaczkiem???:-D:-Dnie czaje bazy....:baffled:

nie czajeee chlenicia nie kumam juz czaczy ostatnio jakas zmeczona ciagle chodze dzis to od 11 do 17 spalam z alusiem w zyciu mi sie tak nie zdarzylo tyle spac:szok:
a tam musisz kliknac w http://pierwszezabki.pl/ zalogowac sie i zmienic w ustawiniach tak jak sie logowalas 1 raz tylko tym razem zaznacz jakie zabki juz ma:cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Spadam i ja, czas skorzystać z tego,że me dziecię śpi (chwilowo):-)
kurczę myślałam zaliczyć dziś jakieś przytulanko,ale mam jeden cyc większy a drugi mniejszy:confused::-D:-D:-D:-D i siara z czymś takim iść do faceta:zawstydzona/y::zawstydzona/y: zapomniałam podać Biance drugiego przed snem i jeden flak a drugi pełny jak ja wyglądam:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

papapa

reklama
Spadam i ja, czas skorzystać z tego,że me dziecię śpi (chwilowo):-)
kurczę myślałam zaliczyć dziś jakieś przytulanko,ale mam jeden cyc większy a drugi mniejszy:confused::-D:-D:-D:-D i siara z czymś takim iść do faceta:zawstydzona/y::zawstydzona/y: zapomniałam podać Biance drugiego przed snem i jeden flak a drugi pełny jak ja wyglądam:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

papapa

:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry