blizniaki2000
Fanka BB :)
Jestem i ja
Mój dzisiaj pojechał w trasę pierwszy raz od ponad dwóch miesięcy, nie wiem jak ja się przyzwyczaję, zawsze trochę lżej było, bo codziennie kąpał Młodą, wziął ze sobą jednego syna, zeby się nie nudził w domku, a następnym razem weźmie drugiego, dla nich to wielka atrakcja.
U nas dzisija pogoda okropna i śpiąca, wiec po pracy Mała poszła spać, a ja też sie zdrzemnęłam godzinkę, zeby jakoś funkcjonować.
Życzę żebyś szybciutko wyzdrowiała, bo rzeczywiście cos te choróbska Cię prześladują i w ciązy i teraz.
A Rokita jest nienormalna, ale o tym wiedziałam już dawno, a te jej wczorajsze wypowiedzi to już szczyt głupoty.
Mój dzisiaj pojechał w trasę pierwszy raz od ponad dwóch miesięcy, nie wiem jak ja się przyzwyczaję, zawsze trochę lżej było, bo codziennie kąpał Młodą, wziął ze sobą jednego syna, zeby się nie nudził w domku, a następnym razem weźmie drugiego, dla nich to wielka atrakcja.
U nas dzisija pogoda okropna i śpiąca, wiec po pracy Mała poszła spać, a ja też sie zdrzemnęłam godzinkę, zeby jakoś funkcjonować.
No to ja jeszcze trochę namieszam, na lato lubię Light Blue - Dolce&Gabana, a tak poza tym to: Max Mara, Inspiration - Lacostedzięki kochana, ale tak szczerze?wcale mi nie pomogłyściekażda coś innego używa, tyle zapachów naraz wymieniłyście,no i co ja znów będę pół godziny stać w perfumerii, aż mnie głowa rozboli, a i tak będę niezdecydowana, heheale ten DKNY mnie kusi spiasuje zaraz wszystkie zapachy i przy okazji spacerku wejdę do Bootsa
Dobrze że jesteście cali i zdrowi i ze już do nas wróciłaś.Witajcie. Wkońcu i ja powróciłam do cywilizacjiDwa dni bez prądu i wody to jakaś masakra
Lecę Was troszkę nadrobic i zaraz się biorę za naprawianie szkód spowodowanych nieobecnością prądu(czytaj mycie lodówki i zamrażarek)
Co za wyrodna matka, każdy moze się pomylić, wazne ze szybko zadziałałaś i przepłukałaś, nc sie nie stało, a jeszcze synek dobrego humorku po tym dostał.A ja znów chora, po raz drugi w czerwcu-no ale trzeba nadrobić, bo cały maj byłam zdrowa... Tym razem wygląda mi to na zapalenie strun głosowych :-(
A tak w ogóle, to chciaam się pożalić, jaka ze mnie wyrodna matka. O mało dziś krzywdy dziecku nie zrobiłam, bo zamiast witaminki D dałam małemu kropelkę płynu do inhalacji. Mam takiego doła, że hej :---( Zorientowałam się, jak Młody zaczął robić dziwne miny i szybko przepłukałam mu buźke i dałam się napić wody. mam nadzieję, ze go nie rozboli brzuszek, bo nadal mu apchnie z buzi tymi kroplami....Ehh, szkoda gadać.
Życzę żebyś szybciutko wyzdrowiała, bo rzeczywiście cos te choróbska Cię prześladują i w ciązy i teraz.
U nas to sie nazywa mszyca, zawsze jest tego pełno przed burząej no .... no przecinki , takie robaczki co wygladaja jak przecinek, takie malutkie i cieniutki .
To dobrze że nie wychodziłaś , bo jak by Was po drodze ta burza zlapała, to by dopiero byłoI w planach miałam spacerek, ale taaaaaaaka burza nad Lublinem przeszła, że starch pomysleć
No, no gratulacje i życzę żeby starsza dostała się na tą wymarzoną medycynęMłodsza córka mojego męża też dziś miała wyniki i na szczęście dostała sie do tej szkoły której chciała :-) To 14 liceum w warszawie :-) ze 100 ocenianych. A starsza skończyła 4 na liście :-) I teraz czekamy na wyniki matur i na to czy się dostanie na medycynę
Anoli, gratulki dla siostry.Ogladajcie fakty ta Rokita jest jakas nienormalna
A Rokita jest nienormalna, ale o tym wiedziałam już dawno, a te jej wczorajsze wypowiedzi to już szczyt głupoty.