reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agatkas dziekuje.... ja tam myśle,ze to sie powinno liczyc,bo przecież teraz studia i liceeum licza sie normalnie do stazu pracy....kurcze juz sama nie wiem..pojde sie jutro czy kiedys tam zapytać....

reklama
kana ja myślę jednak że nie należy Ci się kuroń...to że liczy Ci się do stażu pracy to co innego...Ty jeszcze nie pracowałaś....ogólnie żeby mieć prawo do zasiłku w ciągu ostatnich 18 m-cy trzeba mieć przepracowane 12.....tak przynajmniej kiedys było ale jak jest teraz to musisz sprawdzić na stronach Urzędu....:tak:

Dżem dobry!!!!

Dziewczyny dzis na 14.30 mam lekarza, trzymajcie kciuki bo to będzie usg połówkowe.
Strasznie się martwię.
Jak wrócę popołudniu to od razu dam znak.
Buziolki

Kana wydaje mi się, że Yoka ma rację, trzeba przepracować 12 miesięcy żeby mieć kuronia, ale dla pewności się upewnij.

agawar powodzenia i szybciutko napisz co i jak

A u mnie wczoraj wieczorem mąż pierwszy raz poczuł małego, normalnie tak mnie kopał, że aż mi się skóra odkształcała. do tej pory bardzo się denerwował, że nie czuje :)
I odwiedziła mnie przyjaciółka z podstawówki i też jest w ciąży tylko termin ma na stycznia :) Bardzo się ucieszyłam:-)

agawar trzymam kciuki;-) ja juz oczywicie niespie wczoraj wrucilam wykonczona poczytalam was troszke i od razu szlam spac :-D a dzis do poloznych po wyniki mam nadzieje ze dobre;-)

moj mezulek poczul przedwczoraj ale tylko jednego kopniaczka bo raz tylko maly sie wysilil zeby tatus go poczul wkoncu;-)ale jak wypilam ta glukoze to maly sobie poszalal jak nigdy ;-)

moj tez przedwczoraj poczuł coś w brzuszki. Młody mnie kopał, ale zanim mąż przyszedł to przestał, ale twierdzi, ze coś poczuł;-)

Witajcie :)

Moje Maleństwo wg OM ma przyjść na świat 12.12. Prawdopodobnie będzie to dziewczynka, ale pewnie wszystko się może zmieinć... :)

Pozdrowienia dla wszytkich Grudnióweczek :)

Dzien dobry

Dzis czuje sie calkiem calkiem,tylko jakos nos zatkany mam :-(

Dagulla a w ogole to dziwne ze mialas juz ta glukoze, moj lekarz wczoraj mowil ze to po 24 tygodniu sie robi ten test na obciazenie...

Mialam dzis straszny sen, widzialam dziecko w trumnie.... eh nawet nie chce mi sie opisywac, zerwalam sie jak dzika przed 7 i juz nie spie.

Czekam do 8 zeby zadzwonic do tego urzedu skarbowego,pozniej musze ubrac siebie i malego i isc do urzedu miasta po potwierdzenie o zameldowaniu bo mam dowód w trakcie wyrabiania...

reklama
Do góry