blizniaki2000
Fanka BB :)
No produkujesz nieźle beciaczku:-)wow nawet nie zauważyłam 500postów i nowy status no to naskrobałam
Moja też drobniutka i też nie wierzę ze to juz 7 miesiecy stuknie za 2 dni. A ostatnio spotkałam znajomą mamy, która ma 2 miesięcznego wnuka i on waży 6 kg, a moja 7 kg, więc przy nim to drobinkabliźniaki - duża, duża A mnie się moja Hania ciągle wydaje takim malusim niemowlaczkiem, bo jeszcze nawet nie siedzi i taka drobniutka jest, że nie mogę czasem uwierzyć, że ma już 7 miesięcy.
Licze że będziesz częściej sie meldować i pisać co u Waspo długiej nieobecności wracam na łono grudnióweczek, nie widzę znajomych nicków ale może się doczekam jak przesledze wstecz posty,w każdym razie mówie po tej pół rocznej przerwie od porodu dzień dobry wszystkim grudnióweczką, pozdrawiam
Jesteś usprawiedliwionaInformuję grzecznie, że nie będzie mnie na bb min.tydzień.
Jadę z dziewczynkami do mamusi na wakacje, mam zamiar odpocząć (marne szanse bo w domu 5 dniowy synek córci)
Odpoczne od męża, muszę zatęsknić za nim bo wiecznie razem jesteśmy......mały pościk sie przyda:-)
U mamusi internetu niestety nie ma..jak ja przeżyje bez BB i Allegro
Życze Wam pięknej pogody i ładnie proszę o mała produkcje postów:-)
A tak poważnie, to życze fajnej pogody i błogiego lenistwa, odpoczywajcie, a potem pisz co i jak;-)
Mopku, super, ze chrzciny udane, ale nerwow nie zazdroszczę, znając mój charakterek, to ja bym tam chyba na zawał zeszła.A Patusia i tak grzeczna była, ze małutko płakała, tydzień temu byliśmy na chrzcie u meża siory i ta Mała wyła od początku mszy, aż ksiądz mówił biegiem i musieli z nią wyjść. Dzielna kobitka z Ciebie i teraz Patusia będzie prawdziwy aniołek, buziaki dla niej i dla Ciebie.
Spadam spaciu, bo rano znów do pracy, czemu te wekendy tak szybko się kończą
Spokojnych snów
Ostatnia edycja: