reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Agatkas ja się chyba też wezmę i upiekę tego murzynka. Od rana za mną chodzi ciemne ciasto, a skoro taki dobry
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Agatkas ja się chyba też wezmę i upiekę tego murzynka. Od rana za mną chodzi ciemne ciasto, a skoro taki dobry
Polecam bo naprawdę jest łatwy w zrobieniu i pyszny!
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Dziewczyny nie ma się co martwić.Ja też czekałam na ruchy i poczułam dopiero po 20 tygodniu.Od tamtej pory kopie codziennie jak szalone rano,wieczorem i w środku dnia:-)
A co do rutinoscorbinu...Ja na początku byłam przeziębiona i lekarka kazała mi brać,a ginka stwierdziła,że absolutnie nie można...Z tym,że ta ginka powiedziała mi także,że mogę brać aspirynę...
A co do rutinoscorbinu...Ja na początku byłam przeziębiona i lekarka kazała mi brać,a ginka stwierdziła,że absolutnie nie można...Z tym,że ta ginka powiedziała mi także,że mogę brać aspirynę...
kana161
Mama "terrorystek" :P
Zapominajka....przez ten stetoskop to ja słysze takie jakby bulgocenie w wodzie...i czasem fajnie słychac kopnięcia....tylko ich nie czuc....
Ja tez podslu****e od paru dni przez stetoskop no i wczoraj nareszcie cos uslyszalam. na poczatku myslalam ze to zwykle burczenie w brzuchu ale chyba to byl dzidzius bo zbyt czesto bulgotalo. Juz nie moge sie doczekac kiedy dostane porzadnego kopniaka;-)
kana161
Mama "terrorystek" :P
No widzisz Misia112 to tak jak ja...ale to bulgocenie to ja już dawno słysze,ale teraz coraz wyraźniej....i częściej kopie sobie w środku....najlepoej lubi chyba wieczorkiem jak spokojnie sobie leze w łóżeczku....
madzia1225
Wdrożona(y)
Madzienka Furaginum mozesz stosowac spokojnie po 14 tygodniu ja takze mialam jakies bakterie w moczu i bralam 3 razy dziennie po 1 tabletce :-)i wszystko jest ok:-)
reklama