reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam z rana. My juz z Tusią po śniadanku. Wczoraj upiekłyśmy sobie pyszną szyneczkę i teraz zajadamy się pasjami. A to tego murzynek.
Agatkas przepis naprawdę super. Chyba pierwszy raz mi wyszedł taki dobry.
Zozakoza gratulatki synka.
Cyprysiowa może niepotrzebnie nabiłaś sabie do głowy ten pogrzeb cioci i dlatego.
Agawar ja również trzymam kciuki.
semiko witaj wśród szczęśliwych grudniówek ciężarówek.
Kana jeśli wcześniej nie pracowałaś to po zarejestrowaniu będziesz bezrobotna ale bez prawa do zasiłku.A lata nauki liczą się ale do długości urlopu a w Urzędzie na to nie patrzą niestety.

kana ja też na razie nic nie czuję, chociaż dzisiaj rano poczułam cos dziwnego, jakby mnie cos os środka brzucha dotknęło...czyżby to już ruchy...:confused:

Podobno pierwsze ruchy w pierwszej ciąży powinnyśmy czuć za tydzień, więc nie martw się;-)

witam!!! dzięki bardzo za gratulki już mi przeszło chłopcy też są kochani imienia narazie jeszcze nie mamy zastanawiam się nad JAROSŁAWEM lub SŁAWOMIREM ale zobaczymy może piotrkowi wpadnie jeszcze coś do głowy mój mąż jest wniebowzięty "RÓD NADAL PODTRZYMYWANY" HA HA HA teraz mogę się już rozglądać za ciuszkami

Dziewczyny apropo latania....nie chce nikogo straszyć,ale właśnie przeczytałam że żona Norbiego....poroniła...przyczyną była turbulencja samolotu...miała termin na koniec roku:-(

Hagata4 i Madzienka dziekuje za pocieszenia...już mi troszke lepiej....cieszę się ,ze słuchać mojego brzdąca jak przykładam stetoskop....to mnie zawsze troszke uspokaja....:tak:

reklama
kana spokojnie....ja poczułam pierwsze ruchy dopiero w 21 tyg......a i teraz czuje je bardzo rzadko i sporadycznie....a jestem przekonana że z moja dzidzią wszystko ok....rozmawiałam o tym z lekarzem...wszystko jest ok:-)

Do góry