reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
oj szkoda straszna,ale obiecaj,ze jak będziesz następnym razem to jakoś się da... no faktycznie,bo Ty początkowo jakos dłużej miałas byc.....nie?

No,miesiac.....Ale moj amo sie zabezpieczyl,zebym przypadkiem nie zostala sama w pl i zaprosil do nas gosci:-D:-D...
ojj zazdroszczę Bianka do 5 miesiąca płakała podczas jazdy i dostawałam świra musieliśmy jeżdzić w godzinach jej spania to jakoś ją ululałam bujając fotelikiem:-( teraz już tak w miarę wytrzymuje trase 40 km, ale na dalsza drogę wolałabym się zabezpieczyć

Marianka,jak skonczyla cztery miesiace,bylismy w pl pierwszy raz....I w samej szwe mamy ok 1500 km do promu,pozniej prom do gdaska no a pozniej pl...I spowrotem to samo,1500 kaemow w samej szwe....Takze moje dziecko dorosle,z zebem,jest debesciara:-D:-D

Oczywiscie autem jechalismy calaaa droge...

chyba przestanie bo wlasnie wystukalam jej kla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na dole po prawej:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kongratulejszyn dla Mariana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

syropki na spanie:szok: dziecko w samochodzie samo sie ulula bynajmniej moj tnie komaraaaaaa jak talala:-D:-D moglby ciagle jezdzic samochodem
heheh Twoj Alus to nie wazne czy w samochodzi czy nie i tak spi ;:pP

Spadam i ja, czas skorzystać z tego,że me dziecię śpi (chwilowo):-)
kurczę myślałam zaliczyć dziś jakieś przytulanko,ale mam jeden cyc większy a drugi mniejszy:confused::-D:-D:-D:-D i siara z czymś takim iść do faceta:zawstydzona/y::zawstydzona/y: zapomniałam podać Biance drugiego przed snem i jeden flak a drugi pełny jak ja wyglądam:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

papapa
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

I nie ma z kim pogadac bo wszystkie sie zawinely:baffled: Dobranoc ;p

Witam
wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantów;-):-)

Witam się i ja :-)

100 latek dla Patuni :-)

Olek dostał: krzesełko do karmienia, rowerek, huśtawkę skoczka, srebrny smoczek, srebrny obrazek i kaskę.

tygrysku, lilac, nikado-może wybierzemy się na spacerek w sobotę o 16? Proponuję zoo,albo jakiś park. Pasuje Wam????

Muszę się pochwaliś, że mój synek od paru dni nie jada już w nocy, dopiero ok.5 nad ranem. Teraz wystarczy, ze dam mu smoczka i odwrócę na boczek. Dziś pierwszy raz spędził całą noc w łóżeczku.
patrysiu gratulujemy nocki i trzymamy kciuki za następne;-)

Aj Kokusiu....przeciez Ty wiesz,ze ja sie nie gniewam :tak::tak:;-)

Patrysia gratulujemy.....no my juztez od pewnego czasiku tak łasnie robimy....i nawet od 2 tyg przesunęłam butle na 6....a o 4 herbatku tylko :tak:

Ja juz podłogi pomyte, odkurzone, poscierane kurzyska i inne rzeczy..no i malutka ululkana..i jestem słuchajcie taka mokra,ze tylko pod prysznic sie nadaje.....taki skwar u nas,ale słoneczka brak...duchota....:shocked2:

No i jakos nie moge sie orarnąc po tym wczorajszym....:-:)zawstydzona/y:
Kana przykro mi z powodu wczorajszych wrażeń:-(
Napewno będziesz super wyglądac, jak zawsze zresztą.

Niewdzięcznica
Pożycz mi swojego, nawet będę go zagadywac, jak będzie stał przy garach

Od kilku dni mam te takie przemyślenia i myślę sobie jakie te zycie jest głupie.
W niedzielę zabił się na motorze młody chłopak 31 lat, miał dwóch synków, nawet nie chcę sobie wyobrażac co czuje jego żona i te dzieciaki,
Ja tylko znałam go z widzenia i byl kilka razy u mnie w pracy, nawet w tamten piątek był po odbiór towaru, a w niedzielę już nie żył, dziwnie mi jakoś z tym.

Patusiu, zdrówka, szczęścia, pomyślności
dziwne to życie:-(
Nikt mnie tu nie lubi, obraziłam sie
Blizniaki ja Cię lubię
Idę sobie nikt o mnie nie pyta:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y::-:)-D:-D:-D:-D
o mnie to pewnie nikt nie pamięta:zawstydzona/y::-:)-:)-D:-D
Dzień doberek,
tęsknicie już czy jeszcze?bo jak nie to spadam:-D
nie no żartuje, mnie coś czasu znów brakuje, i z wami nie wyrabiam:tak:
może wieczorem nadrobię, jak wszystkie spać pójdą:-D:tak:, bo teraz to zero szans

Pozdrawiamy więc cieplutko wszystkie mamusie i pociechy, i ślicznie dziękujemy za wszystkie komentarzyki na nk i te w galerii,
buźki
Beciaczek dzisiaj widziałam auto z naklejoną Beti na szybie i o tobie pomyślałam;-), aż zatęskniłam :-D:-D
czesc lasencje!!
musze Was nadrobic,ale to w innej karcie...a tylko chcialam napisac ze i my dolaczamy do grona upadnietych,upadnietych czytac,nie upadlych:szok::-D
I stalo sie:baffled:Marys spadla z wyra:szok:Podczas gdy ja usiadlam do kompa doladowac sobie telefon,majac ja za plecami i myslac ze sytuacja pod kontrola...
A nagle,bach i Mery lezy obok mojej nogi:errr:...
Poplakala chwilke,ale nie przerazajaco jakos...
I teraz mam wyrzuty sumienia....w druga strone:szok::szok:
Stwierdzilam ze upadkow bedzie bardzo duzo i w zwiazku z tym ze mala sie smieje i jej zycie domowe toczy sie dalej jak toczylo,wiec sie nie przejmuje...:szok:
Chyba jestem wyrodna matka,troche wyrodna w kazdym razie,ale na tyle wyrodna zeby teraz siedziec spowrotem przy kompie.....:oo2::oo2:....:-D
Kajabardzo mi przykro z powodu upadku, ja teraz to małą tylko w łóżczku zostawiam przez te upadki na bb:zawstydzona/y:.
a i gratulujemy pierwszego ząbka:tak:

Dziewczyny ja to Was bardzo przepraszam że tak ogólnie życzenia pisze dla naszych milusińskich, ale ja zawsze sama na bb jestem, jak już przyjde to za późno i wszyscy śpią, staram się wtedy wszystko nadrobić...czasem mi nawet nie wyjdzie to nadrabianie:zawstydzona/y:, wybaczcie mi:-(.

U mnie wszystko dobrze, Vicusia zdrowa - tylko zaczeła mi się częściej budzić w nocy , myślę że to przez upały:baffled:.
gasze światło papa

Witam piątkowo;-)

U nas nocka taka sobie przez tą duchotę było gorzej niż zwykle , no i zauważyłam,że moja córcia też zmieniła pozycję spania na boczek i raz na brzuszku, ale że przygniotła sobie rączkę i nie chciałam aby jej scierpła to przekręciłam ją na plecki:zawstydzona/y::-D ach ta nie dobra mamucha nie da dziecku pospać w spokoju:-D:-D:-D

o mnie to pewnie nikt niepamięta:-(

Dziewczyny ja to Was bardzo przepraszam że tak ogólnie życzenia pisze dla naszych milusińskich, ale ja zawsze sama na bb jestem, jak już przyjde to za późno i wszyscy śpią, staram się wtedy wszystko nadrobić...czasem mi nawet nie wyjdzie to nadrabianie:zawstydzona/y:, wybaczcie mi:-(.

U mnie wszystko dobrze, Vicusia zdrowa - tylko zaczeła mi się częściej budzić w nocy , myślę że to przez upały:baffled:.
gasze światło papa
Reniu pamiętamy o Tobie kochana i wcale nie gniewamy się za ogólne życzonka:-)-też sobie ubzdurałaś;-)
Super,że u Was wszystko dobrze :tak:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: jestem pierwsza czy druga?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie mozliwe:-):-) uciekam szykować nas po mału na spacer, bużki i miłego dnia dziołchy:tak::tak:;-)

reklama
Do góry