reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewczyny nie ma się co martwić.Ja też czekałam na ruchy i poczułam dopiero po 20 tygodniu.Od tamtej pory kopie codziennie jak szalone rano,wieczorem i w środku dnia:-)

A co do rutinoscorbinu...Ja na początku byłam przeziębiona i lekarka kazała mi brać,a ginka stwierdziła,że absolutnie nie można...Z tym,że ta ginka powiedziała mi także,że mogę brać aspirynę...

na ostatniej wizycie moja ginka przepisal mi furaginum, ponieważ mam jakieś bakterie w moczu, czy któraś z was stosowała go...z ulotki wyczytalam ze moga go stosowac tylko kobiety w II trymestrze ciąży....:baffled:

Ja tez podslu****e od paru dni przez stetoskop no i wczoraj nareszcie cos uslyszalam. na poczatku myslalam ze to zwykle burczenie w brzuchu ale chyba to byl dzidzius bo zbyt czesto bulgotalo. Juz nie moge sie doczekac kiedy dostane porzadnego kopniaka;-)

No widzisz Misia112 to tak jak ja...ale to bulgocenie to ja już dawno słysze,ale teraz coraz wyraźniej....i częściej kopie sobie w środku....najlepoej lubi chyba wieczorkiem jak spokojnie sobie leze w łóżeczku....:tak:

Madzienka Furaginum mozesz stosowac spokojnie po 14 tygodniu ja takze mialam jakies bakterie w moczu i bralam 3 razy dziennie po 1 tabletce :-)i wszystko jest ok:-)

reklama
Nieźle naprodukowałyscie przez cały dzień.

Dopiero wrócilam od lekarza, jestem strasznie zmęczona. Maluszek wazy 390g i mierzy 15cm-zdrowy bobas.

Do góry